» »

Komp se ne zbudi

Komp se ne zbudi

HT33L ::

Ucer sm menju floppye pac probavu ce ker dela in pol kr naenkrat se komp ni vec zbudu... Tko da sumim maticno, ker v winse ne pride tko da... :x

muzičar ::

Malo bolj podrobneje opiši.

Pac ugasnu sm komp... prklopu floppy in opazu da floppy ne dela ker ni svetila lucka. Sm ga se 1x ugasnu prklopu drug floppy, pr temu je svetila lucka sam je prsou screen do detecting IDE drives... in pol se je ustavl in sm ugasnu komp, odklopu floppy, przgau se 1x brez floppya in je na ekranu napisal Going to off mode (standby something) in to je to : )

Sj bom dons probavu, zamenat vecino stvari pa bom vidu... Sam pomoje je sla maticna...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: HT33L ()

Poglej ti raje kable. Dobro jih preglej. To ni plata.

No sj to je blo zvecer ob 22:30 tko da se mi niti ni dal gledat kj prevec... Se bom dons bl podrobno spustu v to...

Btw: kako ves da ni plata? :x

LP

Če je fizični nisi napadel je malo verjetnosti. Poglej če je kak kondi napihnjen samo ne verjamem da je. Daj poglej pa napiši točno kaj se zgodi, ker če nekaj bla bla je težko kaj pomagat.

Sj sm ti reku przgem komp, se prgejo usi ventilatorji, na ekranu napise "Going to off mode" in gre ekran v standby mode in to je to... komp laufa ne pride do BIOS screena nich : )

Hmm... Resetiraj BIOS, preglej kable (use).

Bom naredu k bom doma : )

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
37446734 (12418) cortez
»

Core 2 duo-kateri?

Oddelek: Strojna oprema
171801 (1450) opeter
»

okvara racunalnika (zagon)

Oddelek: Pomoč in nasveti
361802 (1173) StajercSSS
»

Zunanji eSata preneha delovati?