Forum » Pomoč in nasveti » ikone
ikone
tanchy ::
Še en problem….. ko menjam ozadje na namizju, mi barva za imeni ikon ostane drugače obarvana.Nekaterim se te barve avtomatsko prilagodijo, js pa morm iskat kera barva bi se njbol prilagodila ozadju… preiskala sm use pa ne najdem rešitve. Help please
OmegaBlue ::
- Desni klik na My Computer
- Properties
- Advanced
- V razdelku Performance klikni settings
- Označi "Use drop shadows for icon labels on the desktop"
- Apply
To je to.
- Properties
- Advanced
- V razdelku Performance klikni settings
- Označi "Use drop shadows for icon labels on the desktop"
- Apply
To je to.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Dzuro10 ::
uhh to je blo pr men enkrat. Pobral sem kle na slo techu eno kodo, ne vem kaj je že blo. Ena zaščita ali nekaj takega, se ne spomnem, in si to napisal v zagon. Takrat mi pol ni več delal pregledovalnik slik, pa tud ozadje pri imenah ikon je blo sivo. In pol je bla spet ena deactivate koda in je spet delal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo! (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 900750 (7746) | D3m |
» | Ozadje map v windowsih.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1497 (1302) | ST-777 |
» | Novi Slo-Tech: meni zelo všeč! (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Slo-Tech | 45854 (27720) | Ziga Dolhar |
» | Prenova spletnega mesta Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 12056 (9264) | poweroff |
» | Slo-Tech GNU/Linux 1.0-alphaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5512 (5512) | IceIceBaby |