Forum » Šola » Seminarska - grafična in RAM
Seminarska - grafična in RAM
BobaSmrade ::
Zgledu ku budala sam sej ni važn. Prosim vas če mi povete zakaj je ram na grafični kaj se shranjuje v njega in ali gredo podatki prej u ram na grafični in potem u GPU al obratno. Hvala, (delam seminarsko zato to rabim)
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
zee ::
tukaj pa tukaj.
Skratka, malo manj lenobe pa več zavzetosti. Pa kultiviranega izražanje, kot je napisal Matev.
Skratka, malo manj lenobe pa več zavzetosti. Pa kultiviranega izražanje, kot je napisal Matev.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Kaj če bi bili bolj prijazni in mi bi pomagali, ne pa da mi najprej poveste kako slabo se izražam.
Prosim če mi poveste odgovor. Ali pa ste res taki, da ne veste pa še usejeno pišete samo da imam lažno upanje preden kliknem na temo. Prosim še če se ne ponavljate. Res prisrčno hvala.
Prosim če mi poveste odgovor. Ali pa ste res taki, da ne veste pa še usejeno pišete samo da imam lažno upanje preden kliknem na temo. Prosim še če se ne ponavljate. Res prisrčno hvala.
Zheegec ::
Kot prvo, kultivirano obnašanje je del osnovne izobrazbe, tvojih skropucal najbrž vsi ne razumejo tako dobro kot ti.
Kot drugo, Zee ti je podal dva uporabna linka, recimo tukaj poglej pa se malo pozanimaj, potem če te pa RES kakšna podrobnost zanima pa vprašaj.
Tebi pa nihče ne bo delal seminarske, vsaj zastonj ne.
Kot drugo, Zee ti je podal dva uporabna linka, recimo tukaj poglej pa se malo pozanimaj, potem če te pa RES kakšna podrobnost zanima pa vprašaj.
Tebi pa nihče ne bo delal seminarske, vsaj zastonj ne.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Obrazložitev: Zgledu kot oseba z manj kot 50 inteligenčnega kvocijenta ker ne znam najti takšne stvari ampak useeno. Prosim Vas (mišljeno bralec) če mi poveste zakaj je RAM na grafični, kaj se v njega shranjuje ali gredo podatki prej u RAM na grafični in potem v GPU al obratno. Hvala, (delam seminarsko zato to rabim)
Tisti, ki prvega besedila ni razumel ne pozna malo slenga, kar pomeni da je preveč za računalnikom ter nima stika z zunanjim svetom. V povprečju pa je izgubil vsaj 2.7 prijatelja!!!!
Tisti, ki prvega besedila ni razumel ne pozna malo slenga, kar pomeni da je preveč za računalnikom ter nima stika z zunanjim svetom. V povprečju pa je izgubil vsaj 2.7 prijatelja!!!!
Matev ::
Tisti, ki prvega besedila ni razumel ne pozna malo slenga, kar pomeni da je preveč za računalnikom ter nima stika z zunanjim svetom.
ne gre se za razumevanje
ampak za odnos
kar očitno ne razmeš in tudi ne boš razumel...
balocom ::
Lej, RAM na grafikulji je zato, da procesor shrani podatke oz. slike preden grejo ti na izhod, saj večina monitorjev ne more pokazati toliko sličic v sekundi kot jih je sposobna izrisati grafikulja. Zato gredo prvo podatki v RAM iz GPu-ja, nato pa nazaj v GPU, nato pa v RAMDAC (ki pa je v GPU-ju). Naprej pa v monitor.
ENI STE TAKE LENOBE DA SE VAM NE LJUBI DELAT MED LETOM DA JE SKOR NEVERJETNO, ZDEJ PA SE MUČTE ZA 2
mogu sem ke tazga folka ne maram
ENI STE TAKE LENOBE DA SE VAM NE LJUBI DELAT MED LETOM DA JE SKOR NEVERJETNO, ZDEJ PA SE MUČTE ZA 2
mogu sem ke tazga folka ne maram
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
;-) ::
prav mate da so vsi lenobe!
če bi bil jaz moderator bi take teme zaklepal, ki iščejo seminarske naloge po forumih
če bi bil jaz moderator bi take teme zaklepal, ki iščejo seminarske naloge po forumih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
točno tako.
ker potem taki pacienti (mogoče) pridejo na univerzo in ne vedo, kje je knjižnica in kaj je računalnik.
ker potem taki pacienti (mogoče) pridejo na univerzo in ne vedo, kje je knjižnica in kaj je računalnik.
zee
Ne mislat de se borim za dve kr bom dober al pa prev dober na gimnaziji sam problem je pa u tem, da sem dobivu različne odgovore za ta ram na grefični. Zato sem rabil le pravo informacijo ne pa celo seminarsko. Hvala balocom za odgovor. Čeprav ga sedaj že vem.
To da rabim seminarsko je delo moderatorja ker je spremenil naslov teme js sem le omenil ker nisem našel enakega odgovora. Sedaj lahko zbrišete zaklenete temo, lahko me še banate če hočete. Tako ali tako ne bom nikoli več odpru topica na slo-techu ker je tukaj polovica takih, ki samo flejmajo med njimi so tudi moderatorji.
Ajd
To da rabim seminarsko je delo moderatorja ker je spremenil naslov teme js sem le omenil ker nisem našel enakega odgovora. Sedaj lahko zbrišete zaklenete temo, lahko me še banate če hočete. Tako ali tako ne bom nikoli več odpru topica na slo-techu ker je tukaj polovica takih, ki samo flejmajo med njimi so tudi moderatorji.
Ajd
brez komentarja na predzadnje sporočilo.
zee
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica R9 270XOddelek: Kaj kupiti | 3760 (2938) | klkkkkkkkkkk |
» | Full Cover bloki 2006 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6200 (4069) | igor0203 |
» | Autocad in grafikaOddelek: Kaj kupiti | 2060 (1851) | Stajerc |
» | Problem z Volt modom na GF4 TI4200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7129 (5637) | _Dejan_ |
» | Specifikacije RampagaOddelek: Novice / Grafične kartice | 1889 (1889) | Senitel |