» »

Vprasanje v zvezi z garancijo.

Vprasanje v zvezi z garancijo.

Marc` ::

Ok, na kratko.
Imam en izdelek, kupljen v big bangu v MB, garancija je še do oktobra. Sedaj je odpovedal en gumb in ga bom peljal na popravilo.
Izdelek se pa ne prodaja več, zato me zanima, če sem v primeru neuspešnega popravila upravičen do povrnitve denarja (mogoče zakonsko kje piše? nisem našel:\), ali bom moral vzeti nekaj v protivrednosti? Nekaj časa nazaj sem napisal tudi mail, pa mi je nek poslovodja odpisal, da se da povrnit denar, zdaj pa nevem al je to dobra volja trgovina ali ne.

Hvala :))

;-) ::

Saj ni važno če se izdelek še prodaja ali ne. Ti pač popravijo... nevem v čem je problem. Popravli ti bodo pa bo problem rešen.

V večini garancij je tako da imajo 48dni časa za popravilo, če v tem času napaka ni odpravljena imaš pravico do novega izdelka oziroma vrnitve denarja.

To je SAMO moje mnenje

Cofko Cof ::

Prijatelj je kupil disk, ki se je pokvaril. Ker niso več proizvajali/prodajali istih diskov so mu dali boljšega brez doplačila(od iste firme seveda).
Ars longa,vita brevis.

Jah jaz bi pravzaprav bolj rad denar, kot pa da mi ga popravijo, če sem iskren...:8)
Mene samo zanima, če sem upravičen do vračitve denarja, ali je to dobra volje trgovine, samo to.

;-) ::

NE nisi opravičen....prej ti ga popravijo kot pa dajo denar.

bastadu ::

V primeru da ga ne morejo popravit (samo je verjetnost verjetno majhna) so ti dolžni zamenjati brez doplačila za trenutno primerljivega ali boljšega ali vrniti kupnino.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bastadu ()

Jao EWEER no...sej sem napisal, če nebi šlo popravit...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vračilo blazine za telovadbo - vprašanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
397312 (5903) opeter
»

Uveljavljanje stvarne napake (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5914754 (7976) solatko
»

Zamenjava grafične v garanciji (strani: 1 2 3 4 )

1879750 (6744) solatko
»

Big Bang vračilo/menjava artikla

Oddelek: Kaj kupiti
497891 (6213) marestrnad
»

Reklamacija diska

201582 (1224) Justy

Več podobnih tem