» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
6 / 75
»»

tajfi ::

sej pravim ne vem ampak lahk da sploh nima veze z krpanom lahk so si sam sposodli njegov pregovor.recimo če gledaš reklamo- IZŠEL JE NOVI CLIO Z 200 KONJSKIMI MOČMI- JAZ SI TO RAZLAGAM TAKO: IZŠEL JE MAJHEN AVTO Z VELIKO MOČJO! to je potem tudi eden od možnih varjant.:P :\ 8-O

CWIZO ::

A nima 100 kojnov? Kar pa ni ravno veliko...
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

medak ::

nazalost je cist res:>
bomo vidli kaj bojo popoldne povedali(ce bo nov namig ze danes).

whatever55 ::

Laufman, kje si našel povezavo z Cerknico?

Zgodovina sprememb…

ja tudi 100 konjev je za cliota dosti oz. za tak majhen avto veliko.;)

Morfejus1 ::

Lahk da je kaj povezano z Levstikom, ne pa nujno tudi Krpanom.

zdej smo pa že solato naredli iz teh krajev tu na forumu:P

CWIZO ::

Za tak mejhen avto res ni malo. Nebi pa jest tega označeval z veliko močjo. Je pa res da ma Reno svoje predstave o marketingu tak da mozno da se res na to anvezuje.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

ja velik tega je možno sej vidiš koliko nas je pa vse skup ni nič tavamo v temi. moglo bi se nas zbrat enih par skup nahrbtnik na rame poln sendvičev in vsak v en kraj od naštetih. moja punca bi pa doma na netu spremljala kaj se novega dogaja. in potem bi si razdelili teh 10 mio. če bi jih seveda najdli??????????:\ :P 8-O

Soniux ::

Jaz mislim, da teh 10 mio najde kaksen sorodnik od urednikov na Slovenskih novicah, potem pa si pridno to razdelijo...

To sem že tudi jaz pomislil.

ja to sem tud jaz razmišljal. nekdo bo skril 10 mio. nekje in potem bo čisto tiho do konca igre. mislim no to je mal tko????

VaSyCa ::

ko smo glih pri renaultu,novi clio je v izdelavi,kar je tudi reklama po tv,naj bi pa imel 200 KM

samo REVOZ,kje bi se tukaj prebirale stopinje pa nikakor ni...newem

In kje bi tam hodili turisti? V bližini Revoza ni nobenega turističnega kraja.

To bi bila tudi že preveč očitna reklama.

Laufman ::

am maticmlakar js sm tko nekak prsu do cerknce - krpan je kot na dlani, torej sm razmislov, da je nekje v okolici svete trojice, ce ze ne na vrhu trojice. Mesto kjer je cek je povsej vrjetnosti znano, tko da ga poznajo vsi slovenci, tko sm zozov izbor na postojna, pivka, cerknica. Cerknica predvsem zarad jezera, ker je zelo znano (mogoce bi prslo v postev tud na kolena brez lopate), drugac pa obstaja na obrobju cerknice trgovina ki se imenuje martin krpan, ki je v industrijski coni (rdeca - industrija), v tej isti coni je tud podjetje z viličarji (majhno kljuse, velika moč). Sam sej pravm, ne vem, mogoce brcam v temo. Js sm prej samo povedov svoje mnenje, ki je lahko da povsem napacno an. Drgac pa mislm, da je se premal namigov, da bo treba se par dni pocakat, na kej tacga kokr lan, ko so povedal da gre za gorenjsko.

ja sej se je men zdel da je 200 km sam me je uni mal zmedel . in stopinje so tam blizu če se ne motim?

MTm2H37rqt7B ::

Ce prebirajo stopinje... kaksna vremenska hisica, pa sklont se mors da pod njo pogledas;) (Tko kot je v LJ kontejner pr figovcu k lahko stopinje gledas pa podobne reci)

Zgodovina sprememb…

Laufman dobro razmišljanje. A je kje v bližini kakšen termometer ali display, ki bi temperaturo kazal? Recimo temperaturo jezera ali kaj podobnega?

kako to misliš....hm...

ja,revoz,hehe,nikakor ni nikjer okoli turistični kraj,...huh,...blizu edino opekarna kjer delajo opeke,...hm...

dejanz@email.si za msn ...

ne zdaj vsi odit na MSN

Laufman ::

sej to je ta problem, ker ne vem al je v blizini kaksen termometer al kej podobnega.

turističnih krajev je dosti okoli novega mesta če sam pogledamo par njih dol. toplice, otočec, bela krajina , mimo se vozijo turisti in to v velikih količinah ko grejo na morje.:\ 8-O

Točno Martin Krpan trgovina s kolesi ane :);
Na cerkniškem polju je veliko požiralnikov, jam ipd., je mogoče da ima s tem povezavo. Ker ni treba kopat, ker je že skopano. V cerknici je tudi nov kip martina krpana pred kulturnim domom.

Zgodovina sprememb…

Simbolni pomen barv:

RDEČA: moč, poželjenje, sex

MOČ-Krpan...
lahko je tudi to,ali pa rdeča zemlja,ne izključujem grba Pivke na katerem je krpanova kobilica rdeče barve!!!

lordy ::

J0!

Men se najbolj logična povezava zdi Črni kal vijadukt--> se imenuje Krpan, tam je
pa tudi display,ki kaže stopinje, temperaturo, ki jo pa vsak dan prebere na stotine turistov

v postonjski jami pa milijonov zihr ni, k je preveč nevaren plac, da bi ljudje neorganizirano se plazli po rovih in iskali čejk :)

lordy,na evroviziji so zmagali,ti pa boš tukaj ;)

em,kako bi pa levo in desno ter sreča je rdeča povezali na viadukt,tudi na kolena nevem če bi blo...hm

bravo.
zdej pa se mal razmisli pa bo:>
mislte da je ta plac v blizini viadukta al samo da pelje na obalo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: medak ()

MTm2H37rqt7B ::

To je lahko sele opis pol poti:)

krneki0001 ::

Temperaturo(stopinje) berejo tudi turisti v zdraviliščih. In preko zdravilišč gre ogromno turistov. PA na dolenjskem v suhi krajini je ogromno rdeče zemlje. Jam je tudi polno, ker je to kraški svet.

Mogoče so pa kakšne dolenjske toplice. V njih lahko prideš samo iz dveh koncev. iz novega mesta in izpod kočevskega roga. Zemlja tam okoli je rdeča. Ne vem pa kako bi bilo povezano z lezenjem po vseh štirih brez lopate.

Kaj pa Litija? (Levstikov roman od Litije do Čateža) Tam je opuščeni rudnik živega srebra (drugi namig).

pa še to :)

Jaz sem iz okolice Novega mesta in vam povem da v teh krajih in okolici mesta ni nobenega displaya k bi kazal temperaturo al pa karkoli druzga, drugače bi biu jaz že tam :))

Dolenjske so precej izven Novega mesta. 15 do 20 km.

sej pomoje se lahk omejimo na obalo in zalednje-kokr je lordy ugotovil gre najbr za viadukt

Levstika sem že sam mislil povezat zraven...hum...najstarejša lipa je tam,nevem kakšna je zemlja,se pa tam tudi nahaja kozolec na katerem je levstik pisal krpana,....turistov je pomoje tudi kar....

vsekakor je zame vse daleč ker sem iz Ptuja,če bo pa kaj tehtnega se pa seveda odpravim,bo že moral clio zdržat tok daleč,..če najdem ček pa ga pustim na tistem mestu za tolažilno nagrado ;)

mal heca more bit

Prvi namig sploh ni pomemben ker je takih križišč na tisoče v sloveniji!! Vsako križišče s tremi cestami pelje do cilja, če zaviješ levo , če prihajaš po drugi cesti moraš pa zaviti desno da prideš do cilja, takih križišč je pa malo morje!

Krpana si drugače lastijo tudi Bločani (velike Bloke), ter ima tudi tam rojstno hišo in tudi tam je kraj sveta trojica z cerkvico.

a je že kdo poklical če je "zaklad" že najden??

ajtak1 ::

dvomim da vijadukt... tega si ne bi upal nardit

sej ne pomeni to da je tocno na viaduktu.
sam meni ej to najbl logično.

govorila sem s tajništvom slovenskih novic... tipo je reku da zaklad 100% še ni najden

Strahec ::

viadut v nobenem primeru ne more bit, ker na njem ne moreš zavijati levo.
Prej okoli 12 pa so mi na uredništvu povedali da uradno še ni noben najdu čeka. Da še niso nič zvedel da bi ga.

viadukti so prevelika in preveč mogočna stvar da bi bli majhno kljuse...

domeski ::

Da sej Sveta trojica je zraven Blok, tam je doma MartinK. in ne pri Pivki, na Blokah je treba iskat, pa se fino mraz (stopinj) je pozimi

Prispodoba kljuseta je bila uporabljena zato, da se dobi asociacija na Krpana. Drugače je pa lahko mišljeno križišče, ko recimo z avtoceste zaviješ na cesto, ki pelje izpod Krpana.

rozica ::

že prej enkrat sem omenila Lipico.... tud je možno, kobilarna ma rdečo streho, turisti so tud tam...majo tud bazen, kjer odčitavajo stopinje v vodi :D
jutri bomo že malo bolj točno vedeli pomoje

Tud to je možno. A kdo ve, če so Lipicanci kaj posebej močni? Majhni so, kaj pa močni?

BlazePro ::

jaz vem da na Ptuju čeka ziher ni! :P ker ziher ke nebo neki ljubljančan pripeljal na Ptuj/Maribor čeka za 10 mio sit. ker bog ne daj da bi kaki štajerc zadel 10 mio sit. tudi če pogledate loterijo sami žabari dobivlejo miljone. Tak da Štajersko lahko mirjo izključimo;((

kje je un k je mev vceri ze ful hit geslo? a ga mas dons tud?

LapD ::

Ja Krpana si vsi lastijo. Zdj so celo postavl spomenik u Cerknici če se ne motm. Jst sm prepričan, da je Krpan doma iz vrha pri sveti trojici, to je nad Pivko. Po drugi teoriji pa lahko recimo tudi Slivnica pride v poštev. Glede stopinj. Toliko omenjate Črni Kal. Tudi nad Postojno je viadukt Ravbarkomanda, kje je ista tabla z stopinjami in prometnimi obvestili kot na Črnem kalu. Jst bom počakal par namigov pol pa kopat u Postojnsko Jamo :D

Edit: ajtak1: Včeri je vsak z internetom lahko mel prej geslo, ker je bilo objavljeno na spletni strani od slovenskihnovic.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LapD ()
««
6 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51431 (698) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
453926 (2888) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47544092 (21771) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116176 (6054) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201534 (1352) eiht

Več podobnih tem