Forum » Igre » dodajanje iger v register
dodajanje iger v register
reptilia ::
zanimam me kako bi lahko dodal C&C generals v register saj je nimam inštalirane samo kopiral sem gor... pa mi gre na jetra da kadar vstavim cd v kompa mi ga zažene pa namesto play piše instal :DDD
Forgive your enemies, but never forget their names.
zee ::
a) ST ni namenjen podpori piratskih iger
b) Igro boš moral inštalirati, ker še razvijalci sami ne vedo, kaj in kam vse se v register zapišejo informacije.
b) Igro boš moral inštalirati, ker še razvijalci sami ne vedo, kaj in kam vse se v register zapišejo informacije.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
reptilia ::
mah škoda pravzaprav igra ni piratska... mam original samo mi cd-ja ne delata vredu pa sem mogu zbrskat dvd na katerem sem meu že inštalirano igro.... sej v igro grem samo podlage ni oz. je črna....
Forgive your enemies, but never forget their names.
Tilen ::
Nastavil si previsoko resolucijo v igri - bug. Mislim da je največ 1024x756. Ne vem kako je s popravki.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139050 (54993) | BorutO |
» | prosim pomoč WIN XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4529 (2917) | staher |
» | Bi igre delale če bi reinštaliral Windowse?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1627 (1325) | RejZoR |
» | igra+cd=nimam pojma :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 859 (758) | Izi |
» | Konec podpore za piratske kopije MS Windows (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19571 (8103) | KontraCepec |