Forum » Programska oprema » MSN+ Dodatki
MSN+ Dodatki
_Neo_ ::
Zanima me če kaj veste o teh dodatkih za msn+??
Moj kolega ki ima msn plus si je dodatno naložil še neke dodatke naprimer jaz nanj samo kliknem nič mu ne pišem pa in to ve da sem ga kliknil.
Ne razumem kako to lahko vidi???? Prosim če kdo kaj ve o tem če bi mi lahko razložil. Hvala
Moj kolega ki ima msn plus si je dodatno naložil še neke dodatke naprimer jaz nanj samo kliknem nič mu ne pišem pa in to ve da sem ga kliknil.
Ne razumem kako to lahko vidi???? Prosim če kdo kaj ve o tem če bi mi lahko razložil. Hvala
strictom ::
Ja v dodatku je tak lepp skupek kode ki prebere od MSN serverja kdaj pa kdo zahteva sliko od tebe. Pa ti samo napiše. Problema niti ni.
GAIM ima to podobno nareto.
GAIM ima to podobno nareto.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
_Neo_ ::
Ja vse lepo in prav ampak kako bom jaz vedel da nekdo klikne na mene (oz zahteva sliko) ???
strictom ::
Ne zajebavam sam dvomim da bi ker od nas v tejle temi zmogel spisati takšno kodo za tak programček. Najbolje bo da vprašaš tistega prijatelja ali pa si vzameš 20 minut časa in pogooglaš za takšnem dodatku... Bi sam pogledo sam zdaj mam kosilo pa sem prekleto lačen ;>
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76470 (17111) | tilinho20 |
» | Windows live - MSN - HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2945 (2834) | jurre |
» | MSN live messengerOddelek: Pomoč in nasveti | 9544 (5117) | Zoro3 |
» | password recoveryOddelek: Programska oprema | 2165 (861) | Veron |
» | Microsoft Windows AntiSpyware Beta1Oddelek: Operacijski sistemi | 4746 (2695) | Myth |