Forum » Programska oprema » Outlook express in shranjevanje prispele pošte
Outlook express in shranjevanje prispele pošte
Rokic ::
Pozdravljeni!
Zadnje čase se ubadam s problemom arhiviranja pošte oz. bolje rečeno shranjevanje prispele pošte iz Outlooka Express na trdi disk. Zadeva ne bi bila zakomplicirana, če ne bi imelo veliko prispelih e-mailov enak naslov (subject).
Prispelo pošto nujno potrebujem in bi jo rad dal na kakšen prenosljiv medij (beri: CD), vendar se mi ne sanja, kako bi vse prenesel na trdi disk sploh.
Sigurno obstaja kakšna rešitev za shranjevanje na disk, ki ni zamudna.
Zanimajo me vaši predlogi.
LP
Zadnje čase se ubadam s problemom arhiviranja pošte oz. bolje rečeno shranjevanje prispele pošte iz Outlooka Express na trdi disk. Zadeva ne bi bila zakomplicirana, če ne bi imelo veliko prispelih e-mailov enak naslov (subject).
Prispelo pošto nujno potrebujem in bi jo rad dal na kakšen prenosljiv medij (beri: CD), vendar se mi ne sanja, kako bi vse prenesel na trdi disk sploh.
Sigurno obstaja kakšna rešitev za shranjevanje na disk, ki ni zamudna.
Zanimajo me vaši predlogi.
LP
q:-p ::
Pojdi v nastavitve (Tools/Options) in nato na podlistek Maintenance (verjetno vzdrževanje če imaš slo. OE). Tam poišči gumb "Store Folder", kjer si lahko nastaviš mapo, v kateri se ti shranjujejo maili in tam tudi vidiš, kje jih imaš zdaj.
Vikking ::
Outlook Express pošta se shranjuje v direktorij: C:\Documents and Settings\**USER**\Local Settings\Application Data\Identities\{***-***-***-***}\Microsoft\Outlook Express
Rokic ::
Shranit mi je uspelo, vendar naslednji problem.
S čim oz. kako shranjeno datoteko odpret. Ima končnico .dbx, in ne znam npr dodat v drug računalnik, da bi na njem pregledal prispelo pošto.
Kakšen nasvet bo dobrosošel
S čim oz. kako shranjeno datoteko odpret. Ima končnico .dbx, in ne znam npr dodat v drug računalnik, da bi na njem pregledal prispelo pošto.
Kakšen nasvet bo dobrosošel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275737 (20668) | Matko |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2950 (2950) | Izi |
» | OutLook ExpressOddelek: Pomoč in nasveti | 953 (878) | primzx |
» | microsoft outlook vprašanjeOddelek: Programska oprema | 1723 (1653) | ABX |
» | Dobr bralnik pošte!Oddelek: Programska oprema | 1025 (864) | ender |