Forum » Elektrotehnika in elektronika » Povezava Siemens CX65 z pcjem-dilema glede prenosa
Povezava Siemens CX65 z pcjem-dilema glede prenosa
notlemat ::
Mobitel imam povezan s kablom na COM1 port.ko hočem brskati po mobitelu ali ko prenašam podatke to traja in traja in traja....
Imel sem pa tudi že USB kabel ki pa je bil občutno hitrejši
Zanimam me če bi se dalo kaj hitreje preko COM1.Ko gledam nastavitve za COM1 vidim ene hitrosti (nastavitve vrat) začne se pri 9600 bitov/s pa naprej.A lahko povečam to.Ali lahko kej poškodujem mobitel
Hvala
Imel sem pa tudi že USB kabel ki pa je bil občutno hitrejši
Zanimam me če bi se dalo kaj hitreje preko COM1.Ko gledam nastavitve za COM1 vidim ene hitrosti (nastavitve vrat) začne se pri 9600 bitov/s pa naprej.A lahko povečam to.Ali lahko kej poškodujem mobitel
Hvala
neoto ::
Lahko poskusiš povečati, samo potem ne bo nič s komunikacijo...
Mobitel ima namreč fiksno hitrost prenosa na serijskem portu (nekateri celo dve), nad to hitrost jih pa ne moreš spraviti.
Mobitel ima namreč fiksno hitrost prenosa na serijskem portu (nekateri celo dve), nad to hitrost jih pa ne moreš spraviti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | indukcijsko kuhališče (poraba elektrike)Oddelek: Loža | 15661 (13909) | radmannsdorf |
» | Asus p535 - vaša mnenjaOddelek: Kaj kupiti | 4197 (2393) | sixtoo |
» | Sekundo daljše silvestrovanjeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5224 (3925) | christooss |
» | CCS PIC C Compiler deluje na LinuxuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1326 (1247) | Brane2 |
» | Kaj vam pomeni mobilni telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1221 (1104) | BigWhale |