» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
66 / 75
»»

jekson ::

Nevem s kje je prišla ta slika o teh najditeljih čeka,ker na današnjih novicah je ni.Da niso mogoče lanski dobitniki, ker po ozadju sklepam nekam na gorenjsko.

V glavnem nevem če je v Strunjanu ali ne.V glavnem se dobro sklada z namigi in se mi zdi da je glih tam ko zaviješ proti cerkvi, če kdo pozna strunjan, ko je tista tlakovana cesta.No če je tem ma tudi sveta trojica smisel, ker ko prideš na vrhu je cerkev je pa tudi velik križ, ki predstavlja sveto trojico,cel čas pa je tudi pločnik po katerem se hodi do vrha,tam je tudi zelo veliko turistov oz. preveč da kdo od njih ne bi najdu ček

new in town ::

nč sem tud jaz zdej poklicala v novice in ček je bil res najden...tko da bli smo mal prepozni...

Katka` ::

Ravnokar klicala... ček je bil najden danes. Nisem pa vprašala kje.. objavljeno bo jutri ;(( ;(
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

peterg ::

igra iz naslonjača:
-------------------------------------------------------------
pošlješ SMS na 6262 z vsebino:
SN ****

***= občina, kjer misliš, da se nahaja ček z 10milj.
potem imaš možnost, da te izžrebajo za 100k sit
-------------------------------------------------------------

so pa res letos taki namigi, da je možnih veliko lokacij :\
se mi sploh neda it pogledat v strunjan, ker je že tolk folka tam vse prerešetalo ;)

upam, da ga najde nekdo, ki denar RES potrebuje

schtr4jh ::

slika je od lani :D

gus ::

Jaz vas dragi pisci vec nic ne razumem... SN so zelo lepo napisale, da naj ne iscemo preglobokih izrazov v namigih. Meni se zadeva zdi logicna kot pasulj! Je pa res, da ce se motim bom ultra srecen saj bom ze danes ponovno naredil krog okoli potencialnih tock..

LapD ::

Javljeno je bilo danes da je bil najden. Kdaj je bil najden ve samo najditelj 8-)

pikolovec... :D

a ja in je tudi od križišča ko zaviješ notri manj kot 2 kilometra,spodaj pod križem pa je morje

raki999 ::

KOK REFREŠAŠ STRAN.
JST ZMERI KLIKNEM PREJŠNJO POL PA ŠE AKTUALNO STRAN DA VIDM NOVE POSTE.

tisdno ::

Ja GUS malce si prepozen, škoda bencina

smrketa ::

o bad, boga una k se na tel. oglaša... prej ni noben povedu da bo kej klicu, pa sm še jst poklicala. itak da je najdeno - cela beda 8-O

ajtak1 ::

prosim če mi nekdo za 100% pove pod katero občino spada strunjan.. piran al izola?

desni klik z misko, refresh, in woila, cudez je narejen :>

IZOLA

medak ::

piran

schtr4jh ::

za refreš stisneš tipko F5

medak ::

ne me jebat ajde.
piran je.
zivim tuki tko da prosim

ja super pol dobim pa dva odgovora res ste pomagal

Streljo20 ::

mesečev zaliv ala rezervat leži med piranom in izolo

iskalca007 ::

Spada pod PIRAN. Ko sem iskal v Strunjanu sem vprašal domačina. Naj pa še kakšen lokalec to potrdi. Samo upam, da res mislijo na OBČINO in ne na kraj.

Zgodovina sprememb…

spada pod piran

newzealand1 ::

dejte bl počas tikat jest tut brat ne morem več . AAALLLOOOOOOOOOOOOO

medicinka ::

refreshahs tut tko, da stisneš zgoraj z miško tisto puščico zavito modro... tko je najlažje

no pa tisti k boste pošilal sms pazte da napišete občino ne kraj... pol 24 al nekje tm k bo pa žrebanje se pa javte če je kdo dubu 100.000

smrketa ::

newzealand1, sori k ti nismo vsi verjel. sej veš kako je... bedno k se morš prepričat da je konc z iskanjem... ;)

tisdno... ni panike za benz, sem doma blizu tako, da bolj kot benz me bolijo noge od kolesa.. haha... je pa blo vsekakor zanimivo in poucno! ;)

pure00 ::

Nevem s kje je prišla ta slika o teh najditeljih čeka,ker na današnjih novicah je ni.Da niso mogoče lanski dobitniki, ker po ozadju sklepam nekam na gorenjsko.

V glavnem nevem če je v Strunjanu ali ne.V glavnem se dobro sklada z namigi in se mi zdi da je glih tam ko zaviješ proti cerkvi, če kdo pozna strunjan, ko je tista tlakovana cesta.No če je tem ma tudi sveta trojica smisel, ker ko prideš na vrhu je cerkev je pa tudi velik križ, ki predstavlja sveto trojico,cel čas pa je tudi pločnik po katerem se hodi do vrha,tam je tudi zelo veliko turistov oz. preveč da kdo od njih ne bi najdu ček

Na ta kriz sm js pomislu ze zdavnaj(povezau sm ga s sveto trojico...upam da ves zakaj ne)...in sm iskau v okolici kar nekaj ur...vendar nisem nic nasu!!!....in sm gledau po travi...in tudi pri cerkvi.....nic nisem nasuuu!!!
...

Tashiki ::

ja, razočaranje totalno.
:'(

SebaR ::

Pa vam se je utrgalo...
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

UPS pa res, SORY Piran je

sej nisem nobenmu zameru. sem navajen že od prej . zato pa pravim da ne zaupaj tujemu človeku ki se prijavi na dan ko je že najdeno.

se strinjam stabo "gus" . men tud ni žau bencina,k sm biu v pivki in v strunjanu,čeprou nism najdu,sm meu pa vsaj lep izlet in kar nekaj adrenalina;)

Inja ::

A ni kr mal škoda, da je že najden. Bi blo bol zanimivo če bi napetost trajala do zadnjega!!!

r3m1ngt0n ::

Gus - pomoje boš ti s tvojim rdečim kamnom še slaven ratu ;)

LP

Tashiki ::

sveta trojica, pa če je bilo to v Stunjanu lahko pomeni le:
Sveti križ
Sveti duh
Sveta marija
a je trojica? je, pa sveta tudi. (saj veste - ne iskat preglobokih pomenov je pisalo)

larci ::

kurc pa so sli miljoncki ... bah mislim da ce je bil najden v strunjanu je bil vsaj pred 2 dnevoma ... glede na stevilo iskalcev .. razen ce sploh ni bil tam

ajd blo fino vseen malo mozgancke razgibavat

sicer pa newzealander..jaz bi se vedno bla taka zena haha >:D

Pure00... na poti do kriza ni plocnika!! Plocnik je od krizisca desno proti plazi, stekas? Ko se sprehajas po plocniku imas na tvoji levi strani zelenico, pokoseno... Sv.Trojica je pa izraz za tri svete stvari, ki se nahajajo na obmocju 160ha velikega strunjana (krajinski park).

Kakšna sveta trojica so pa križ duh in marija? K da bi rekel da je krokodil, aligator in koala ista žival.

Ja se pridružujem, da sem imela lepe izlete v soboto in nedeljo, Strunjan (ogledala sem si soline, pa cerkvico, pa plažo, vse v mesečini), bila v Pivki (prvič videla Petelinje jezero), bila v Postojni (že dolgo nisem videla vhoda v jamo). Vsaka stvar je za kaj dobra in poučna. Pa še lepo mi je bilo tukaj gor z vami.

prvi_2005 ::

ja tista fotka je od lanskih najditeljev!!

Streljo... ti si car! ;)
Benz je sala mala... bolj se mi je smilil decko, ki je s prijateljem prisel iz Dravograda in celo dopoldne in popoldne iskal zaklad... proti veceru je bil zelo lepo obarvan (od sonca seveda)... ;)
Sej veste kako gre uni pregovor.... Vazno je sodelovati! ;)

najdu ga je en stari k je zameni delovca od SN ki je bil oblečen v rdečo majco pa sliko je glih kupu k je bil konj narisan. na SN so mi rekl da je najditelj istočasno prinesel tut njihovega delavca ker ni bil sigurn kaj je bl rdeče . :D :D :D :D :D >:D >:D

Bravo newzealand1 :D

qiqi ::

Vsa čast najditelju. Me pa zanima, kje točno je bil ček, ker če je res ležal zraven neke kanalizacije v Strunjanu, potem sem precej razočaran nad SN.

LapD... potolazi se, spij kozarec vode... ;) Nikjer ne pise, da mora biti Sv.Trojica nujno kraj, je res? Torej je lahko to samo eden od namigov, da se v tem kraju nahajajo zadeve, katere imajo naziv Sveti... got it?

do petka se nikomur ni sanjalo,da bi lahko bil ček na slovenski obali.večina nas je iskala v pivki.šele sobotni namig 160 ha nas je napotil na primorsko.res pa je,da imajo isto velikost 160 ha piran,portorož in strunjan...mogoče je pa to mišljeno kot sveta trojica??3 kraji ob obali ki imajo enakko površino???nevem sploh zakaj še razmišljam,itak je ček že najden..

pure00 ::

Pure00... na poti do kriza ni plocnika!! Plocnik je od krizisca desno proti plazi, stekas? Ko se sprehajas po plocniku imas na tvoji levi strani zelenico, pokoseno... Sv.Trojica je pa izraz za tri svete stvari, ki se nahajajo na obmocju 160ha velikega strunjana (krajinski park).

use to sm js cekirau...celo drevored od pinj....in to pred tem namigom....ker ni nujno da je v teh 160ha
...

Prodam rdec kamen!!! Morda ga pa dobro vnovcim pri SN! :D :D

gus..ni se mi treba potolazit. Sem že davno bil prepričan da je bil ček najden..in to ni bilo danes ;)

PS: hotel sem samo povedati da je po mojem mnenju mišljena trojica v hrastovljah

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LapD ()
««
66 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51518 (785) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454061 (3023) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545585 (23264) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116304 (6182) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201641 (1459) eiht

Več podobnih tem