» »

Navijem na 160 in mi zgine zvočna

Navijem na 160 in mi zgine zvočna

kix ::

Sem lastnik PIII 733Mhz (clock 133), ki se ga da na QDI Sinaktix plati navit komot na 166 in se nič ne greje procesor ali celi sistem. Skrbi me samo to, da mi zvočna, ki je integrirana, pri 160 zgine. je ne morem nikjer najt, inštalirat... skratka uzela jo magla. Pol pa spet en mal odvijem clock in je spet nazaj. Kaj storiti, da mi ne bo zginla?

Zanima me ali lahko main memory clock prestavim iz 100mhz na več???

Hvala za pojasnila. Prvič počnem te stvari pa moram reč da je kar kull.

LP KIKI :D
  • spremenil: kix ()

mobisuxguru01 ::

*Sem lastnik PIII 733Mhz (clock 133)
fora tega je da ram dela na 133 MHz

kar se pa zvočne tiče je pač tko, men na Abitki isto crkne če dvignem frevenco na več kot 74 Mhz, tko da sm dal lijva nazaj not, nasplošno se integrirane zvočne ne obnesejo najboljš za navijat, tko da si kup en pocen sb pa veselo OCjaj

AtaStrumf ::

QDI Sinactix ima i815 chipset in sedaj ne vem a dela sinhrono s spominom ali asinhrono. To pomeni če je FSB tudi hitrost RAM-a ali se ju da ločeno nastavljat. Pomoje se ju da ločeno nastavljat in v tem primeru ni nujno da mu dela na 166. Če imaš PC133 RAM ga daj na 133 MHz in CL2 če lahko. To ti bo zelo pohitrilo računalnik če ga imaš sedaj slučajno na 100. Malo stestiraj s SiSoft Sandrinim Memory Benchmarkom. Če nimaš SiSoft Sandre jo najdeš v Download sekciji Slo-Tech-a. Poročaj!

msmiha ::

Kupi si drugo zvočno. V avstriji košta Live Player okol 6000 SIT
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RAM Real Life Speed anketa - prošnja (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
999103 (6542) tiborrr
»

FSB in ... (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
593742 (3181) morphling1
»

KT400 in DDR 333

Oddelek: Pomoč in nasveti
8931 (890) morphling1
»

OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )