» »

Hladilec zraka in ionizator

Hladilec zraka in ionizator

Kami ::

Lp

Zanima me če ma kdo kaj izkušenj z takšno (nekaj takega) oz. podobno napravo in če to sploh kaj ohladi zrak in če je vredna nakupa?
  • spremenil: Kami ()

Vikking ::

Poglej si zadeve od firme ZIBRO. Še link

Za hlajenje zraka pa je verjetno najboljša izbira klimatska naprava.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vikking ()

OZZY ::

Jaz mam enga vlažica/ionizatorja itd doma. Ali ohladi sobo..Ja in ne. gre bolj za tisti vetrc ki piha, da te mal ohladi..če pa zniža temperaturo...ne glih...Za bitveno zbojlšat hlajenje je potrebna uporaba ledu ali pa tistih vložkov, saj z tem dobro ohladiš vodo in je zrak tudi bolj mrzel--Sam sem vanj zvečer pred spanjem ob kakih desetih pol enajstih zvečer vanj nafilal ledu (sevedatud čez dan kake 2-3x), koker sem ga lahko in ga potem pustil prižganga nato še kake 5 ur na min obratov, kjer ga skoraj ne slišim...Je blo vsekakor bolj prijetnospat kot v vročini in se je čutilo, da je zrak malo bolj ohlajen...Samo je tud odvisno kok je notri stvari, ki proizvajajo toploto. Sem mel dva compa in če sta bla oba prižgana skupaj z monitorjem čez dan ni blo kakega učinka ne glede na vse. Z enim sistemom pa je malo bolje.
Vsekakor je boljša klima in sam bi raje mel klimo...Mene je stal ta vlažilec cc 15 jurjev in za to je še kr zadovoljivo.
Go with the flow.

Kami ::

Aha hvala :)

Mene pa to bol zanima za to ker ma polek še ionizator in tudi sam imam v sobi dva PC-ja non stop vžgana in je zrak obupen. Pa tud zadeva ni tak "ne zdrava" ko klima :)

Pyr0Beast ::

Tale 'klima' oz navlaževalnik je kr nekaj. Sam ga imam, in povem, da je obup. S tem, ko naliješ vodo, povečaš tudi količino vlage v zraku (je pa res da zrak ohladiš). Zatorej rata samo še bolj soparno.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

OZZY ::

s tem ko je zrak navlažen in ti skozi piha imaš tudi občutek, da je bolj hladno...Ampak to je samo efekt tega, da gre sapa čz navlažen zrak. Ni dobro imeti skozi prižganega vlažilca, saj se vlaga preveč poveča. Sam sem uporabljal to tako, da ko sem naložu nori led sem vlažil kako uro nato pa ugasnil vlažilec da je samo pihalo....Ker če je vlažilec skoz prižgan je, kot je bilože rečeno, vlaga po moji oceni prevelika. Ampak ta vlažilec v kombinaciji z dvema računalnikoma, ki jih maš prižgana cel dan ne bo zalegel kaj veliko...LAhko postane pa še bolj soparno ko se vlaga segreje, kar ni dobro...Zato je treba vlažit v ciklih.

najboljša opcija je, da zjutra na široko odpreš in prezračiš in imaš odprto dokler ni notranja in zunanja temperatura izenačena...vmes pa še malo uporabljaš vlažilec...Najbolj kar pri vlažilcu učinkuje je to, da piha in tisto ti da občutek da je malo bolj znosno v sobi...
Go with the flow.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vlažilec zraka

Oddelek: Loža
3810883 (8050) flyby
»

Kateri razvlažilec zraka? (strani: 1 2 3 )

13978315 (61575) matijadmin
»

Ionizator in vlažilec zraka

95996 (5820) Spajky
»

Vročina! (strani: 1 2 3 4 )

16215305 (11137) nekdo_02
»

Ionizator zraka?