Forum » Kaj kupiti » Katero grafično kartico kupiti?
Katero grafično kartico kupiti?
tilenn ::
Rad bi kupil dodatno grafično kartico (posedujem že nvidia 6700 XL), ki bi omogočala uporabo SLI (verjetno tako ali tako vsaka od nvidie danes). A mogoče kdo ve, da SLI ne bi delal med različnimi karticami- recimo da kupim 512 MB kartico, sedaj pa imam 128 MB?
Dal bi okoli 50.000 sit, raje manj, laufalo pa bi mi na 19" monitorju igrice vsaj še dve leti (ali več) na zelo dobrih nastavitvah. (Računalnik verjamem, da bo zmogel, ima 2 GB rama, Pentium D 3000.)
Hvala za odgovore.
Dal bi okoli 50.000 sit, raje manj, laufalo pa bi mi na 19" monitorju igrice vsaj še dve leti (ali več) na zelo dobrih nastavitvah. (Računalnik verjamem, da bo zmogel, ima 2 GB rama, Pentium D 3000.)
Hvala za odgovore.
opeter ::
Hmm... sicer tehnično nisem dovolj podkovan, ampak če dobro vem rabiš za SLI identične (oz. 100% iste) karte. Tako da ne vem, če bi delovala kombinacija 128 + 512 MB. A GeForce 6700 XL (kupil si v Hoferju, a ne?) sploh omogoča SLI?
http://www.nvidia.de/page/geforce6.html
http://www.nvidia.de/page/geforce6.html
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
igor0203 ::
Raje to prodaj in kupi 7800GT al pa 7900GT. 7800GT pa jst prodajam za 55k SIT. Če si interesent, pošlji ZS.
tiborrr ::
6700XL je navita 128MB verzija 660GT na 525/1100MHz. Flešanje z 6600GT biosom bi znalo resiti zadevo, da bi bila zadeva SLi ready.
EDIT: baje 6700XL nima SLi konektorja. Ček it out:
EDIT: baje 6700XL nima SLi konektorja. Ček it out:
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tiborrr ()
mtosev ::
Kolk vidim tudi tv out nima?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
SLI vsekakor podpira.
Geforce 6 @ Wikipedia
Torej, a je za ziher, da mora biti kartica enaka, da deluje SLI?
Geforce 6 @ Wikipedia
Torej, a je za ziher, da mora biti kartica enaka, da deluje SLI?
Prepričal sem se, da je "nezaželeno" in "boljše", da ne probavam sklopiti dve različni grafični kartici preko SLI.
Pol pa nič, bom čez pol leta ali še kasneje nabavil kaj boljšega in zamenjal.
Pol pa nič, bom čez pol leta ali še kasneje nabavil kaj boljšega in zamenjal.
klemen22 ::
V Hoferju ste kuplili grafično? OMG
Kaj je smešno? Men se zdi isto kot da grem u špar po USB ključ.
jAh medena
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
muzičar ::
Ja saj je isto -> oboje je ku*ac. Prvič o sami kvaliteti robe; 2. uveljavljanje garancije; 3. iskanje pooblaščenega serviserja/distributerja. Obup. Tehnične stavri se kupuje tam kjer se ukvarjajo izključno samo s tem.
Hah greš u spar po fasngo pa sprot še eno grafično vržeš u voziček.
Hah greš u spar po fasngo pa sprot še eno grafično vržeš u voziček.
Ja saj je isto -> oboje je ku*ac. Prvič o sami kvaliteti robe; 2. uveljavljanje garancije; 3. iskanje pooblaščenega serviserja/distributerja. Obup. Tehnične stavri se kupuje tam kjer se ukvarjajo izključno samo s tem.
Roba je ista u npr. Enaa in Hoferju. Uveljavljanje garancije - kupiš prenosnik v Hoferju, če se kaj pokvari ga prineseš nazaj. SLabo? Se mi zdi da ne.
muzičar ::
Res?
No če je potem lepo in prav. Sosedu je odpovedal v spar-u kupljen avtoradio in ugani kaj... sam je moral poiskat pooblaščeni servis in ga nest tja... zanimivo ja. Če je v hoferju drugače potem dobro za njih samo vem pa da v spar-u ne bom kupoval tehnike.
No če je potem lepo in prav. Sosedu je odpovedal v spar-u kupljen avtoradio in ugani kaj... sam je moral poiskat pooblaščeni servis in ga nest tja... zanimivo ja. Če je v hoferju drugače potem dobro za njih samo vem pa da v spar-u ne bom kupoval tehnike.
Jaz nisem ogvoril o Šparu pač pa o Hoferju.
In kaj misliš če kupiš pri enaa, garancijo uveljavljaš pri Enaa?
No ja, grafične kartice nisem kupil v Hoferju, pač pa celoten računalnik... tko da kej dost ni blo za izbirat glede grafe.
Sicer pa mi računalnik dela BP, sem popolnoma zadovoljen, pa še dve ali triletno garancijo ima. Servis baje bl sux, pa še v avstriji je zaenkrat.. Ampak jst upam, da se mi ne bo kvaril, stikal sam pa tudi ne bom kej preveč..
Sicer pa mi računalnik dela BP, sem popolnoma zadovoljen, pa še dve ali triletno garancijo ima. Servis baje bl sux, pa še v avstriji je zaenkrat.. Ampak jst upam, da se mi ne bo kvaril, stikal sam pa tudi ne bom kej preveč..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hrana iz Lidla, Spara, Hoferja, Tuša, Mercatorja itd. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 109538 (45996) | zmaugy |
» | Hiter usb 3.0 ključekOddelek: Kaj kupiti | 5326 (4414) | trojnis252 |
» | hofer - medion - akoya (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 32937 (24070) | Alec999 |
» | Mercator - zaračunavanje za nazajOddelek: Loža | 4062 (2831) | BigWhale |
» | SPAR računalnikOddelek: Kaj kupiti | 3367 (2454) | OChack |