Forum » Pomoč in nasveti » Zunanji pekač DVD Gericom - problem!
Zunanji pekač DVD Gericom - problem!
urban27 ::
Imam zunanji pekač GERICOM DVD RW prek USB-ja. Problem je, ker zelo počasi peče medije. Npr. za cel dvd podatkov, na dvd medij, ki podpira 4 x hitrost, porabi 1,5h do 2 h časa. Ko začne peči napiše: remaining time: 13 min, potem pride čas na 0, procentualno pa je šele nekje na 3 % od dokončanega. Mi lahko prosim napišete kaj moram narediti oz kaj je narobe, da je tako počasen? Snemal sem tudi že na 8x hitrosti in je bilo isto s...
Hvala!
LP
Hvala!
LP
urban27 ::
hmm! Mislim, da ni USB 2 oz windowsi XP me opozarjajo, da je lahko naprava, priklučena prek USB-ja hitrejša,... verjetno veš kaj mislim
Zgodovina sprememb…
- spremenil: urban27 ()
matrix2 ::
ker mi tale lsass.exe še vedno nagaja in nisem nič rešil se zopet javljam, tukaj sem celo našel da bi lahko bil virus.
http://www.liutilities.com/products/win...
Ugotovil sem tudi da iz ne vem kakšnih razlogov ne morem zagnati Win tasks 5.0, včasih se mi tudi mašina zelo čudno obnaša. Kako bi lahko ugotovil, če je tale isass.exe res okužena datoteka?? Poskusil sem z Spyware Romover, Trojan remover, NOD32 in do sedaj ni nič javilo
Kljub temu pa še vedno melje vsakih pet minut in takrat skoraj vse obstane, vendar le če lowdam preko donkey, ko ga zaprem se to ne pojavlja več. Ali je možno, da je računalnik okužen preko donkey??
http://www.liutilities.com/products/win...
Ugotovil sem tudi da iz ne vem kakšnih razlogov ne morem zagnati Win tasks 5.0, včasih se mi tudi mašina zelo čudno obnaša. Kako bi lahko ugotovil, če je tale isass.exe res okužena datoteka?? Poskusil sem z Spyware Romover, Trojan remover, NOD32 in do sedaj ni nič javilo
Kljub temu pa še vedno melje vsakih pet minut in takrat skoraj vse obstane, vendar le če lowdam preko donkey, ko ga zaprem se to ne pojavlja več. Ali je možno, da je računalnik okužen preko donkey??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varen prenos podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 5310 (4056) | overlord_tm |
» | Fire-wire vs. USB?!?Oddelek: Strojna oprema | 3857 (3694) | Vikking |
» | Zakaj sistemska exe datoteka vsakih 5min zasede 80% CPU-ja??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1491 (1295) | muzičar |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13401 (8722) | Caligula |
» | dv tape na pc.KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 1372 (1182) | Caligula |