Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

gus ::
pure00... ma pol si v moji obcini doma! haha... ni druge... piva ob prvi priliki, ceprav ne vem koliko si star, da ne bom zavajal koga, ki ni polnoleten.. ;)

ajtak1 ::
un kamn bi si najraj u glavo vrgla da sm bla tok smotana pa slabo pogledala sm tok jezna nase

Streljo20 ::
dej medak ti se pa mal umer...forum je zato da usak pove svoje informacije,ki ni nujno da so vse pravilne,kul,js sm isku pač tud v portorožu,kar ni tok deleč od strunjana,kaj boš pa reku za une,ki so v postojnski jami iskal...k pa res nima blage veze

new in town ::
ne blo slabo da bi dal slikce gor...da se lažje najdemo na pivo partiju k ga organizira newzeland 1....

medak ::
sej to ni kje je kdo iskal. sam prvo mors info preverit pa vsaj mal prebrat da vidis da je govora pri teh 160 o strunjanu ne portorozu.

kat ::
lapD js ce sm to rekla?
nisem, takrat ko je to tista punca rekla sem bla js ze nazaj iz pivke
bla tm v petek zjutraj
nisem, takrat ko je to tista punca rekla sem bla js ze nazaj iz pivke
bla tm v petek zjutraj

Meni odbija ura v 28. letu ;)
Kamen, na kamen palaca... hahaha.. ajtak.. ne se sekirat...moj kolega s katrim sva cesala Strunjan je stan na njem... haha ;)
Kamen, na kamen palaca... hahaha.. ajtak.. ne se sekirat...moj kolega s katrim sva cesala Strunjan je stan na njem... haha ;)

men je tok vse skp smešn.... ta o taborenju je čist huda... a sta bla reševalna psa da sta znala iskat... sej lahko bi knjigo napisal kako smo to doživljal pa iskal pa bli živčni in čakal na prvi izvod novic tko bi na drugačen način pršli do 10 mio...

to je pa tko k nismo verjel SN... napisal so brez lopate to je pomenil da ne smemo kpat...

new in town ::
ne se razburjaz...sem bla jaz tud v strunjanu in ni variante po mojem je bil ček najden že vsaj v petek al pa soboto zjutraj...k sem prečesala vse po dolggem in počes...

pure00 ::
soline sm sou cekirat pri 4. namigu....uni kopac je biu majhen a mocen...lahko bi predstavljalo kljuse
pesek pa lahko predstavlja sol
in js sm biu u akciji

pesek pa lahko predstavlja sol

in js sm biu u akciji

...

ofsajder ::
Nekdo je že objavil ene zanimive slikce na
stran na ww1.pureupload.com
a je ček že sploh najden?
res nimam časa da bi vse to bral...
stran na ww1.pureupload.com
a je ček že sploh najden?
res nimam časa da bi vse to bral...

medicinka... haha... zakaj naj nebi spal! Malo mi se mozgani v stevilkah delajo pa nisem stekal!

Tashiki... ne nismo in ne moremo bit ziher dokler tega ne potrdijo SN! Zadeva se samo lepo ujema.. to je point!

whatever55 ::
Prijatelj je pa v tisto razpadlo bajtico hotu udret na solinah pa je preveč smrdelo, zato sva si premislila in šla pogledat do Fiese vmes pa sva 4x srečala en par iz Postojne, ki je gledal za nama (kje vam je logika postonjčani :) ).

Streljo20 ::
kje je _dex_??reku je da bo šou ob 5 zutri u lj,da mu potrdijo na sn,če je taprau ček ,ki ga je baje našel pod citroenovim avtom...firbec matra...a je bla vse skupi izmišljotina?

medicinka ::
gus ko si rekel, da je kolega stal poleg čeka, sem mislila, da bo imel nekaj dni zaradi sekiranja moten spanec

pure00 ::
js in frend sva sla ob 2-zjutraj do križu in pol sva sla cekirat obalo(mesecev zaliv)
same svetilke so svetle okoli :D
same svetilke so svetle okoli :D
...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pure00 ()

LapD ::
Streljo
ja dobr da ga niso u slovenski vasi nekomu pod traktor nastavl.
Itak da je bil fake ček.
ja dobr da ga niso u slovenski vasi nekomu pod traktor nastavl.
Itak da je bil fake ček.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LapD ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1518 (785) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4061 (3023) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45551 (23230) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6304 (6182) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1640 (1458) | eiht |