Forum » Mobilne tehnologije » Motorola E1070 napaka
Motorola E1070 napaka
axxxe ::
Zdravo...Jz sm učeri nabavu to Motorolo E1070, pa sm že dons opazu, da tale fotoaparat ne dela prou tko ka bi mogu. Če sm npr. u svoji sobi ka je mal drugačna razsvetljava k u dnevni, mi dela čist ok. Ka sm pa u dnevni probu, al pa na hodniku, se pa čez ekran kr ene zelene črte začnejo pojavlat, pa ka slikaš je use bl zelenkast. A ma še kdo ta problem. Vidu sm pa da ko preklopm na video dela pa čist ok. Tut notranja kamerca slika uredu. Pa to o teh črtah čez displey sm že drugje brou, pa me zanima, če se komu tut kej tazga dogaja???
Hvala...
aja pa še neki: Uporablam program Motorola phone tools 4.0, sam nimam original usb-ja, ampak paše od mp3-ja gor. Use dela lepo, use se da naložit, sam ka prklopm mi piše da se batarija polni in čez neki cajta, tut da je batarija polna. Pa me zanima a se to res pouni, al kaj je zdej to? Pa če ma kdo original me zanima če tm tut to dela?
Hvala
Hvala...
aja pa še neki: Uporablam program Motorola phone tools 4.0, sam nimam original usb-ja, ampak paše od mp3-ja gor. Use dela lepo, use se da naložit, sam ka prklopm mi piše da se batarija polni in čez neki cajta, tut da je batarija polna. Pa me zanima a se to res pouni, al kaj je zdej to? Pa če ma kdo original me zanima če tm tut to dela?
Hvala
jest10 ::
Veliko jih ima probleme s fotičem in zunanjim ekranom.
Kmalu naj bi prišel nov SW, ki naj bi to popravil.
Kmalu naj bi prišel nov SW, ki naj bi to popravil.
Smorny ::
Potem se bomo morali oglasiti na mobitelu in nam ga nadgradijo? Kako bomo obveščeni o tem?
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA 2K14Oddelek: Igre | 2597 (1793) | Kurzweil |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123912 (32738) | Kunte |
» | win7 pa vista v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2178 (1927) | tey007 |
» | Wireless - še en nateg?Oddelek: Strojna oprema | 3096 (2196) | Tear_DR0P |
» | TV-out problemiOddelek: Zvok in slika | 1092 (947) | Mr. Wally DJ |