» »

Zakaj sistemska exe datoteka vsakih 5min zasede 80% CPU-ja??

Zakaj sistemska exe datoteka vsakih 5min zasede 80% CPU-ja??

matrix2 ::

zadeva pa je takšna...

Ukazna sistemska datoteka Isass.exe katera ne vem kje se nahaja in kakšnega pomena je v sitemu mi vsakih pet minut za par sekund zasede 80% procesorske moči. To nebi bil nikakršen problem, če nebi bilo zelo moteče pri gledanju filmov, saj mi za par sekund ustavi predvajanje. Poskušal sem zaključiti proces vendar mi javi, da to ni mogoče. Imel bi vprašanje katera sistemska datoteka je to in kako odpraviti to napako??

matjazx ::

lahko da je virus klik

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matjazx ()

matrix2 ::

kakšen je postopek da se ga znebim??

Vikking ::

lej eno je isass.exe drugo pa lsass.exe (oboje pisano z malo začetnico)

Lsass.exe je sistemska datoteka ( lsass.exe is a system process of the Microsoft Windows security mechanisms. It specifically deals with local security and login policies. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.)

Lsass.exe je lahko trojanc, virus, sistemska datoteka

isass.exe je pa zagotovo virus in ni sistemska datoteka

če pišeš i z veliko začetnico in l z malo dobiš da rata: Isass.exe in lsass.exe (kapiš?) zaženi antivirusni program, če je virus ti bo sigurno povedal.

Zakaj ti vleče na trenutke 80% je pa lahko kriv kakšen tretji program. Spomni se koliko nazaj so se ti začeli ti problemi, in kaj si takrat nalagal.

Upam da ti bo kej pomagalo.

lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vikking ()

matrix2 ::

to sem tudi potem sam ugotovil da je Isass.exe sistemska datoteka. Saj nikakor ni L ampak je veliki I...

Tudi sam sem posumil da je trojanc pa ga nobeden antivirusni program ne zazna, tudi razni spay remover-ji ga niso zaznali. Zatorej preplah zaman, vendar še vedno nisem ugotovil zakaj mi CPU obremeni vsakih 5min za 80%:\

Kaj počne ta ukazna datokea in kje jo najdit v sistemu??

muzičar ::

no če je to tako kot praviš potem imaš trojanca ampak ni. No da te naučimo kako prepoznaš L od velikega i. majhni l je tak kot tukaj veliki i ima pa zgoraj in spodaj vodoravno črtico. Tako da tebi laufa lsass.exe - Lsass.exe . To je pa komot torajnc ali pa downloader od kakega spy-ware-a. Je pa to datoteka M$ Windows security (če ni to kar je zgoraj navedeno).

genegene ::

formatiri in na novo naloz winse, najlazi in najbolj ziher nacin!

SynTax64 ::

Lahko pa naredis tako da gres v Upravitelja opravil se z misko postavis na seznam procesov, keri pač tečejo, in nato pritisni tipko L, če te postavi na mesto Isass.exe veš da zagotovo ni trojanec ampak je le proces katerega rabijo Win-i za delovanje, če se pa to ne zgodi pritisnes tipko I na tipkovnici in če te postavi na mesto Isass.exe veš, da zagotovo teče nekaj sumljivega na tvojem računalniku;) .

marsovcek ::

Poskusi zagnat protivirusne & co v varnem načinu.

matrix2 ::

res je z L in ni I:)

Problem pa kljub temu ostaja. Ugotovil sem tudi kateri program mi v navezi z to sistemsko datoteko tako troši CPU. To je donkey, če ga izključim problem rešen, vendar brez njega ne morem, ne vem pa kako bi ugotovil zakaj mi troši CPU na takšen način kar v bistvu sploh nebi bil problem, vendar le pri gledanju filmov ki zašteka za tistih par sekund in to vsakih pet minut.

Če bi ugotovil da to počne kakšen fil, ki ga lowdam bi ga komot zbrisal, vendar ne vem kako to ugotovit??

matrix2 ::

sem dal vse file na pause in na koncu ugotovil da sploh niso problem fili ki jih lowdam, ampak sam program donkey. V programu donkey sem nato poskusil z blokado upload, ter download pa se zadeva ni izboljšala:\

muzičar ::

Nek spyware imaš očitno gor. Kakšen prc pa imaš?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

racunalnik se mi izklaplja :( na pomoc, prosim

Oddelek: Pomoč in nasveti
12975 (734) jesen
»

Isass.exe

Oddelek: Programska oprema
136174 (2036) cucolino
»

lsass.exe - error

Oddelek: Operacijski sistemi
211389 (1238) seatleon
»

črv / virus issas.exe (lsas.exe)

Oddelek: Pomoč in nasveti
131370 (1010) Queen
»

lsass.exe in panda platinum internet security 2005 problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
61655 (1589) OtonVM

Več podobnih tem