» »

Konćno ADSL

Konćno ADSL

Radiation ::

Po dolgem čakanju je končno možno, da se priklopim na ADSL (prej ni bilo možno).
Trenutno se odločam med Sinfoniko, Siolom in Voljo. Zanime me 1024kbps oz. 2048kbps paket. Cene so tako ali tako (bolj ali manj) enake.
Pa me sedaj zanima:

-Kako je kaj z zanesljivostjo in kakovostjo storitev?
-Kateri modem se dobi poleg priklopa oz. kateri modem priporočate?
-Kakšna je razlika med ethernet in pppoe adsl dostopom. Kateri je boljši in kdo kaj ponuja?
-Kako je z zanesljivostjo linije, mislim so izpadi...kako pogosto...?
-Kako je kaj z p2p in bittorrentom?
-Še kdo ponuja študentski paket razen Siola?
-Mogoče kdo ve če bo kdo spremenil ponudbo (pocenil ali za isto ceno ponudil večjo hitrost) ali pa če bi mi lahko kdo zrihtal kakšen popust (Sinfonika ima baje nekakšne kupone). Lahko mi tudi sporočite na ZS.

Že vnaprej hvala za vse odgovore
  • spremenilo: Radiation ()

Irmscher ::

O Sinfoniki je že veliko povedanega na forumu in iz lastnih izkušenj ti ne priporočam Sinfonike.

kurjač ::

Imam Sinfoniko in v zadnjih dveh tednih cel kup težav z p2p programi. Tehniki so zmedeni pa nekaj omenjajo težave pri nadgraditvi sistema, oblubljajo da bodo preverili in poklicali nazaj (do sedaj še ni bilo klica).......Danes prvič dela zadovoljivo.....
Izpadov ni razen napovedanih, če se odločiš za Sinfoniko ti dam kupon ki bi ga rajš dal najhušem sovražniku kot prjatlu.;( 1024/256 kbit/s = 6K

Radiation ::

Sem opazil na MobiSuxu in tudi na tem forumu, da je Sinfonika v p****

Kaj je potem boljše Siol 6600sit (študentski paket) ali Volja 6800sit?
Me zanima kateri modem je najboljši (med temi, ki se jih, da dobiti v paketu) oz. s katerim je najmanj težav :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Radiation ()

AndreAS ::

Pozdrav!! Tudi sam na Sinfoniki od novembra, in ti morm rečt, da je do pred kratkim delalo dobro, zdaj pa že slab mesec nekaj "popravljajo" pa "nastavljajo". Potem kličem pazi tehnično pomoč, in mi "tehnik" reče, da bo vprašal tehnike za nasvet? Mislim WTF?
Niso me najbolj prepričali. Če bi še enkrat izbiral, verjetno ne bi vzel Sinfonike.
Lp,Andrej

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sinfonika (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Omrežja in internet
30028410 (12595) overlord_tm
»

Gostovanje na srverju

Oddelek: Pomoč in nasveti
81489 (1316) Damjan Jagar