Forum » Loža » SP v nogometu - Nemčija 2006
SP v nogometu - Nemčija 2006
monster-x ::
E, to LapD. V zadnji minuti upam, da lepo popušijo proti Zizouju & Henryju & co. :)
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Freezy ::
Preden se bo vse to zgodilo je tu še ena ovira Portugalska, sicer pa upam da Francozi zmagajo tale SP.
MEDENA ::
Pa ne mislim zaradi discipline same, ampak imel je "feeling" v pravem času piskat prekršek, dati rumeni karton, pustiti prednost.
Tudi na HRT2 so mu dali čisto desetko.
Tudi na HRT2 so mu dali čisto desetko.
Razerzone ::
OK zj mi ni jasno, kva vm tuki ne gre u glavo? Italjani so bili boljsi nasprotnik celo tekmo in se vedno berem komentarje usral se jim je, pac dali so gole v zadnjih minutah podaljska, na zalost vas moram razocarat igra se do zadnjega piska in je popolnoma vseeno kdaj goli padejo v prvi ali zadnji minuti. Sej so tud dve stange zabil pa par lepih prilik so imeli, ki jih niso iskoristili najbolje no tudi nemci so imeli svoje prilike ampak, italjani so bili boljsi in to je dejstvo, kar se je lepo videlo tudi v rezultatu in v statistiki... Cestitke Del Pieru njemu tisti gol se najbolj privoscim!
LP Amir!
LP Amir!
Amir, Italija NI bila boljši nasprotnik celo tekmo, ampak so bila tudi obdobja, ko so se samo branili. Če smo že pedantni ...
In ja, Amir, Italija nekam velikrat se tkole izvleče na konc ven. Pa sploh ni pomembno, če so boljši al pa slabši, mar ne? Torej je tudi to na nek način zegen.
In ja, Amir, Italija nekam velikrat se tkole izvleče na konc ven. Pa sploh ni pomembno, če so boljši al pa slabši, mar ne? Torej je tudi to na nek način zegen.
monster-x meni je zal, ce ne maras italjanov...
Strel v okvir vrat: Nemčija 2, Italija 10
Strel proti vratom: Nemčija 13, Italija 15
Prekrški: Nemčija 21, Italija 19
Strel iz kota: Nemčija 4, Italija 12
Prosti strel: Nemčija 1, Italija 1
Nedovoljeni položaj: Nemčija 2, Italija 11
Rumeni karton: Nemčija 2, Italija 1
Posest žoge: Nemčija 43%, Italija 57%
Mogoce nisi videl statistike, pa si jo oglej sedaj... Zal mi je monster-x ce bi bli nemci bolsi bi ze dali gol sam ga na tvojo zalost niso, italjani so povsem zasluzeno zmagali, ti pa kakor hoces...
Strel v okvir vrat: Nemčija 2, Italija 10
Strel proti vratom: Nemčija 13, Italija 15
Prekrški: Nemčija 21, Italija 19
Strel iz kota: Nemčija 4, Italija 12
Prosti strel: Nemčija 1, Italija 1
Nedovoljeni položaj: Nemčija 2, Italija 11
Rumeni karton: Nemčija 2, Italija 1
Posest žoge: Nemčija 43%, Italija 57%
Mogoce nisi videl statistike, pa si jo oglej sedaj... Zal mi je monster-x ce bi bli nemci bolsi bi ze dali gol sam ga na tvojo zalost niso, italjani so povsem zasluzeno zmagali, ti pa kakor hoces...
Vajenc ::
Juhu, prva dobljena stava na tem SP (0-0, v rednem delu).
Drugače pa Tinkec in Amir, JA Italijani so zasluženo dobili, brez presenečanja pa bi lahko tudi izgubili.
Drugače pa Tinkec in Amir, JA Italijani so zasluženo dobili, brez presenečanja pa bi lahko tudi izgubili.
hamax ::
celo sam tezko vrjamem, ampak sm prvic in verjetno zadnic naviju za italjani in to samo zato, ker so mi nemci argentince vn vrgl.
so pa italjani opraviceno zmagal.
so pa italjani opraviceno zmagal.
para! ::
Sicer mi Italijani niso ravno priljubljena ekipa, vendar sem tokrat vseeno navijal za njih, in moram rečt, da so pokazal kar dobro igro. Nemci pri Italijanskem golu sploh niso mel kaj za počet...vbistvu mimo obrambe sploh niso prišli :)))
lp
lp
Death before dishonor!
mzidy ::
Moje napovedi so se tudi uresničile, finale bo pa trd boj, vendar dam kanček prednosti Francozom, ampak navijam za Italijane
BlackHole ::
Kr lepa tekma, škoda le da ni bilo golov že prej, spet. Italijani bodo Grossu verjetno postavili kak spomenik ali kaj takega. Proti Avstraliji je v zadnjih sekundah zrihtal penal, včeraj v zadnji minuti še zadetek za zmago. Zadnji gol je bil tudi lep, ampak nemci takrat niso več razmišljali o obrambi.
Tekmo sem gledal na ZDF in ob golu sploh nisem vedel če velja ali ne, saj je vse utihnilo, publika kot da je ne bi bilo, komentator pa kot da bi bil na pogrebu, komaj je kaj še povedal. A Klinsmann je preživel? Celo tekmo je "norel" ob igrišču kot da se bo razpočil. Drugače pa, italijani tokrat zasluženo naprej, to malokrat rečem, saj tudi nikoli nisem navijal za njih. Nemci so si ustvarili nekaj priložnosti, ampak vidi se da imajo italijani res zelo močno obrambo, če ne kar najboljšo v tem trenutku, poleg tega da znajo tudi vedno zadeti. Sem rekel, da imajo italijano ekipo s katero komot pridejo v finale.
Tekmo sem gledal na ZDF in ob golu sploh nisem vedel če velja ali ne, saj je vse utihnilo, publika kot da je ne bi bilo, komentator pa kot da bi bil na pogrebu, komaj je kaj še povedal. A Klinsmann je preživel? Celo tekmo je "norel" ob igrišču kot da se bo razpočil. Drugače pa, italijani tokrat zasluženo naprej, to malokrat rečem, saj tudi nikoli nisem navijal za njih. Nemci so si ustvarili nekaj priložnosti, ampak vidi se da imajo italijani res zelo močno obrambo, če ne kar najboljšo v tem trenutku, poleg tega da znajo tudi vedno zadeti. Sem rekel, da imajo italijano ekipo s katero komot pridejo v finale.
LP Marko
mavec ::
ARRIVEDERCI DEUTSCHLAND!!!!!!!!!!!
Pa samo en ku*ac naj mi še omeni, da je bil tole zegen! Ker sem že zdaj nastrojen!
Boste rekli, da je bil tudi to lahek nasprotnik a? Kaj si lahko privoščijo nemški navijači da tako žvižgajo med himno nasprotnika? Nej gredo raje pit tisti pir pa utapljat žalost v njem. ITALIJANI so jih postavili na realna tla!
Kar se tiče same tekme. Roko na srce, ITALIJA je igrala simultano vrhunsko obrambo in napad, Nemci pač ne, 80% tekme so bili AZZURI boljši nasprotnik in imeli več od igre. Zadeli so celo 1 prečko in 1 vratnico, Nemci pa nič od tega. Še najbolj aktiven je bil "zajec" PODOLSKI.
In kot pravijo, VSE SE VRAČA VSE SE PLAČA in Nemcem se je maščevalo to za tisto "podarjeno" napredovanje proti ARG, ITA pa, ko so zadeli dve vratnici.
Je bilo pa zanimivo opazovati Klinsmanna, kako se je obnašal kot 3-letni otrok s tistim skakanjem, metanjem plastenk ter piz*enjem za vsako odločitev, ki mu ni bila v korist.
Še enkrat je ITA pokazala, kako je treba igrati. Kot je rekel VASLE: Najprej v predtekmovanju so igrali za pol gola, potem pa stopnjevali svojo formo. Nemci so se pa pač ušteli in igrali od vsega začetka napadalno, a bolj ko se je turnir bližal koncu, so popuščali.
ITALIJA se je pač zasluženo uvrstila v finale IN BO PRVAK!!!
FORZAAAAAAA ITALIA!!!!!!!!!!
P.S.: Neznana pošast (monster-x), kaj vraga je bil tud krompir? To da so dali gol v zadnji minuti? Ej, če še nisi slišal, se nogomet igra do sodnikovega žvižga, Nemci pa so bili očitno vsi veseli da bodo penali in da bo Lehmann zopet bral ITA. Jah veš fant, ni vedno vse tako kot se zdi. ITA je skozi celo tekmo pritiskala in imela v 80% več od igre kot NEMCI, še celo 2 največji priložnosti so imeli in kot pravijo vse se vrača vse se plača in ITA so prvič premagali Nemce na tem stadionu ter se spet uvrstili v finale po 12-ih letih.
Pa samo en ku*ac naj mi še omeni, da je bil tole zegen! Ker sem že zdaj nastrojen!
Boste rekli, da je bil tudi to lahek nasprotnik a? Kaj si lahko privoščijo nemški navijači da tako žvižgajo med himno nasprotnika? Nej gredo raje pit tisti pir pa utapljat žalost v njem. ITALIJANI so jih postavili na realna tla!
Kar se tiče same tekme. Roko na srce, ITALIJA je igrala simultano vrhunsko obrambo in napad, Nemci pač ne, 80% tekme so bili AZZURI boljši nasprotnik in imeli več od igre. Zadeli so celo 1 prečko in 1 vratnico, Nemci pa nič od tega. Še najbolj aktiven je bil "zajec" PODOLSKI.
In kot pravijo, VSE SE VRAČA VSE SE PLAČA in Nemcem se je maščevalo to za tisto "podarjeno" napredovanje proti ARG, ITA pa, ko so zadeli dve vratnici.
Je bilo pa zanimivo opazovati Klinsmanna, kako se je obnašal kot 3-letni otrok s tistim skakanjem, metanjem plastenk ter piz*enjem za vsako odločitev, ki mu ni bila v korist.
Še enkrat je ITA pokazala, kako je treba igrati. Kot je rekel VASLE: Najprej v predtekmovanju so igrali za pol gola, potem pa stopnjevali svojo formo. Nemci so se pa pač ušteli in igrali od vsega začetka napadalno, a bolj ko se je turnir bližal koncu, so popuščali.
ITALIJA se je pač zasluženo uvrstila v finale IN BO PRVAK!!!
FORZAAAAAAA ITALIA!!!!!!!!!!
P.S.: Neznana pošast (monster-x), kaj vraga je bil tud krompir? To da so dali gol v zadnji minuti? Ej, če še nisi slišal, se nogomet igra do sodnikovega žvižga, Nemci pa so bili očitno vsi veseli da bodo penali in da bo Lehmann zopet bral ITA. Jah veš fant, ni vedno vse tako kot se zdi. ITA je skozi celo tekmo pritiskala in imela v 80% več od igre kot NEMCI, še celo 2 največji priložnosti so imeli in kot pravijo vse se vrača vse se plača in ITA so prvič premagali Nemce na tem stadionu ter se spet uvrstili v finale po 12-ih letih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mavec ()
sparklyslo ::
Tudi mene so Italjani včeraj presenetili z njihovo netipično "napadalno" igro.
So zasluženo zmagali, čeprav nikdar ne navijam za njih.
Tinkec in Amir lahko padeta v delirij in vsesplošno blaženost. Dovoljeno jim je tudi postavitev kipov vsega italjanskega moštva v njihovi dnevni sobi in vsakodnevnega klanjanja le tem.
So zasluženo zmagali, čeprav nikdar ne navijam za njih.
Tinkec in Amir lahko padeta v delirij in vsesplošno blaženost. Dovoljeno jim je tudi postavitev kipov vsega italjanskega moštva v njihovi dnevni sobi in vsakodnevnega klanjanja le tem.
MarkoSan ::
Italijani sedaj letijo na krilih lazi in sprenevadanj sodnikov iz prejsnjih tekem ... Ce ne bi skorumpirani sodnik pokazal 11metrovke proti Avstraliji, jih tukaj ne bi bilo ... Spet se jim je usralo ...
there is no home like 127.0.0.1
Am včeraj nisem mogu pisat, ker je brat šu spat pa smo ugasnil komp :D.
Kaj naj umirim konje, sem jih, samo resnico sem povedal, ki pa je očitno nekateri "anti" ITA ne bodo nikoli mogli požreti, ane monster-x?
Sprijaznite se, ITA je bila v vseh pogledih boljša in odigrala boljšo tekmo! LIPPI je imel "jajca", da je poslal v igro 3 špice in rečte mi, da je to zegen ane?
ITALIJA bo pač prvak to sem napovedal že pred prvenstvom in do tega bo tudi prišlo!!
Kaj naj umirim konje, sem jih, samo resnico sem povedal, ki pa je očitno nekateri "anti" ITA ne bodo nikoli mogli požreti, ane monster-x?
Sprijaznite se, ITA je bila v vseh pogledih boljša in odigrala boljšo tekmo! LIPPI je imel "jajca", da je poslal v igro 3 špice in rečte mi, da je to zegen ane?
ITALIJA bo pač prvak to sem napovedal že pred prvenstvom in do tega bo tudi prišlo!!
DominusSLO ::
Še najbolj aktiven je bil "zajec" PODOLSKI.
I don't agree... najbolj aktiven je bil "biondasta podgana" klinsman Ta nadimek je imel v italiji, ko je še igral-tako so vsaj zatrjevali it. komentatorji
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
Hehe, DominusSLO.
Je bilo pa zanimivo, kako je ta "biondasta podgana" skakljala celo tekmo ob robu igrišča in nasprotovala vsakršni sodniški odločitvi! Pa nakoncu je imel obraz kot baby, ko je videl kako ITA torpedirajo Nemce z vseh položajev.
GROSSO je pa očitno rabelj, ko se gre ITA za napredovanje ali najpomembnejšo tekmo!
Ni kaj ITALIJA je zmagala čisto kot solza, ampak nekateri tega ne bodo nikoli doumeli, hhhh
P.S.:Monster-x, tebi je itak vsaka zmaga ITA zegen. Pošteno priznaj, da so bili pač boljši in da so igrali do konca, za razliko od Nemcev, ki so se razen protinapadov zaprli in upali na 11-m.
Ampak ne, se nekam previsoko nosiš in ne boš nikoli priznal tega. Saj razumem "egoist" pač...
Sam pričakujem ITA najbolj nastrojeno in s skritim JOKERJEM v finalu!! In četudi ne zmaga, zame je še vedno reprezentanca 1A vseh časov!!
Je bilo pa zanimivo, kako je ta "biondasta podgana" skakljala celo tekmo ob robu igrišča in nasprotovala vsakršni sodniški odločitvi! Pa nakoncu je imel obraz kot baby, ko je videl kako ITA torpedirajo Nemce z vseh položajev.
GROSSO je pa očitno rabelj, ko se gre ITA za napredovanje ali najpomembnejšo tekmo!
Ni kaj ITALIJA je zmagala čisto kot solza, ampak nekateri tega ne bodo nikoli doumeli, hhhh
P.S.:Monster-x, tebi je itak vsaka zmaga ITA zegen. Pošteno priznaj, da so bili pač boljši in da so igrali do konca, za razliko od Nemcev, ki so se razen protinapadov zaprli in upali na 11-m.
Ampak ne, se nekam previsoko nosiš in ne boš nikoli priznal tega. Saj razumem "egoist" pač...
Sam pričakujem ITA najbolj nastrojeno in s skritim JOKERJEM v finalu!! In četudi ne zmaga, zame je še vedno reprezentanca 1A vseh časov!!
Zgodovina sprememb…
kopernik ::
Komentator na kanalu A izpod vsakega nivoja ...
Tekma pa je bila dobra, kar dinamična, čeprav je bilo resda malo zaključkov. Zmaga zasluženo Italijanom, saj se je videlo, da Nemci v podaljških samo še čakajo na penale, medtem ko so se jim Italijani na vsak način hoteli izogniti. Trikrat hura za veliko motiviranost Italijanov :-)
Tekma pa je bila dobra, kar dinamična, čeprav je bilo resda malo zaključkov. Zmaga zasluženo Italijanom, saj se je videlo, da Nemci v podaljških samo še čakajo na penale, medtem ko so se jim Italijani na vsak način hoteli izogniti. Trikrat hura za veliko motiviranost Italijanov :-)
Kako se Nemcem zdaj kisajo face. Da so jih nabil "zegnarji" po mnenjih nekaterih mnenjih posameznikov je pa še toliko bolj boleče zanje :D. Nemci so se prehitro iztrošili in pokazali svoje ase, medtem, ko jih ITA še skriva in jih je odlično izkoristila te ki so bili poslani :D.
Himna prvakov SP '06 - La Squadra AZZURI
Himna prvakov SP '06 - La Squadra AZZURI
Zgodovina sprememb…
MPM ::
teb se pa gre za te italjanje k da bi bli slovenci al pa ti italjan
sicer sem sam navijal za nemce v tej tekmi sm pač.. pa drugič
sicer sem sam navijal za nemce v tej tekmi sm pač.. pa drugič
Amare ::
Včeraj sem tako navijal za Italijo kot še nikoli ne.Opazil sem tudi,da je cela gostilna navijala za Azzure.Pomembno je,da so Nemci izpadli o' happy day
Pred tem sem si želel Portugalce v finalu toda zdaj res srčno upam na Francoze, ker so se mi povsem zamerili s tisto zegnarsko zmago v finalu leta 2000, močno upam in verjamem v maščevanje Azzurov, če bo prišlo spet do takšnega finala.
Del Piero še vedno kralj!
Pred tem sem si želel Portugalce v finalu toda zdaj res srčno upam na Francoze, ker so se mi povsem zamerili s tisto zegnarsko zmago v finalu leta 2000, močno upam in verjamem v maščevanje Azzurov, če bo prišlo spet do takšnega finala.
Del Piero še vedno kralj!
teb se pa gre za te italjanje k da bi bli slovenci al pa ti italjan
Sem za ITA že od samega začetka in četudi igra proti SLO sem za ITA. So pač reprezentanca in pol.
Sem za ITA že od samega začetka in četudi igra proti SLO sem za ITA
In kako si se počutil na zadnji tekmi SLO:ITA, ki je bila v Celju?
LP Marko
Želel sem si zmago ITA, ampak je pač niso dosegli. Nisem bil pretirano razočaran saj ITA v kvalifikacijah ne igrajo na polno oz. vsaj kvalifikacije zanje nimajo takega pomena kot EP ali SP.
Saj je jasno, da se razigrajo šele takrat ko je to potrebno in na koncu so tudi zmagali svojo skupino. So pač izgubili.
Lahko pa se bo SLO pohvalila, da je kot edina premagala pač SP '06 .
ITA ko igra z vsemi močmi je ni moč ustaviti pa če je na naprotni strani nn Ronaldinhov, Ronaldov, Lehmannov, Zidanov itd...
muzičar ::
No no zdej pa res pretiravaš. Francozi so tut v zagonu in ni tuki samo Zizu -> so še hitri in spretni Ribery, končno uigran Henry, odlično se dokazuje tudi Barthez -> ki je treniral na obrambi penalov -> se pa bojim ker če pride do penalov kljub izredni pripravljenosti Bartheza je Ricardo še vedno rekorder in izjemen golman. Drugače bo pa final nerve wracking. Bojo mogl pa Azzuri mal bolši napad pokazat -> učeri še ni blo to to -> medtem ko Francozi imajo neprebojni ščit od poloma v svoji skupini.
gkovac ::
Jest sem se zdej mal pomiril in opomogel od včerajšnjega šoka.. pa ne zato, ker tako navijam za Nemce, ampak ker ne maram Italjanov jim pa priznam, da so igrali res lepo tekmo! Cela tekma je bila lepa... vsi so imeli par priložnosti, dogajal se je pa res non stop. Nemcem zamerim to, da niso igrali "nemško" (nepopustljivo do zadnje minute), ampak so se že 5 minut pred koncem sprijaznili, da bodo streljal penale.. to jih je pokopalo.
Čestitke italiji. Tinkec in Amir... uživajta v zmagoslavju dokler lahko
Čestitke italiji. Tinkec in Amir... uživajta v zmagoslavju dokler lahko
lp,
Muzičar, saj se strinjam. Samo bom večno z veseljem opazoval kisle face Nemcev, ki ne bodo verjetno nikoli preboleli poraza.
Pa saj se spomnite, kaj je Ballack odvrnil pred tekmo, ko so ga nekaj spraševali o tem. Je rekel: Ne ne moremo jih premagati
Pa saj se spomnite, kaj je Ballack odvrnil pred tekmo, ko so ga nekaj spraševali o tem. Je rekel: Ne ne moremo jih premagati
sparklyslo ::
tinkec >>Sem za ITA že od samega začetka in četudi igra proti SLO sem za ITA. So pač reprezentanca in pol.
Halo????? Če pa to ni obsedeost, pol pa ne vem kaj je. A si se včeraj z modro namazal po faci, in hkrati ob spremljanju prenosa jedel makarone,
ob zaključku pa mahal z ITA zastavo skozi okno ?
Še dobro, da je Slovenija premagala tvojo reprezentanco in pol.
Halo????? Če pa to ni obsedeost, pol pa ne vem kaj je. A si se včeraj z modro namazal po faci, in hkrati ob spremljanju prenosa jedel makarone,
ob zaključku pa mahal z ITA zastavo skozi okno ?
Še dobro, da je Slovenija premagala tvojo reprezentanco in pol.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sparklyslo ()
miko 55 ::
navijal za švabe. popušil. čestitke azzurom.
švabi ne morejo domov, ker so že doma. pa itak igrajo za tretje mesto.
švabi ne morejo domov, ker so že doma. pa itak igrajo za tretje mesto.
Looney ::
Prav grozno je, ko gledaš tekmo in se komentetor pet minut predkoncm tekme razburja nad sodnikom, zakaj še ni pogledal na uro, naslednjih pet minut pa se opravičuje sodniku in gledalcem in vsem...
Oh, ja... in druga stvar, ki mi gre pri komentatorjih na živce je tisti njihov gooooool gol gol gol gol gol!!!!!!!! Pismu, se ne more samo enkrat zadret? Kot da je blo šest golov in ne en!!!!
Oh, ja... in druga stvar, ki mi gre pri komentatorjih na živce je tisti njihov gooooool gol gol gol gol gol!!!!!!!! Pismu, se ne more samo enkrat zadret? Kot da je blo šest golov in ne en!!!!
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Tinkec ...
Dej se mal smiri, no, ker nisi zdej odkril skritega zaklada. No, kakor si rekel ... vse se vrača, vse se plača. Potemtakem se bo tud tvojim Italijančkom vse vrnilo za tisti penal proti Avstralcem.
Lej, jst še vedno ne prenašam tega, da nekdo da gol mal pred koncem in se tako izvleče. Če ne bi bilo tiste vratnice in bi bil gol, bi bilo veliko bolj zanimivo, ker bi potem ves čas Nemci napadali in tudi poraz bi verjetno priznal, ampak na tak način pa men ni fajn. Če sem odkrit, sem bolj upal na dvoboj Lehmann-Buffon.
Pa komaj čakam nedeljski obračun. :)
Dej se mal smiri, no, ker nisi zdej odkril skritega zaklada. No, kakor si rekel ... vse se vrača, vse se plača. Potemtakem se bo tud tvojim Italijančkom vse vrnilo za tisti penal proti Avstralcem.
Lej, jst še vedno ne prenašam tega, da nekdo da gol mal pred koncem in se tako izvleče. Če ne bi bilo tiste vratnice in bi bil gol, bi bilo veliko bolj zanimivo, ker bi potem ves čas Nemci napadali in tudi poraz bi verjetno priznal, ampak na tak način pa men ni fajn. Če sem odkrit, sem bolj upal na dvoboj Lehmann-Buffon.
Pa komaj čakam nedeljski obračun. :)
Monster-x, ne maras takih reprezentanc, lol ti ne maras nogometa potemtakem. Žal se nogomet igra do zadnje minute in ne do 115 kot so igrali Nemci. Sami so si krivi.
In če se gremo že o penalu, tako je dosodil sodnik in penal je bil. Ne mislim pogrevat stvari, ampak Nemcem se je vrnilo vse kar so se zmazal naprej. Če so mel zegn prot gaučusom ga proti disciplinirani ITALIJI niso.
Italija pač ve kako je treba igrat v predtekmovanju in kako na izločanje. Vseh adutov in ostalih stvari se pač ne razkrije takoj.
Mi je pa žal za reprezentanco za katero navijaš monster-x, ker nekateri tu ste taki škodoželjneži in dvoličneži, da vas je lahko sram. Privoščiti nekomu svinjarijo se vam vrne. In se je. Zdaj pa naj zmaga boljši. Svoje sem dosegel, ko so NEM izgubili in to pošteno!
In če se gremo že o penalu, tako je dosodil sodnik in penal je bil. Ne mislim pogrevat stvari, ampak Nemcem se je vrnilo vse kar so se zmazal naprej. Če so mel zegn prot gaučusom ga proti disciplinirani ITALIJI niso.
Italija pač ve kako je treba igrat v predtekmovanju in kako na izločanje. Vseh adutov in ostalih stvari se pač ne razkrije takoj.
Mi je pa žal za reprezentanco za katero navijaš monster-x, ker nekateri tu ste taki škodoželjneži in dvoličneži, da vas je lahko sram. Privoščiti nekomu svinjarijo se vam vrne. In se je. Zdaj pa naj zmaga boljši. Svoje sem dosegel, ko so NEM izgubili in to pošteno!
Soon ::
Jaooooooooooooooooo
Predlagam ti: glej tekme do 80 minute. In če bo rezultat 0/0 - vgasni televizor in pejt na pir in te prosim: vzdrži takšnih komentarjev
Jaooooooooooooooooo
Predlagam ti: glej tekme do 80 minute. In če bo rezultat 0/0 - vgasni televizor in pejt na pir in te prosim: vzdrži takšnih komentarjev
Miran
DavidJ ::
A vi še spremljate tekme po Kanalu A? Jaz, če ni prenos na SLO2, gledam izključno na HRT2. Se vsake tolk časa še prijetno nasmejim, čeprav je res, da kaliborv kot so bili Mladen Delič ni več. Škoda!
Prav živo se spomnem neke ligaške tekme v Jugoslaviji, ko je nekdo streljal s kakšnih 30 metrov in tip komentira: "Još jedna laka lopta za našog golmana." Medtem leti žoga preko golmana in se od prečke odbije v gol. Delič utihne in nato nadaljuje: "Ali ipak nije bila tako laka."
Prav živo se spomnem neke ligaške tekme v Jugoslaviji, ko je nekdo streljal s kakšnih 30 metrov in tip komentira: "Još jedna laka lopta za našog golmana." Medtem leti žoga preko golmana in se od prečke odbije v gol. Delič utihne in nato nadaljuje: "Ali ipak nije bila tako laka."
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Več kot očitno je, da določeni sploh ne vedo zakaj spremljajo nogomet? Potemtakem ti je šel na jetra tudi MAN U, ko je proti Bayern M v Ligi prvakov pred leti v finalu v zadnjih minutah dal dva gola?
Mislim ej, daj zresni se, glej do konca ali pa sploh ne glej. Point je v tem, da se igra do sodnikovega žvižga in ne do nekaj minut pred koncem. Nasploh pa je ITA liga znana po tem, da veliko golov pade v zadnjih minutah tekme, če bi gledal vsaj letošnjo sezono bi to vedel, ampak očitno nisi.
Rad bi povedal le to, da glej nogomet do konca ali pa pač ne, ker igra se do konca in ne do sredine...
Mislim ej, daj zresni se, glej do konca ali pa sploh ne glej. Point je v tem, da se igra do sodnikovega žvižga in ne do nekaj minut pred koncem. Nasploh pa je ITA liga znana po tem, da veliko golov pade v zadnjih minutah tekme, če bi gledal vsaj letošnjo sezono bi to vedel, ampak očitno nisi.
Rad bi povedal le to, da glej nogomet do konca ali pa pač ne, ker igra se do konca in ne do sredine...
Kar je pomembno je to, da so italjani sli naprej svaboti ne in zj se lahko monster-x in njemu podobni na glavo postavjo pa ne bo nc drgac. Strinjam se pa da v finalu proti Franciji, ce ta premaga portugalce ne bo lahko! Pa se nekaj glede tiste izjave ni bilio tiste "nemske igre" svojo igro lahko igras samo toliko kolk ti nasprotnik to pusti in vceraj nemci niso mogli vsiliti svoje igre italjanom, ker so italjani igrali prevec odprto in prevec mocno za nemce, zmagal je pa boljsi... se prav ITALIA!!!!
Jah nogomet ni igra, kjer se brezglavo napada 90 minut ali pa 120. Moči je potrebno porazdelit skozi turnir in Italijanom in Francozom je to najbolje uspelo!
kopriwa ::
Komentatorji:
Največji retard od komentatorjev je Klemenčič ker ne zna ob golu rečt drugega kot Gol Gol Gol.
Nemčija:
Zasluženo izpadla, predvsem zaradi tekme z Argentino. Ballack je vase zagledan kmet, nekako me spominja na M.Schumaherja. Oba imata talent, ampak na žalost vse pokvarita s svojim karakterjem/izjavami/dejanji. Italija je zasluženo zmagala, in bila večji del tekme boljši nasprotnik, vendar jim bo v finalu zelo težko. Čeprav so vsi govorili da je Nemčija kondicijsko dobro pripravljena, se mi zdi da jim je včeraj zmanjkalo moči.
Sam navijam za Francijo, na koncu mi bo vseeno kdo bo zmagal. V polfinalu so vse ekipe zelo dobre, zato si tudi vse zaslužijo naslov, ampak samo ena gre z njim domov.
Največji retard od komentatorjev je Klemenčič ker ne zna ob golu rečt drugega kot Gol Gol Gol.
Nemčija:
Zasluženo izpadla, predvsem zaradi tekme z Argentino. Ballack je vase zagledan kmet, nekako me spominja na M.Schumaherja. Oba imata talent, ampak na žalost vse pokvarita s svojim karakterjem/izjavami/dejanji. Italija je zasluženo zmagala, in bila večji del tekme boljši nasprotnik, vendar jim bo v finalu zelo težko. Čeprav so vsi govorili da je Nemčija kondicijsko dobro pripravljena, se mi zdi da jim je včeraj zmanjkalo moči.
Sam navijam za Francijo, na koncu mi bo vseeno kdo bo zmagal. V polfinalu so vse ekipe zelo dobre, zato si tudi vse zaslužijo naslov, ampak samo ena gre z njim domov.
Nisem "aklih" okrog komentatorejev, ampak Klemenčiča pa res težko poslušam. Ko on kometira, tudi sam rad vidim, da se tekma konča z 0:0. Tisti njegov Gooool, gol, gol, gol zgleda tako posiljen, da bolj ne bi moral bit. Najprej se zadere Gooool! (do sem še vse v redu), potem se pa "spomni" da mora še podramatizirati zraven (z gol, gol, gol), ker se je on pač odločil, da se bo vedno ob golu tako zadrl, ker je to kao cool. V glavnem, čist nespontano. Groza!
LP Marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 81213 (60260) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 153829 (129080) | FlyingBee |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25010 (20961) | jericho |
» | Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14477 (10583) | Dr_M |