Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

new in town ::
itak da na bledu ni...ziher ne...ga ne bi dal 2* na gorenjsko...pa še ni nobene take smislne povezave, pa še tle bliz sem in kr poznam tko da ne verjemem...

whatever ::
Na Blejski otok ga ne bi dali, vsaj če drži, da je dostopen vsem (je treba plačat prevoz do otoka)
No ja, tudi v okolico Pivke se folk najbrž ni odpravljal peš, saj je moral zato plačati kar nekaj bencina.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

LapD ::
whatever po tvojem bi mogu bit ček v hladilniku vsakega slovenca da nebi noben porabu nč bencina

new in town ::
ah dej no ni panike...bomo ze zvedl...sicer pa kje je pa poanta da ne bi povedal namiga...mislm sem mislla da so gorenci kao mal bl marija k sebi...pa vidm da ste tm se hujsi

jst nisem nič razkurjen. meni je sam dolgcajt, pa ne morem še zaspat. zato ubijam cajt tule gor.

Morfejus1 ::
ne verjamem. Ari in kvadratni kilometri še nekaj povedo, kar pa je manj pa ne. Dvomim, da so šli tam eno sobo merit.

in najverjetneje tudi ni
krpan: na net jo mors uploadat. poglej si navodilo par strani v tej temi nazaj.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: whatever ()

stromar ::
Krpan: moraš dat na net: klik
Navodila na strani 16
Navodila na strani 16
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stromar ()

Anubis161 ::
površina cerkve?
ok.. bomo vidli ko bo ta namig, če je res namig potrjen še od nekoga..
ok.. bomo vidli ko bo ta namig, če je res namig potrjen še od nekoga..

vprašanje je, ali bomo videli mojstrsko stvaritev ali samo amaterski poskus v Photoshopu

aljazh ::
Cerkev sv. trojice je na Vrhniki, še en clue je pa tule.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aljazh ()

Yoni ::
jam je tu enih par....
je Parska golobina, pol je jama nad Trnjem(sem rajš ne hodt ker so crknjeni psi in krave notr), pa je Matijeva jama-glavni izvir palškega jezera.....itd itd....
je Parska golobina, pol je jama nad Trnjem(sem rajš ne hodt ker so crknjeni psi in krave notr), pa je Matijeva jama-glavni izvir palškega jezera.....itd itd....

newzealand1 ::
pa dobr jest sem igor sem pa iz kranja. al mi prosim pove eden od kod je krpan : štajerc , primorc al dolenc

Yoni ::
jst sm pa Janez....pa kaj čmo zdej....sest pa jokat al kaj?
offtopic...ubi ubi žabara...he he....ne pol govort de neki puznaš tle okoli....pa če maš LJ tablco rajš ne hodt sm, ker te bo še kdo prefuku...
offtopic...ubi ubi žabara...he he....ne pol govort de neki puznaš tle okoli....pa če maš LJ tablco rajš ne hodt sm, ker te bo še kdo prefuku...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yoni ()

Morfejus1 ::
mater ste se zdaj obesli na to od kje je kdo. Bi bilo boljše če bi razmišljali o namigu.

krpan ::
valda da ne sej jst sm vam sam ponudbo dal ker je pač trenutno ni še za dobit ne vem za kwa delate tak halo iz tega. peace

krpan.. ne vem za kaj si sploh tako skrivnosten, tako ali tako bo namig kar hitro tu gor pristal...

sej upam da bo, sam ga pa še zmeri ni, tko da ga mam zaenkrat sam jst. sej veš kwa je dons dnar-skor vse. če nebi bil tako pomemben ne vem zakaj bi potem toliko ljudi iskalo ta zaklad

strojtech ::
Krpan dej oglas na bolho, pa e-bay. Verjetno maš tam kakšen promil več šans, da profitiraš

krho ::
Sem bil sedajle v Kranju na Petrolu. Pravi, da dobijo šele ob 2h zjutraj...

si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

sej tko hudo mi pa spet ne gre sam je pa treba probat ane. kwa če bi pol dobu en iz foruma nagrado bi mu pa najbrž velko uslugo naredu ane. jst bi dubu pa kwa prst u rt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1519 (786) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4065 (3027) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45629 (23308) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6304 (6182) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1642 (1460) | eiht |