» »

stran v Flash-u z administracijo

stran v Flash-u z administracijo

martinjaka ::

Zanima me ce obstaja kaksna odprtokodna stran v flashu (ki bi vsebovala administracijo, pisanje novic, galerije...) ali pa vsaj kaksni moduli za upravljanje z stranjo preko browserja (brez da vsakic znova uploadas celo stran)

lp
-

mjakop ::

S samim flashom tega ne moreš doseči. Lahko ga imaš samo za vmesnik s katerim potem izvajaš na strani php/asp ali katero drugo skripto. Ne gre pa zato, ker je flash client-side(ne izvaja se na strežniku).

Prav zaradi tega tudi dvomim, da kaj takega obstaja.

#000000 ::

Obstaja, in kokr si reku, flash služi za vmesnik, in tudi ne moraš kar urejat vsega prek CMS-ja (mislm na to da v sam swf ne moreš posegat) no nisem niti bral kej preveč, ampak tole sem dobil pred nekaj meseci na mail, tko da sam malo poglej in testiraj pa boš videl. LP

povezava

martinjaka ::

uuu super :P
sam a obstaja kaka "free" različica tega? ta se mi zdi mal draga pa tudi enepar drugih ko sem gledal po googlu za cms :\

lp
-

Tody ::

ČE imaš portal z novicami NOČEŠ IMETI FLASHA. Jest še zmeri pravim da je FLASH FOO kar se tiče obvestil in celotnih spletnih strani v FLASHU.

Flash se uporablja za prezentacije izdelkov, da si ga lahko ogledajo iz vseh strani da vidijo kako je sestavljen, mogoče v skarjni meri za menije in če že vse v flashu za umetniške duše kot so andraz.info ampak to stran obiščeš enkrat v življenju...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Flash na mobitelih zamuja (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Android
16025104 (22751) lurker
»

Flash prihodnost spleta? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
5018907 (17246) root987
»

Flash z grafičnim pospeševanjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
537259 (5899) Bakunin
»

Izdelava spletišča v Flashu

Oddelek: Izdelava spletišč
222363 (2037) [MYTiX]
»

Flash bybe?????

Oddelek: Programska oprema
71382 (1261) smash_u

Več podobnih tem