Forum » Loža » Vprasanje v zvezi z garancijo.
Vprasanje v zvezi z garancijo.
Marc` ::
Ok, na kratko.
Imam en izdelek, kupljen v big bangu v MB, garancija je še do oktobra. Sedaj je odpovedal en gumb in ga bom peljal na popravilo.
Izdelek se pa ne prodaja več, zato me zanima, če sem v primeru neuspešnega popravila upravičen do povrnitve denarja (mogoče zakonsko kje piše? nisem našel), ali bom moral vzeti nekaj v protivrednosti? Nekaj časa nazaj sem napisal tudi mail, pa mi je nek poslovodja odpisal, da se da povrnit denar, zdaj pa nevem al je to dobra volja trgovina ali ne.
Hvala
Imam en izdelek, kupljen v big bangu v MB, garancija je še do oktobra. Sedaj je odpovedal en gumb in ga bom peljal na popravilo.
Izdelek se pa ne prodaja več, zato me zanima, če sem v primeru neuspešnega popravila upravičen do povrnitve denarja (mogoče zakonsko kje piše? nisem našel), ali bom moral vzeti nekaj v protivrednosti? Nekaj časa nazaj sem napisal tudi mail, pa mi je nek poslovodja odpisal, da se da povrnit denar, zdaj pa nevem al je to dobra volja trgovina ali ne.
Hvala
;-) ::
Saj ni važno če se izdelek še prodaja ali ne. Ti pač popravijo... nevem v čem je problem. Popravli ti bodo pa bo problem rešen.
V večini garancij je tako da imajo 48dni časa za popravilo, če v tem času napaka ni odpravljena imaš pravico do novega izdelka oziroma vrnitve denarja.
To je SAMO moje mnenje
V večini garancij je tako da imajo 48dni časa za popravilo, če v tem času napaka ni odpravljena imaš pravico do novega izdelka oziroma vrnitve denarja.
To je SAMO moje mnenje
Cofko Cof ::
Prijatelj je kupil disk, ki se je pokvaril. Ker niso več proizvajali/prodajali istih diskov so mu dali boljšega brez doplačila(od iste firme seveda).
Ars longa,vita brevis.
Marc` ::
Jah jaz bi pravzaprav bolj rad denar, kot pa da mi ga popravijo, če sem iskren...
Mene samo zanima, če sem upravičen do vračitve denarja, ali je to dobra volje trgovine, samo to.
Mene samo zanima, če sem upravičen do vračitve denarja, ali je to dobra volje trgovine, samo to.
bastadu ::
V primeru da ga ne morejo popravit (samo je verjetnost verjetno majhna) so ti dolžni zamenjati brez doplačila za trenutno primerljivega ali boljšega ali vrniti kupnino.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vračilo blazine za telovadbo - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 7312 (5903) | opeter |
» | Uveljavljanje stvarne napake (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14754 (7976) | solatko |
» | Zamenjava grafične v garanciji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9750 (6744) | solatko |
» | Big Bang vračilo/menjava artiklaOddelek: Kaj kupiti | 7891 (6213) | marestrnad |
» | Reklamacija diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1582 (1224) | Justy |