Forum » Zvok in slika » Postavitev 4.1 zvočniškega sistema?
Postavitev 4.1 zvočniškega sistema?
roli ::
Pred kratkim sem kupil 4.1 sistem zvočnikov (sound link cronos).Zdaj pa imam problem z postavitvijo le teh.
Slikca:
Jaz hočem imet pravilen zvok pred računalnikom in na postelji.Zvočnike bom najbrž dal na strop.Trenutno so na pobarvanih pozicijah.Na računalniku se slišijo OK na TVju pa ne.Uporabljal jih bom za gledanje filmov na TVju in poslušanje glasbe pred računalnikom.Kako to postavit?
Slikca:
Jaz hočem imet pravilen zvok pred računalnikom in na postelji.Zvočnike bom najbrž dal na strop.Trenutno so na pobarvanih pozicijah.Na računalniku se slišijo OK na TVju pa ne.Uporabljal jih bom za gledanje filmov na TVju in poslušanje glasbe pred računalnikom.Kako to postavit?
http://www.r00li.com
- spremenilo: Stepni Volk ()
;-) ::
najprej za 4.1 sistem še nisem slišal...pomoje misliš 5.1
!!lahko da se motim!!
No zaj pa k stvari...
Če maš zvočno za 5.1 zvok je ok pač prklopiš 3 kable iz kompa v zvočnike... samo kam pa pol misliš TV prklopit???
Pa še to!
Kak se pa TV prklopi na 5.1 zvočnike???Razen če maš posebne izhode...
Veš kaj mislim???
a maš zvočno in TV za 5.1 zvok??? če nimaš so 5.1 zvočniki popolnoma brezveze, ker vsi igrajo isto ''mono~tono''.
!to je SAMO moje mnenje!lahko da se motim!
!!lahko da se motim!!
No zaj pa k stvari...
Če maš zvočno za 5.1 zvok je ok pač prklopiš 3 kable iz kompa v zvočnike... samo kam pa pol misliš TV prklopit???
Pa še to!
Kak se pa TV prklopi na 5.1 zvočnike???Razen če maš posebne izhode...
Veš kaj mislim???
a maš zvočno in TV za 5.1 zvok??? če nimaš so 5.1 zvočniki popolnoma brezveze, ker vsi igrajo isto ''mono~tono''.
!to je SAMO moje mnenje!lahko da se motim!
Ne mislim 4.1 zvočnike.Točneje te.
Pravilno so povezani na 5.1 zvočno.Na TV mislim preko TV out na grafični.Torej so zvočniki prikljopljeni na računalnik.Zanima me samo kako ji pravilno rasporedit po prostoru.
Pravilno so povezani na 5.1 zvočno.Na TV mislim preko TV out na grafični.Torej so zvočniki prikljopljeni na računalnik.Zanima me samo kako ji pravilno rasporedit po prostoru.
;-) ::
pomoje nikoli.. če ležiš pol maš zadaj enega prednjega enega zadnjega....pa če ti prav špila(kar govoriš ti) potem nebo na tako postavitev sobe nikoli pravilo za TV in PC.Prednji imajo drugačne efekte od zadnjih itd...tako da je treba imeti postavljeno točno če hočeš res dober efekt.
Se mi je kar zdelo.Trenutno pa prenavljamo sobo pa me zanima kje je bolje imeti woofer.Višje (nad glavo) ali nižje (pri nogah)?
kataklysm ::
Subwoofer mora bit na nujno na tleh v kakšnem kotu sobe. Samo baje pr računalniških kompletih ni to tak pomembno kje v sobi je...samo, da je na tleh. Satelite pa ne previsok pod strop devat. No upam, da sm ti kj pomagu.
Lp
Lp
ESi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup zvočnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16984 (13118) | 2f4u |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49787 (18281) | Matej_K |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16614 (10553) | FlamE#7 |
» | Katere zvočnike naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 1219 (973) | boris22 |
» | zvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 1749 (1247) | FANATIK |