Forum » Pomoč in nasveti » Thunderbird ne dela
Thunderbird ne dela
Landowner ::
Imam en problem, ki ga ni rešil še noben računalnikčar tudi tisti, ki se imajo za ve vem kake strokovnjake so sklonili glavo in odnehali.
Stvar pa je taka; Mozilla thunderbird mi maile normalno downloada, pošilja, vendar prejeti maili, so ob kliku na njih prazni. Enostavno okno je prazno. Čemu bi lahko bil tukaj problem mi ni jasno. Imam inštalirano novo Javo, saj naj bi stvar delovala na Javi. Poizkusil sem že vse mogoče.
Prosil, bi za nasvet tistega, ki je imel podoben problem. Vem, da bo vsak imel eno idejo, ki na koncu ne bo delovala, zato bom najbolj vesel, če mi kdo napiše kako je to napako rešil.
Stvar pa je taka; Mozilla thunderbird mi maile normalno downloada, pošilja, vendar prejeti maili, so ob kliku na njih prazni. Enostavno okno je prazno. Čemu bi lahko bil tukaj problem mi ni jasno. Imam inštalirano novo Javo, saj naj bi stvar delovala na Javi. Poizkusil sem že vse mogoče.
Prosil, bi za nasvet tistega, ki je imel podoben problem. Vem, da bo vsak imel eno idejo, ki na koncu ne bo delovala, zato bom najbolj vesel, če mi kdo napiše kako je to napako rešil.
God is good
Roadkill ::
Uninstall/Install. Prej pa narediš backup mailov in nastavitev: http://mozbackup.jasnapaka.com/
In če so ti tisti tvoji računalniški strokovnjaki povedali, da TB dela na javi, potem niso kaj prida "strokovnjaki".
Mogoče imaš pa pisavo bele barve.. :D
In če so ti tisti tvoji računalniški strokovnjaki povedali, da TB dela na javi, potem niso kaj prida "strokovnjaki".
Mogoče imaš pa pisavo bele barve.. :D
Ü
Landowner ::
Ja pozabil sem povedati da sem preizkusil že vse verzije thunderbirda,... Pri vseh je isto, tako da mislim, da ne bi pomagalo če bi še stotič uninstall in install preizkusil.
Hvala vseeno.
Lp!
Hvala vseeno.
Lp!
God is good
Zgodovina sprememb…
- polepsal: gkovac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse je šlo v ku*ferOddelek: Pomoč in nasveti | 3741 (2105) | Saul Goodman |
» | Ubuntu 11.10 nared (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 35955 (26984) | MrStein |
» | IBM podpira "brezmicrosoftna" namizja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9320 (6838) | MrStein |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15593 (10675) | Eru |
» | Mozilla Firebird 0.7 in Mozilla Thunderbird 0.3 v slovenščiniOddelek: Novice / Brskalniki | 3884 (3884) | hruske |