Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

iskalca007 ::
Kaj je Krpanček in Yoni, vama mamica ne pusti okol ponoči hodit, pa se buzerirata tuki... Krpan pejt spat, pravljice je že zdavnaj konec.

krpan ::
ne žalt neki s pedri pa te scene, ker ste v bistvu sami začel provocirat, tko da res ne vem kdo pol tuki kej hoče. jst sm vam sam napisu ponudbo vi mi pa niste verjel pa ste pol začel vrtat, še namigoval sem vam tko, da zdej res ne vem kam smo sploh prišli.

Katka` ::
Yoni, še bolje da je offtopic. Z velikim veseljem bi sedaj prišla ravno pred tvoje stanovanje, pozvonila, bi šla skupaj po škatlico oz. karkoli je že, in ti jo z velikim veseljem porinla tm nekje do črevesja. Večja je, bolje je.
No pa da se držim teme..
Ali pa bolje da ne, opcij je v glavi itak mali milijon, ne verjamem da bi vam lahko koristilo... mene osebno so vse te varjante samo zbegale.
Lahko samo še rečem, da si res želim, da bi bila nagrada nekje v okolici Yonijevega doma,.. v imenu žabarjev bi ga rada res lepo pozdravila.
No pa da se držim teme..
Ali pa bolje da ne, opcij je v glavi itak mali milijon, ne verjamem da bi vam lahko koristilo... mene osebno so vse te varjante samo zbegale.
Lahko samo še rečem, da si res želim, da bi bila nagrada nekje v okolici Yonijevega doma,.. v imenu žabarjev bi ga rada res lepo pozdravila.

Morfejus1 ::
Krpan ne jokaj. Povej namig do konca ali pa bodi tiho.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Morfejus1 ()

lovec19 ::
Koci sam mirno kri bo ajtak povedala, samo pomoje je dobila novice se vsedal v avto in sla. Njej res privoscim, je nam veliko pomagala.

strojtech ::
Naravni rezervat Strunjan je del Krajinskega parka Strunjan in obsega severno obrežje Strunjanskega polotoka s pripadajočim 200 metrskim pasom morja. Površina celotnega rezervata je 160 ha.
VIR
VIR

whatever ::
160 hektarjev je 1,6 km^2. Blejsko jezero ima 1,47km^2. Ali sem imel prvi prav?
Aha zgleda da ne.

Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: whatever ()

Točno to sem tud jst mislu vprašat.

strojtech ::
Je ni
Pri fiziki so nas učili, da uporabiš le tiste podatke, ki jih rabiš. Mogoče enako velja za namige

Pri fiziki so nas učili, da uporabiš le tiste podatke, ki jih rabiš. Mogoče enako velja za namige

The depression of Luèki dol has a longer axis in the direction
northwest southeast, the so called dinaric direction, and its bottom covers an area of 1.6 km2. Mogoče bi lahko bil tudi ta Lučki dol. Samo to je ena globel, tukaj pa turistov ni, tako da je najbrž res Strunjan.
northwest southeast, the so called dinaric direction, and its bottom covers an area of 1.6 km2. Mogoče bi lahko bil tudi ta Lučki dol. Samo to je ena globel, tukaj pa turistov ni, tako da je najbrž res Strunjan.

staaM ::
Lejte sj ni vazn tut ce je ta namig men se vse skupi zdi precej cudn , tiste kraje ste ze obrnil okol pa se zmeri niste nasel, nekje je zanka...

Vse kaže na soline, ampak kje je tam Sveta trojica? Mogoče pa je sveta trojica mišljena simbolično? Mogoče so to tri svetilniki al tri hoteli ali kaj podobnega.

Oni so iskali v Strunjanskih solinah, verjetno pa niso šli na uno potko gor na Strunjanskem klifu (turisti štejejo stopinje). Ampak tam hodit je mogoče že mal nevarno... čeprav je že dolgo kar sem hodil tam in se ne spomnem več.

LapD ::
Če je namig pravi je ziher rezervat Strunjan. Soline so. In pa zaliv sv. duha kot asociacija na sveto trojico. Eh nč nau s Pivko zgleda

iskalca001 ::
zanka je ,da se Petrolovci smejijo ko se budale furajo po SLO,pa SLOV.Novice kupujejo ko prfuknjeni

tajfi ::
krpan ka si pička ti si tak idiot da ga še v življenju nisem srečal in si tudi ne bi želel. Če bi imel res namig, ne bi sedaj tukaj folk drkal v glavo, ampak bi se odpravil tja, kjer namig vse pove. Samo mislim da so tvoji namigi v tem smislu: "zajebavaj druge, da ne bodo oni zajebavali tebe" .... Sicer pa se vsepovsod najdejo kreteni, tukaj na tem forumu sem mislil da je izjema, ti pa si danes potrdil da tudi tukaj obstaja budala - sam sebe si predstavil v lepi luči, ja.

BlazB ::
Dvomim da so soline, ker je to zasciteno obmocje in si verjetno ne zelijo da horde nadobudnih iskalcev ceka obrne vsak kamen in vsakem zascitenemu pticu pogleda pod rit.

LapD ::
tajfi LP, glede na tvoj izbruh me zanima če maš namig? 
edit: ok damo krpanu možnost da dokaže

edit: ok damo krpanu možnost da dokaže

Zgodovina sprememb…
- spremenil: LapD ()

to z sveto trojico mi ne gre skupaj. A je tam kaj takega, čemur bi lahko rekli sveta trojica?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1519 (786) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4065 (3027) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45630 (23309) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6304 (6182) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1642 (1460) | eiht |