Forum » Pomoč in nasveti » premalo napajana grafa?
premalo napajana grafa?
genegene ::
Zivjo!
moj racunalnik je:
amd 2600+
1gb rama
winfast 6600 gt tdh
msi plata
win xp pro service pack 2
moj problem je sledec: pred parimi dnevi sem si kupil winfastovo 6600 gt na agp vodilu. Sele kasneje sem si prebral, da mora biti kao ta graficna napajana na vec kot 300 wati, moj napajalnik je pa 160 watov.
1.ali mi graficna zaradi tega kaj slabse deluje?
2.pri bf2 mi na 1024-60 herzov in vsem drugem na mediumu, racunalnik steka. Ko sem sel pogledat v task managerja mi kaze delovanje procerja na kaksnih 30-40 procentih. Z vsako uro igranja igrica se bolj steka. Prav tako imam obcutek, da dela slabse po tem ko sm si nalozil zadnje driverje za graficno-81xx. Je to normalno delovanje igrce pri tem hardawrju? Ce ne kaj bi bilo problem?
Hvala lepa!
moj racunalnik je:
amd 2600+
1gb rama
winfast 6600 gt tdh
msi plata
win xp pro service pack 2
moj problem je sledec: pred parimi dnevi sem si kupil winfastovo 6600 gt na agp vodilu. Sele kasneje sem si prebral, da mora biti kao ta graficna napajana na vec kot 300 wati, moj napajalnik je pa 160 watov.
1.ali mi graficna zaradi tega kaj slabse deluje?
2.pri bf2 mi na 1024-60 herzov in vsem drugem na mediumu, racunalnik steka. Ko sem sel pogledat v task managerja mi kaze delovanje procerja na kaksnih 30-40 procentih. Z vsako uro igranja igrica se bolj steka. Prav tako imam obcutek, da dela slabse po tem ko sm si nalozil zadnje driverje za graficno-81xx. Je to normalno delovanje igrce pri tem hardawrju? Ce ne kaj bi bilo problem?
Hvala lepa!
muzičar ::
Meni dela vse na 300W - Asus plata, P4 2.8, 80GB in 40GB diska, DVD-RW in combo, Winfast A6600GT TDH, NETGEAR wlan karta in 4x256MB ramčka. Če imaš res 160W napajalc ga vrži stran in kupi novega. Priporočam LC-je, če nimaš veliko denarja.
Je možno da se določene funkcije izklopijo, če dobi premalo moči. Rajši sploh ne prižigaj računalnika dokler ne kupiš novega napajalca, ker lahk samo škoduješ s tako uporabo. Napajalca moraš pa tako ali tako kupit ker 160W jaz še na 333MHz nisem imel ampak sem imel 200W.
edit: 81.98 so driver-ji, ki pridejo zraven Winfast-ove 6600 GT TDH in niso najnovejši. Najnovejši so če se ne motin 84.21 .
aja pa daj napiši kaj vse piše na napajlcu ker težko verjamem da je res 160W
aja pa ko gledaš za moč napajalca moraš gledat DC OUTPUT ne FUSE RATING. Mislim da imaš okoli 300W napajalc - samo s tem pa moj nasvet odpade ker 300W je pa že kar dovolj (ali pač?). Probaj še nova gonila naložit
Je možno da se določene funkcije izklopijo, če dobi premalo moči. Rajši sploh ne prižigaj računalnika dokler ne kupiš novega napajalca, ker lahk samo škoduješ s tako uporabo. Napajalca moraš pa tako ali tako kupit ker 160W jaz še na 333MHz nisem imel ampak sem imel 200W.
edit: 81.98 so driver-ji, ki pridejo zraven Winfast-ove 6600 GT TDH in niso najnovejši. Najnovejši so če se ne motin 84.21 .
aja pa daj napiši kaj vse piše na napajlcu ker težko verjamem da je res 160W
aja pa ko gledaš za moč napajalca moraš gledat DC OUTPUT ne FUSE RATING. Mislim da imaš okoli 300W napajalc - samo s tem pa moj nasvet odpade ker 300W je pa že kar dovolj (ali pač?). Probaj še nova gonila naložit
Zgodovina sprememb…
- spremenil: muzičar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira grafične glede na konfiguracijoOddelek: Strojna oprema | 1849 (1341) | Jan987 |
» | kompatibilnost hardweraOddelek: Pomoč in nasveti | 729 (696) | genegene |
» | Kok močen napajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1498 (1301) | ;-) |
» | Katero grafičnoOddelek: Kaj kupiti | 1633 (936) | AndrewSmith |
» | Katero grafično....Oddelek: Kaj kupiti | 2032 (1439) | dusangonzo |