Forum » Programska oprema » Flash bybe?????
Flash bybe?????
smash_u ::
A ve kdo kak se s Flashom (4 ali 5) naredi anketa? Nujni rabim pomoc. Hvala za pomoc
LIVE to overclock
overclock to LIVE!!!
SmaSh
overclock to LIVE!!!
SmaSh
matic ::
Bl tezka bo to.. Ce bi blo bl na dzabe kot pa z asp-jem narest al pa php-jem pol bi blo ze narjen pa bi se dost uporabljal.. tko pa rabs vse iste pogoje kot pri asp/php anketah, samo da rabis tukaj se userje, ki bodo imeli flash..
asp/php se dogaja/izvaja na serverju in zato user rabi le obicen browser, za flash pa.. mors met flash plug-in in taki niso vsi userji.. to je slaba stvar flasha! Da pa bi se rezultati ankete zapisovali bi moral lih tko imet na strezniku pravico do pisanja, vsak user, ki bi izpolnil anketo.. v bistvu bi moral lih tako met bazo itd. skratka stala bi bla za uporabo in pa tut narest.. verjetno sploh nebi mogu samo s flashom narest! Bl zato namenjen je shockwave..
asp/php se dogaja/izvaja na serverju in zato user rabi le obicen browser, za flash pa.. mors met flash plug-in in taki niso vsi userji.. to je slaba stvar flasha! Da pa bi se rezultati ankete zapisovali bi moral lih tko imet na strezniku pravico do pisanja, vsak user, ki bi izpolnil anketo.. v bistvu bi moral lih tako met bazo itd. skratka stala bi bla za uporabo in pa tut narest.. verjetno sploh nebi mogu samo s flashom narest! Bl zato namenjen je shockwave..
Loki ::
A more bit nujno v flashu?
Ce ne, poj mas tukaj ene par cgi prograckov, tut ankete.
Ce ne, poj mas tukaj ene par cgi prograckov, tut ankete.
I left my wallet in El Segundo
Hvala za pomoc. Matic ti pa si isti kot moj stari za APJ(nevem zakaj mate vsi nekja prodi Flashu).Zdaj majo vsi novi Windowsi(ME,2000) ze gonilnike za Flesh tak da ni probema.
V flashu pa bi mel zato ker je cela stran v Flashu in bi se ujemalo. Ce keri kaj ve, naj pomaga.
Thnx all!
V flashu pa bi mel zato ker je cela stran v Flashu in bi se ujemalo. Ce keri kaj ve, naj pomaga.
Thnx all!
LIVE to overclock
overclock to LIVE!!!
SmaSh
overclock to LIVE!!!
SmaSh
Ja res je da majo winME in win2k ze vkljucen Flash, pa tut za win9x se dobi flash plugin, pa tut za netscape v linux varianti, samo se vedno je pa kar nekaj userjev, ki delajo na sunih, applih, os2, in se mnogoooooo drugih sistemov ker flash ni podprt! Flash ni standard! In kdor to uporablja ne more nic videt!!! NIC!
+flash je butast.. u iber butast.. je zanimiv plugin samo je pa butast! Mene strani komplet v flashu u iber zivcirajo!! Sej ne recem, tut sam sem oblikovalc in avtor ze mnogih strani ipd. pa sem tut ze kar nekaj v flashu naredu, samo flash ni standard in ima svoje butaste fore! Tko da je treba vedno narest nadomestek tudi za tiste ki nimajo flash in za moje pojme je flash najbolj in edino uporaben za bannerje - reklame!
+flash je butast.. u iber butast.. je zanimiv plugin samo je pa butast! Mene strani komplet v flashu u iber zivcirajo!! Sej ne recem, tut sam sem oblikovalc in avtor ze mnogih strani ipd. pa sem tut ze kar nekaj v flashu naredu, samo flash ni standard in ima svoje butaste fore! Tko da je treba vedno narest nadomestek tudi za tiste ki nimajo flash in za moje pojme je flash najbolj in edino uporaben za bannerje - reklame!
Vsk ma svoje mnenje. Jaz pravim da je Flash prihodnost. Toda to mi nepomaga.
Ce ves kak se naredi anketa mi prosim povej. Ali ce ves kaksen naslov, ki bi se to dalo dol potegniti(pomoznosti zastojn).
Hvala. Flash is future :)
Ce ves kak se naredi anketa mi prosim povej. Ali ce ves kaksen naslov, ki bi se to dalo dol potegniti(pomoznosti zastojn).
Hvala. Flash is future :)
LIVE to overclock
overclock to LIVE!!!
SmaSh
overclock to LIVE!!!
SmaSh
Sej sem ti povedal!
Rabil bos shocwave in ne flash! Pejt pogledat na macromedino stran kaj to je...
+ ce se nimas dobi si server ki ti bo podperal da se pri njih izvajajo aplikacije! Take erverje oz. dostop do tega moras ponavadi placevat!!! Dvomim da bos obil kje zastojn to.. ce pa ze.. pa zelo v qrucu in bo 1x delal drugic ne.. ker pri teh stvareh je vecja moznost vdora v streznik!
Rabil bos shocwave in ne flash! Pejt pogledat na macromedino stran kaj to je...
+ ce se nimas dobi si server ki ti bo podperal da se pri njih izvajajo aplikacije! Take erverje oz. dostop do tega moras ponavadi placevat!!! Dvomim da bos obil kje zastojn to.. ce pa ze.. pa zelo v qrucu in bo 1x delal drugic ne.. ker pri teh stvareh je vecja moznost vdora v streznik!
Thnx matic for nothing. Vem kaj je Skockwave in bi ga tudi nabavil sam zasede 25mb in pri moji povezavi (33.600b/s) bi to trajalo malo dlje. Vem da se da anketa narediti tudi v Flashu. Zato ce je kaksen veseljak ki obvlada Flash naj pomaga! Please
LIVE to overclock
overclock to LIVE!!!
SmaSh
overclock to LIVE!!!
SmaSh
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | stran mi ne izpišeOddelek: Izdelava spletišč | 1001 (915) | Hair |
» | Spletne urice: Dinamične Flash strani in iskalnikiOddelek: Novice / Kiberpipa | 3044 (2535) | kronik |
» | Izdelava spletišča v FlashuOddelek: Izdelava spletišč | 2363 (2037) | [MYTiX] |
» | Različen prikaz strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 1746 (1597) | pivmik |
» | Kako vstaviš Flash animacijo v html?Oddelek: Omrežja in internet | 1374 (1268) | Freak |