Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

smrketa ::
no, da vam povem da sm bla jst ta vikend 2x v portorožu, v petek pa v pivki, pa cerknici... noro. včeri sva šla s fantom celo ob 10. zvečer dol, in sva pršla domov ob 2. zjutri. dons pa služba...

newzealand1 ::
MA BREZ ZVEZE RAZPRAVLJAT KJE PA KAKO. raje se zmenmo kje je kafič da se dobimo na piru al pa vinu. jest sem dobu vin med tem k sem iskal zaklad. ma jebeš zdej to.

jst se bom rajš odklopla, ker sm čist zasvojena s tem klikanjem po forumu... pa bi mogla delat

gus ::
Pure00... ti povem, da bos potolazen... jaz sem s kolesom sel 5x mimo, stal v neposredni blizini tega betona... in niti na pamet mi ni prislo, da bi okoli pogledal, se sklonil... vsi smo iskali rdeco stvar in to nas je zmedlo! Se enkrat pa ponavljam... nisem rekel, da je ta kanalizacijski jasek 100% najdisce! Da ne bo pomote! Zadeva se samo blazno natancno ujema... to je to! Uradno bo o najdiscu spregovoril najditelj...

Streljo20 ::
medak...najprej se prepriči,pol pa obtožuj.v najdi.si napiš 160 hA,pa boš vidu kere kraje ti bo vn vrgl.men je najprej vrgl portorož vn,ki ima skupno velikost 160 ha

newzealand1 ::
ja za spomin ga je vzel. jest sem pa zraven stal pol metra pa nisem vidu , pa kva naj nardi naj se obesim. live its a .......

pure00 ::
A si ni lani tudi eden od forumašev spravil količek?
To je moj frend ja...
kolicek ima doma!
...

Streljo20, men je tut vrgl vn portorož, na googlu, na najdi.si pa strunjan, na strani od portoroža!!! dons!!! ker sm prej po mobiju gledala - doma pač nimam interneta. in sm čist popizdila dons zjutri.

medak ::
o amter streljo20 pa a ti ves kolk je 160ha?
btw to je 1,6kvadratna kilometra
tko da prosim te ne prevec streljat
btw to je 1,6kvadratna kilometra
tko da prosim te ne prevec streljat

bongo ::
stopinje prebirajo turisti = mimo njega hodijo turisti
stopinje prebirati = hoditi
starinski termin
stopinje prebirati = hoditi
starinski termin

aambro ::
Turisti vsak dan mimo Strunjana prebirajo (štejejo) (100)PINJE : )
Če bi bilo 300 namigov in bi trajali 300 dni, kaj bi se dogajal v vaši glavi?
Mislim, da je za tiste, ki doživljate travme, zdaj koristen čas, da razmislite o tem, kaj sploh hočete. V takih trenutkih se človek lahko nauči kaj o sebi. Jaz sem imel 2x more o tem, da sem našel ček. : )
Dobil sem ogromno idej kako služit na množici ljudi. : )
Lepo se imejte : )
Če bi bilo 300 namigov in bi trajali 300 dni, kaj bi se dogajal v vaši glavi?
Mislim, da je za tiste, ki doživljate travme, zdaj koristen čas, da razmislite o tem, kaj sploh hočete. V takih trenutkih se človek lahko nauči kaj o sebi. Jaz sem imel 2x more o tem, da sem našel ček. : )
Dobil sem ogromno idej kako služit na množici ljudi. : )
Lepo se imejte : )

pure00... sej te nihce ne jebe v mozak! Kako lahko to reces! Forum je namenjen informacijam in posameznikovim idejam kako najhitreje do nagrade... nihce, razem posameznih primitivcev ni omenjal, da natancnove kje je cek... se strinjas? Prav imas, da je cisto mozno, da ceka ni se nihce nasel... pocakat pa bo treba na uradne vire!
Jaz vas povabim na pivo ko ste naslednjic na obali, pokazem vam kamen in se malce nasmejem o teh dogodivscinah.. o.k.! ;)
Jaz vas povabim na pivo ko ste naslednjic na obali, pokazem vam kamen in se malce nasmejem o teh dogodivscinah.. o.k.! ;)

kat ::
SMRKETA js am bla tut v petek v pivki pa cerknici. a smo mogoce skup iskal?
bel punto, al pa crn clio mogoce??
bel punto, al pa crn clio mogoce??

Streljo20 ::
sam res,zdj sm šou še enkrat napisat 160 ha in vn vrže sam strunjan,uglavnem js sm najprej mislu da je portorož,ker mi je to stran prej vn vrgl za 160 ha

Deal! sporoci, napisi,... te peljem do unega betona... haha... in ti dam za taknit kamen.. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1518 (785) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4061 (3023) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45578 (23257) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6304 (6182) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1640 (1458) | eiht |