Forum » Pomoč in nasveti » SB Live Value+win2k
SB Live Value+win2k
[BISI] ::
Ja, ja, ze najmanj 1000x predebatirana tema, toda...
V racunalniku imam vcasih dva diska. Na enem so win98, na drugem pa win2000. Naj omenim, da sem ze brez drugega diska iskal resitev najmanj en teden. Prisla je cez noc, ne vem kako. Torej live je deloval v win2k... Potem pa nekega dne dam ven disk z win98 in racunalniku se zmesa. Zaenkrat mi se ni uspelo instalirat driverje za live, drugo ze vse ponovno deluje.
Pomoc prosim! (ce ne druga bi bila zazeljena kaksna pomoc glede ponovne instalacije)
V racunalniku imam vcasih dva diska. Na enem so win98, na drugem pa win2000. Naj omenim, da sem ze brez drugega diska iskal resitev najmanj en teden. Prisla je cez noc, ne vem kako. Torej live je deloval v win2k... Potem pa nekega dne dam ven disk z win98 in racunalniku se zmesa. Zaenkrat mi se ni uspelo instalirat driverje za live, drugo ze vse ponovno deluje.
Pomoc prosim! (ce ne druga bi bila zazeljena kaksna pomoc glede ponovne instalacije)
- spremenil: [BISI] ()
miranpozar ::
brez sramu: ne štekam točno kaj hočeš...
Načelom je treba pognati najnovejšo verzijo LiveWare3.0 paketa za Win2000. Vsebuje programe in gonilnike.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Načelom je treba pognati najnovejšo verzijo LiveWare3.0 paketa za Win2000. Vsebuje programe in gonilnike.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
[BISI] ::
Da, da... Ampak javlja mi, da nimam nobenega njihovega produkta v racunalu. Instalirane pa imam tiste windows driverje => kar pomeni, da zvok ne deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SB live valueOddelek: Strojna oprema | 1431 (1156) | jamiroq |
» | 23.11 DetonatorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1573 (1272) | SkyNet |
» | WinXP probljemOddelek: Operacijski sistemi | 1771 (1360) | RUSKIE |
» | PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEVOddelek: Pomoč in nasveti | 1482 (1221) | MaD_Mavr0 |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5447 (4589) | andrej |