Forum » Strojna oprema » a je ram za prenosnike enak?
a je ram za prenosnike enak?
Cwetto ::
zanima me, če je pri vseh proizvajalcih prenosnikov ploščica za ram enaka? Ker sem videl pri mlacomu, da je 64 mega rama 5 jurjev, pri uvozniku za toshibo pa pravijo, da je za moj model 64 mega 13 jurjev. Torej, ali je ves ram za laptope 70 pinski? (oziroma kolikor pinski že je...)
Tomi ::
Ne govori neumnosti, če nisi prepričan.
Mlacom ima na ceniku ram pa prenosnike po smešno nizkih cenah ( 256 je 13.000 ), in ta ram paše v laptope. Mirne duše ga kupi, samo poglej prej specifikacije.
Mlacom ima na ceniku ram pa prenosnike po smešno nizkih cenah ( 256 je 13.000 ), in ta ram paše v laptope. Mirne duše ga kupi, samo poglej prej specifikacije.
metrodusa.blogspot.com
Cwetto ::
lordkocka, preberi še enkrat post, ker ga nisi razumel.
Tomi, na kaj pa moram biti pozoren? Recimo jest mam celeron 550, samo ram pa ne vem, kolk je hitr.
Tomi, na kaj pa moram biti pozoren? Recimo jest mam celeron 550, samo ram pa ne vem, kolk je hitr.
SubOrbit ::
cwetto: ce bos kupil hitrejsega ne bo nic narobe, ker ti bo samo pocasneje delal...
em... prepocasnega pa pomojem v stacuni nimajo
vsekakor pa pred nakupom vprasaj, kaksen je...
em... prepocasnega pa pomojem v stacuni nimajo
vsekakor pa pred nakupom vprasaj, kaksen je...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple je prenovil iMace - enaki po zunanjosti, drugačni po notranjostiOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 13581 (11791) | lurker |
» | Nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1326 (1080) | Gatsu |
» | Dodajanje RAMa v laptopOddelek: Strojna oprema | 3296 (1961) | jukoz |
» | Kje kupiti star RAM za prenosnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4899 (4334) | Smukecc |
» | Izkušnje z laptopi do max 175.000Oddelek: Kaj kupiti | 2778 (2208) | SkIDiver |