Forum » Pomoč in nasveti » Težave z grafiko v igrah
Težave z grafiko v igrah
maiki666 ::
pa se nekaj... probal sem nove drivere dol pobrat in nasnemat ampak izgleda da ni to problem....
Pouh ::
Slikce se ne vid dobr al mam pa jst ćeski bralnik...
ti to kaze tut u winsih al samu u igrcah..
hja odvij grafo
drgac je pa zanimivo..mi ni se nikol tega kazalo
ti to kaze tut u winsih al samu u igrcah..
hja odvij grafo
drgac je pa zanimivo..mi ni se nikol tega kazalo
OmegaBlue ::
Sem ti popravil naslov teme in sliko.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
;-) ::
Jaz sem mel isti problem z grafično radeon 9550...samo da je men to naredlo že ko sem se prijavo v windowse...ti je pač grafa crknla..)
Torej je 100% da mi je grafična crknila??? Zdaj sem probal pa je se hujse... ampak pojavlja se v igricah v windowsu ne... še dobro da mam garancijo
Hmmmm... to mi ni jasno če mi je grafa šla pol bi se nekaj v windowsu tudi pojavilo ampak windows mi dela normalno...
Hmmm.... http://img122.imageshack.us/my.php?imag... ... zdaj izgleda igra ze tako vedno huje bo ....
TOP ::
Potem poglej hlajenje,če se morda pregreva če ne jo nesi kakemu kolegu in jo tam sprobaj.Če tud tam dela tako pa na servis.
Meni je najbolj čudno da se to pojavlja le v igrah... nemre to biti mogoče neki virus ali nekaj podobnega??
Raje ga bom nesel na servis in pol ce je graficna crknila mam garancijo in mi pol novega not dajo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: maiki666 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3751 (3021) | 333333 |
» | graficna kartica in garancija (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6085 (5168) | IvoJan |
» | Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 28795 (12675) | erzy |
» | RMA direkt proizavjalcuOddelek: Strojna oprema | 1085 (894) | Senitel |
» | Cod 2 problem pri grafikiOddelek: Igre | 1453 (1190) | Marc` |