Forum » Zvok in slika » Kako spravit na računalnik
Kako spravit na računalnik
Gravedigga ::
dober dan
mam eno vprašanje..zanima kako spravit na računalnik videoposnetek, mam starejšo kamero sony(5let), ki pa še uporablja priključek banani. kamera pa snemle na kaseto hi8.
prosim pomagajte mi
lp tadej
mam eno vprašanje..zanima kako spravit na računalnik videoposnetek, mam starejšo kamero sony(5let), ki pa še uporablja priključek banani. kamera pa snemle na kaseto hi8.
prosim pomagajte mi
lp tadej
"CARUM RARUM" -kar je redko je dragoceno!!
elasto_mania ::
probaj priključit na comp in z kakim programom povlečt dol z kamere recimo powerdirektor
če nima računalnik banani priključka..rabim mogoče tv kartico? drugače pa se da kamera priključit na tv prek scarta, samo to ni pomembno
#000000 ::
Nesi kaseto v videoteko in ti naj tam presnamejo na DVD, najmanj zajebancije maš s tem. LP
hm...kaki adapter pa , kot sem rekel..ma kamera banani priključek, grafična moja pa je ati 9600pro. kaj bi mogel vzet da bi delalo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kamera jvc gr - d93e, kako spravim posnetek iz kasete na računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2778 (2495) | MiranRxx |
» | Iz kamere na dvdOddelek: Programska oprema | 2185 (2065) | CaqKa |
» | Zajem analognega videa na računalnik-pomočOddelek: Zvok in slika | 1311 (1208) | OOTBOXZY |
» | Problem, ki ga ne zna rešiti nihčeOddelek: Pomoč in nasveti | 2086 (1328) | dzinks63 |
» | Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!Oddelek: Zvok in slika | 6059 (5747) | zavajon |