Forum » Operacijski sistemi » Kako dati disk v skupno rabo//Win NT 4.0.
Kako dati disk v skupno rabo//Win NT 4.0.
Lincolin ::
Doma sem si za lastne potrebe postavil File Server, ki je trenutno še na testiranju in deluje samo lokalno. Namreč naredil sem si dostop preko WEB-strani (web server), da pokaže mapo, ki je kot prevzeta za prikaz.
Kar je problem tega da mi zelo dolgo downloada iz WEB serverja, pa me zanima če si lahko dam posamezne diske v skupno rabo?
Naj opozorim da so diski s SCSI priklopom.
Na posamezno enoto pride do 5 diskov raznih velikosti.
Namreč ker je trenutni sistem Windows NT 4.0 oz Windowsi 95 me zanima kako bi si lahko te diske dal v skupno rabo, da bi jih na drugih računalnikih lahko brezpogojno uporabljal.
Namreč kako se stvar izvede v Windows 98 SE mi je znana, ko pa po takšnih korakih želim narediti še v Windows NT 4.0 oz. v Windows 95 pa ne gre.
Mogoče obstaja kakše program, ki bi znač skrebti za to?
Naj opozorim, da so okna NT 4.0 bolj zahtevna pri izbiri programske opreme, saj jim vsak ne odgovorja kot pa Windows-em 95 ter višjim.
L.P. Grega
Kar je problem tega da mi zelo dolgo downloada iz WEB serverja, pa me zanima če si lahko dam posamezne diske v skupno rabo?
Naj opozorim da so diski s SCSI priklopom.
Na posamezno enoto pride do 5 diskov raznih velikosti.
Namreč ker je trenutni sistem Windows NT 4.0 oz Windowsi 95 me zanima kako bi si lahko te diske dal v skupno rabo, da bi jih na drugih računalnikih lahko brezpogojno uporabljal.
Namreč kako se stvar izvede v Windows 98 SE mi je znana, ko pa po takšnih korakih želim narediti še v Windows NT 4.0 oz. v Windows 95 pa ne gre.
Mogoče obstaja kakše program, ki bi znač skrebti za to?
Naj opozorim, da so okna NT 4.0 bolj zahtevna pri izbiri programske opreme, saj jim vsak ne odgovorja kot pa Windows-em 95 ter višjim.
L.P. Grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 95 dve desetletji pozneje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 32767 (26238) | Spajky |
» | Windows star 25 let! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26484 (23664) | pegasus |
» | Kater OS dati na star računalnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5279 (4159) | Hexx |
» | Katere OS ste poizkusili (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8360 (5897) | opeter |
» | OS za na "oldtimerja"Oddelek: Operacijski sistemi | 2224 (1393) | ank |