» »

password recovery

password recovery

gzibret ::

A mi lahko prosim poveste, kateri je najboljši program za iskanje izgubljenih gesel, s katerimi ste zaščitili svoje arhive (rar, zip).

Po možnosti, da je program brezplačen.

Hvala
Vse je za neki dobr!

#000000 ::

Veron ::

a se da kako "vidit" kakšno je geslo v nod32? ker sem na sestrinem pcju shranil en server ki ima upr. ime in geslo vendar se mi je umes disk pokvaril in sem izgubil geslo na svojem kompu, le na sestrinem je še shranjenv nodu

A ma sestra defalut mapo za dokumente v karanteni od noda al kaj :D

aja kak server pa to maš ? LP

ne ne v programu nod pod server... pač pod update je upisan server in upr. ime ter geslo, jst pa sem mel to lepo shranjen na mojem pcju (pač disk crnu in zgubu, na netu ne najdem več) pa bi rad (če se da) nekako iz programa nod prebral tisto geslo, če bi šlo?

#00000 - na gugl znam tudi sam pogledat.

Me pa zanima, če ima že kdo kakšne izkušnje s kakim brezplačnim programom in ali ga lahko priporoča.
Vse je za neki dobr!

Ka pol nis pogledu na guugl ? Kake izkušnje neki, kaj mislš da vsi vsak dan crackamo neke kurčeve rar fajle, al kaj. LP

;-) ::

mogoč gzibret bi ti pa koristlo res da pogledaš google tist kaj ti je #000000 napisal.

ma #000000 prav - tega ne delamo eni pogosto

WTF tega sploh ne delamo:D :D :D !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Mi je prav vseeno, kaj delate vi pogosto in kaj ne delate vi pogosto. Sem lepo vprašal za program, pa očitno nekateri nimate nič pametnega za povedat, pa kar nekaj trobite v tri krasne in smetite temo z neuporabnimi odgovori.

Pa kaj mislite, da ne znam pogledat na gugl: torrent password database ali kaj podobnega in najdit password za en kur*** fajl, ki bi ga nelegalno potegnil dol. Tako radi solite pamet, na žalost pa to delate popolnoma brez soli.

A mislite, da so ti programi izključno za to, da prideš do nelegalne muzike ali kaj. Ali pa vam je morda kanilo kdaj tudi na misel, da lahko tudi sam daš kakšne podatke pod ključ in veš password le približno......

Beda!
Vse je za neki dobr!

;-) ::

Oprosti nevem za noben program, tud če bi bil bi se dal dobro zlorabljat, pri "ukradenih" in nelegalnih stvareh, tak da dvomim v legalnost takih programov, ne trdim pa ničesar.

lahk pa odpreš temo, poveš približnost tvojga passa mi ga pa ugotavljamo>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

@gzibret

Ne vem kaj se razburjaš in pridigaš, sej noben ni reku nobene o torrentih, muski filmih ipd. jest samo pravim da tega ne delam pogosto oz. sem delal samo enkrat ko sem rabil odklenit nek PDF tisti ki ga je zaklenil pa je bil na dopustu in se ga ni dal dobit, jest pa sem zjutraj rabil imet ker je šlo v tisk.

Drugač pa so vsi te pass odkrivalci približno isti šmorn, vsi (al pa velika večina) delajo na principu brute forcer-ja to verjetno veš kaj pomeni. Dejansko je treba geslo uganit, zdaj al to nardiš na pamet, al pa bruteforcaš, z nekim programom, je pa dobro vedet vsaj kolko znakov je geslo dolgo 4 znake bo ratal dost hitr in tako naprej. LP

Hvala lepa za prvi konstruktivni odgovor.

Problem preiskusnih verzij je v tem, da omogočajo brutal force ugibanje passwordov do največ treh znakov. Moj pass. je dolg 6 ali 7 znakov. Zato rabim enega brezplačnega, gugl pa ponuja le plačljive programe (kar sem jaz na hitro gledal).
Vse je za neki dobr!

Čaki bom pogledal v bookmarke :) če je kak notri. LP

Aja dej napiši kere vse si že probal da ne bomo podvajal linke in da nam zdej glih vsako probal. LP

Tegale: http://www.crackpassword.com/products/prs/integpack/archive/

Pa tegale: http://www.rarpasswordcracker.com/

Pa tegale: http://www.lostpassword.com/rar.htm

Pol pa sem obupal in napisal temo, da ne bom s poganjanjem vsega živega še kako smet fasal.
Vse je za neki dobr!

Opkow ::

Cca 1.5 leti nazaj sem se mogu ubadat z zaklenjenim rar-om. Sem imel rar ene 3 leta star na disku. Ni sans da bi se spomnu za password. :)

Sem sprobal par programckov za scan passwordov.

Od vseh ki sem jih sprobal se je najbolje obnesel arpr. Drugi so bili vsaj 10x pocasnejsi. Zal se spomnem samo azpr-ja in lostpassword-a. Za ostale se pa ne morem spomnit. Lahko da se je kej spremenilo na tem podrocju.
Sem pa sprobal 4-5 razlicnih firm.

Zal svojega fajla nisem uspel dekodirat, ker bi rabil vsaj 8 mesecev na AMD 1.6 GHz. Sem po 3-eh tednih obupal. Sem bil pa ziher, da sem uporabil vse znake in najmanj 10 mest. Pri passwordih vedno kompliciram do amena. Pol se pa tolcem z glavo ob rob mize. ;)

Na sreco ni bil tako pomemben. Samo iz firbca sem hotel pogledat filete. :)

Edit: Typo pri dejstvih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Opkow ()

Hvala Killer, samo tale arpr je tudi za plačat (in free trial tudi deluje le na 3 znake). Bom zgleda moral premislit, a se mi splača reskirat 30$ za program, ki ne garantira usepeha :'(

Čeprav se mi malo svita, kakšen bi naj bil password. Verjetno sem ga le rahlo modificiral v detajlih. Tako, da bi tole znalo prav priti.
Vse je za neki dobr!

Opkow ::

Ce necesa sem se spomnil. Enkrat sem imel en zalockan album v rar formatu. Nima veze od kje je prslo... etc.

Takrat sem imel se Symantec Norton Antivirus. Ki pa je imel tudi dodatno funkcijo, da je fajle, ki si jih brisal spravil nekam za backup, ceprav je bil kos od winsev prazen. Se ne spomnem vec, kak se je imenoval ta "dodatek" od Nortona. Skratka.. Opazil sem, da je vcasih winrar zadevo extractal in sele nato zahteval password, ce si mu dal napacnega, zadeve ni skopiral na zeljeno lokacijo.

Tukaj je pa prisel na vrsto ta dodatek Nortona. Enostavno sem dal, da mi prikaze izbrisane filete, ki sem jih nasel po koncnici formata in zahteval, da jih naj obnovi. :)

Zal to ni delovalo pri vzeh zalockanih rar-ih. Domnevam, da je to bilo odvisno od verzije rar-a s katerim so zapakirali zadevo. Ali pa kombinacija tega in rar-a s katerim si to extractal. Ne vem. Se mi je pa 2x usralo na ta nacin. :)

Se ena fora, ki sem jo imel z filetom od MS excel-a.
Imel sem demo verzijo aopr-ja, ki ti prikaze samo prve 3 znake.
Glede na prve tri znake, sem sklepal, da se niso trudili gesla zakomplicirat do amena. Zato sem z malo razmisljanja prisel do tega, da sem si v roke zagrabil angleski slovar in z ustrezno izbiro besed, sem po 15-ih minutah poizkusanja uganil geslo. :) Od ugotovitve, da je file zaklenjen, do iskanja pravega programa za scan, ter ugibanja sem porabil cca 1 uro.
Verjetno se slisi neverjetno, vendar je res. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Opkow ()

1
2
3
in pa še mal z googla

Ne vem točno ker je ok. vsekakor pa jih probaj več, če si za kakega dost siguren da je dober pa na mulo najdeš 100% edin mal pazi da ne fašeš ka drek. LP

bi znau kdo rešt moj problem? kako iz programa nod32 "razkrit" geslo od serverja, ki je trenutno napisano samo z ******?

jurre ::

veron, najdi program x-pass

Maria ::

Ta dela za zip.

Žal je plačljiv, lahko pa kupiš samo določene module.

Maria

Probal sem x-pass pa ni to to, to je program ki ti neki v IE pomaga, nisem šel probavat kaj... še kak predlog?

more bit, ta program pokaze gesla, ki so pod zvezdicam. lahko ti ga posljem

ok zgleda da sem imel napačno verzijo ...

Dej prosim uploadaj na www.rapidshare.de pa podaj link kar v to temo, ker verjetno bo še komu prav prišel, ali če mi pošleš preko msn (ver0n@msn.com)

takole, klik

@jurre tnx tnx tnx pa še 10x tnx, dela, prej sm meu res napačno verzijo... končo mam spet pass do tistega dobrega nod32 serverja (če slučajno rabiš pass, ti lahko zaupam pod 1 pogojem, da ga ne govoriš "preveč" okol, ker server je kao privat)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zanesljivost zaščite Wordovih in RAR dokumentov

Oddelek: Informacijska varnost
292744 (2189) NeMeTko
»

Hotmail password

Oddelek: Omrežja in internet
51351 (1315) svencbir
»