Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio
whatever ::
Mislim, da je bil namig PREJ objavljen na Slo-Techu kot je bil na spletni strani Slovenskih Novic. So pa verjetno Novice to odkrile in tudi same objavile na svoji spletni strani predčasno. Zakaj - kdo ve
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Strahec ::
Namig je bil pred polnočjo objavljen na uradni strani. Tako da dvomim, da se je kdo od noter javil. Tudi drugi namig je bil objavljen nekaj minut pred polnočjo. Tako da kakšne veze odpadejo, vsaj meni se tko zdi.
LapD ::
Peti namig je bil objavljen dost pred polnočjo na strani. Sicer pa nima veze..čakam na šestega.
rozica ::
ob 19.27 je medak sporocil 5.namig.... se pravi da čakamo medaka, ki nocoj zamuja
Zgodovina sprememb…
- spremenila: rozica ()
grenivka ::
Joj kolk komplicirate..peti namig je bil na strani od slovenskih novic objavljen že pozno popoldan in ne šele nekaj pred polnočjo!
lp
lp
Miran81 ::
Pa tut če bi blo 1 dan prej ... komu mar !
10 miljončkov je pa še vseen skritih! :)
10 miljončkov je pa še vseen skritih! :)
Miran
tajfi ::
hm sm za trenutek pomislu da ste mi že speljali miljone ko me cel dan ni bilo.
to se pravi,da še vedno sodelujem.
to se pravi,da še vedno sodelujem.
medak ::
uh eko medaka:>
medak je gledal tekmo zdej.
sicer pa medak nima nic vezic z notarji in podobnimi. sam pac sm napisal kar je blo na uradni strani. nic vec pa tud nic manj:>
tko da so se vrjetno uceri zajebali. bomo vidli zjutraj kdaj bojo objavli.
lp
medak je gledal tekmo zdej.
sicer pa medak nima nic vezic z notarji in podobnimi. sam pac sm napisal kar je blo na uradni strani. nic vec pa tud nic manj:>
tko da so se vrjetno uceri zajebali. bomo vidli zjutraj kdaj bojo objavli.
lp
zaenkrat sm se osredotoču na crni kal in viadukt-ker vse durgo je za moje zmoznosti predalec:>
tko da ju3 zjutraj nizki stat pred racunalnikom:>
tko da ju3 zjutraj nizki stat pred racunalnikom:>
Na spletni strani bodo namigi objavljeni najkasneje do 9. ure tekočega dne.
Lohk bo čez eno minuto lohk čez 8ur..jst bom vsake tok mal pogledu k se glih učim
Lohk bo čez eno minuto lohk čez 8ur..jst bom vsake tok mal pogledu k se glih učim
vem da ga ni.
je pa pod nijim. sej pravim. ju3 zjutraj bomo vedli kej vec. ker do zdej je itak ze tolk krajev da pocasi bi blo dobro mal izločit:>
je pa pod nijim. sej pravim. ju3 zjutraj bomo vedli kej vec. ker do zdej je itak ze tolk krajev da pocasi bi blo dobro mal izločit:>
BlazePro ::
glede krajev za izločanje: štajersko lahko mirno izločimo, gorenjsko prav tako ker je 10 mio sit že bilo tam to pomeni da ostaneta še samo primorska ter dolenjska vendar se mi zdi (90% sem prepričan) da je na notranjskem (to je moje mišljenje glede na poste ki ste jih vi pisali)
trojica ::
za informacijo: bila sem na bencinski črpalki ob 23.15 in sem vprašala, kdaj naj bi dobili novice, saj so mi predvčerajšnjem rekli, da jih dobijo okoli polnoči. odgovoril mi je, da bi jim jih morali že zdavnaj dostaviti, ampak jih še vedno niso, verjetno zaradi fuzbala, mi je rekel. Tako da se jih sedaj v ljubljani že verjetno dobi in je manig že znan nekaterim, ki ga očitno nočejo še povedati. ne vem, kaj se grejo s tem objavljanjem namigov. vsak namig ob različnih urah, kjub temu , da so pravila igre do devetih zjutraj, se mi zdi nateg. prejšnji dan se je pa namig kar pojavil na forumu? ne razumem. pa še to, ne verjamem,da bi nam že po petih namigih izdali kje je ček, mislim, da ni tako lahko in nas skušajo čim bolj zavesti in spraviti na napačno pot.če je vse tako lahko sklepat, ZAKAJ POTEM ŠE NI NIHČE NAŠEL ČEKA??? tako da, jaz se ne bi preveč omejevala samo na en kraj ali občino, saj vidite, da imajo namigi nešteto različnih pomenov in jih lahko povežeš na nešteto načinov. moje mnenje je, da nam bodo kaj konkretnega glede natančnega mesta, kjer je ček, povedali šele v zadnjih namigih in nas sedaj vrtijo v začaranem krogu. lp
Ubistvu ne vemo, če ni kdo že našel čeka..sj ne bo šel na radio objavit. S.Novice bodo pa to objavile šele 23. junija. Tako, da smo lahko ves čas v temi, ampak v tem je čar kaj ne
se opravičujem, tega nisem vedela. mislila sem, da se to pove in je igre konec. ampak je nekako že logično, da bodo vlekli do konca. večja naklada, več denarja...
Ampak o tem sploh ne razmišljamo, mormo mislt pozitivno, da ček nekje čaka na nas
No ja nevem kolk ljudi dejansko kupi novice zaradi namigov ampak nekaj vendarle. Nevem če v časopisu oglašujejo, da se dobi namige na internetu.
No ja nevem kolk ljudi dejansko kupi novice zaradi namigov ampak nekaj vendarle. Nevem če v časopisu oglašujejo, da se dobi namige na internetu.
ja, ostane nam upanje. hehe. drugače pa vsak dan piše v novicah, da je namig objavljen tudi na spletni strani slovenskih novic, in da bo namig za vsak naslednji dan objavljen po polnoči na njihovi domači strani.
Oni si pridržujejo pravico, da namig objavijo kadarkoli do 9., ne nujno po polnoči. Dost bo za dons , jutr pa u lov.
stromar ::
Sem se šele zdaj spravil to temo brat. Sem s Postojne, jutri bom sestavil bicikel in v primeru, da bo lepo vreme grem raziskovat. Upam, da ne bodo preveč trpeli izpiti Zakaj se tega niso spomnili 1 mesec kasneje
Temo sem bolj na hitro preletel, torej pravite, da je to nekje okoli Postojne. Imam par idej, a tisti namig s kljusetom in konjem mi ne štima.
Lp
Temo sem bolj na hitro preletel, torej pravite, da je to nekje okoli Postojne. Imam par idej, a tisti namig s kljusetom in konjem mi ne štima.
Lp
greg05 ::
baje, da na novice še ni noben sporoču da so najdl, tko da upanje ostaja! lohk pa da mal še tajijo zato da nebi kao prehitr najdl!
namig st. 6 Blizu je voda.
mogoče izvir? mogoče vodnjak,fontana, masikaj je lahko!
namig st. 6 Blizu je voda.
mogoče izvir? mogoče vodnjak,fontana, masikaj je lahko!
ajtak1 ::
men je blo zdele ful zanimiv k sm sodelovcu prebrala vsa gesla in prvo stvar k je iztrelu je blo... soline. tko da zdej se ful nagibam k temu in mislm da grem dons na primorsko.
cnZz ::
men se zmer primorska tko nekak najbol deluje pa ksne soline kot je blo ze omenjeno
ja pa se neki sm se spomnu an glede na to de je bla zdele da vincijeva koda film an..... ka pa ce so ksni anagrami teli namigi (samo teorija) pa de mi brcamo u temo pa
ja pa se neki sm se spomnu an glede na to de je bla zdele da vincijeva koda film an..... ka pa ce so ksni anagrami teli namigi (samo teorija) pa de mi brcamo u temo pa
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
jz mislm da mormo več vzporednic z lan potegnt... k se mi zdi da gre vse po istem kopitu... zdej mamo bliz vodo lan pa izvir... lan je neznanska lahkost bivanja letos je blo majhno kljuse velka moč...
VaSyCa ::
No,to da je v bližini voda sem tako predvideval in rekel že pri drugem namigu,...
Primorska,soline...
Kaj pa Pivka,tam okoli je tudi nekaj jezer!!!
Primorska,soline...
Kaj pa Pivka,tam okoli je tudi nekaj jezer!!!
pepy ::
men pa ker dost stvari asocira na mertina krpana - napisal ga ja FRAN LEVSTIK - rojen v spodnjih retjah pri velikih laščah tam pa je nekaj voda oz.tut slapov in gradov
to je res da smo levstika preveč izklučl... sam jz se zmer mislm da gre kle za asociacije in ne na tako povezanost...
en moj kolega je sol vceri v oboje soline mal pogledat pa ni blo nic.
sam respa je da so velike in je kr tezko.
sam respa je da so velike in je kr tezko.
tajfi ::
oj medak a mogoče veš če so delavci dol v solinah k sol delajo??? ker, če so potem zihr ni dol po mojem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tajfi ()
Laufman ::
jutro. no pa smo spet dobl en namig k nm full pove . mene sam zanima ce je kle na forumu kdo, ki zivi v cerknci in ce kj ve, ce se da v blizini jezera ket prebirat stopinje celzija ?
v cečoveljskih so zihr, v strunjanskih pa jih sigurn ni, oz. je so sam na ene 20kvadratov(drugo ni vec v uporabi).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1431 (698) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 3926 (2888) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 44101 (21780) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6180 (6058) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1535 (1353) | eiht |