Forum » Izdelava spletišč » stran v Flash-u z administracijo
stran v Flash-u z administracijo
martinjaka ::
Zanima me ce obstaja kaksna odprtokodna stran v flashu (ki bi vsebovala administracijo, pisanje novic, galerije...) ali pa vsaj kaksni moduli za upravljanje z stranjo preko browserja (brez da vsakic znova uploadas celo stran)
lp
lp
-
mjakop ::
S samim flashom tega ne moreš doseči. Lahko ga imaš samo za vmesnik s katerim potem izvajaš na strani php/asp ali katero drugo skripto. Ne gre pa zato, ker je flash client-side(ne izvaja se na strežniku).
Prav zaradi tega tudi dvomim, da kaj takega obstaja.
Prav zaradi tega tudi dvomim, da kaj takega obstaja.
#000000 ::
Obstaja, in kokr si reku, flash služi za vmesnik, in tudi ne moraš kar urejat vsega prek CMS-ja (mislm na to da v sam swf ne moreš posegat) no nisem niti bral kej preveč, ampak tole sem dobil pred nekaj meseci na mail, tko da sam malo poglej in testiraj pa boš videl. LP
povezava
povezava
martinjaka ::
uuu super
sam a obstaja kaka "free" različica tega? ta se mi zdi mal draga pa tudi enepar drugih ko sem gledal po googlu za cms
lp
sam a obstaja kaka "free" različica tega? ta se mi zdi mal draga pa tudi enepar drugih ko sem gledal po googlu za cms
lp
-
Tody ::
ČE imaš portal z novicami NOČEŠ IMETI FLASHA. Jest še zmeri pravim da je FLASH FOO kar se tiče obvestil in celotnih spletnih strani v FLASHU.
Flash se uporablja za prezentacije izdelkov, da si ga lahko ogledajo iz vseh strani da vidijo kako je sestavljen, mogoče v skarjni meri za menije in če že vse v flashu za umetniške duše kot so andraz.info ampak to stran obiščeš enkrat v življenju...
Flash se uporablja za prezentacije izdelkov, da si ga lahko ogledajo iz vseh strani da vidijo kako je sestavljen, mogoče v skarjni meri za menije in če že vse v flashu za umetniške duše kot so andraz.info ampak to stran obiščeš enkrat v življenju...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash na mobitelih zamuja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 25105 (22752) | lurker |
» | Flash prihodnost spleta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 18907 (17246) | root987 |
» | Flash z grafičnim pospeševanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 7259 (5899) | Bakunin |
» | Izdelava spletišča v FlashuOddelek: Izdelava spletišč | 2363 (2037) | [MYTiX] |
» | Flash bybe?????Oddelek: Programska oprema | 1382 (1261) | smash_u |