Forum » Pomoč in nasveti » Narobe obrnjena slika v win
Narobe obrnjena slika v win
Barby ::
Torej sedim za računalnikom in delam za šolo...nakar postane ekran temen in se znova prižge vendar je vse postavljeno na glavo?!?!?!?!?!?! Resetiram računalnik....v biosu je vse normalno ko pa pride v windows pa je spet vse postavljeno na glavo na žalost nimam takega monitorja da bi ga lahko obrnila?
Po posvetu z nekim računalničarjem mi je dejal, da vsak lcd monitor (jaz imam 15' belinea) ima svoj program "picture in picture" kjer se lahko obrača gor in dol? Vendar jaz tega programa na rač ne najdem...sedaj, ko vam pišem je moj ekran postavljen na glavo oz ne ekran ampak slika...sej me razumete ne?
Če kdo ve za ta probleeem prosim naj mi pove rešitev...ne bi rada spet na novo vse gor dajala...windowse in to...
Po posvetu z nekim računalničarjem mi je dejal, da vsak lcd monitor (jaz imam 15' belinea) ima svoj program "picture in picture" kjer se lahko obrača gor in dol? Vendar jaz tega programa na rač ne najdem...sedaj, ko vam pišem je moj ekran postavljen na glavo oz ne ekran ampak slika...sej me razumete ne?
Če kdo ve za ta probleeem prosim naj mi pove rešitev...ne bi rada spet na novo vse gor dajala...windowse in to...
Dzuro10 ::
probaj desni klik nakam na namizje in se ti odpre okno Zaslon- lastnosti. Pa pojdi na zadni jeziček nastavitve...dodatno. Tam maš pa pol možnost rotiranje (rotation) in ti obrača sliko kolk reč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hekerji iz vzhodnoevropskih in ruskih bank ukradli več deset milijonov evrovOddelek: Novice / Varnost | 8606 (5974) | ginekk |
» | Razvozlana komunikacija med mrežnico in možganiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6803 (3495) | nodrim |
» | Čiščenje Windows-ovOddelek: Pomoč in nasveti | 1205 (1073) | OZZY |
» | Obešanje celega računalnika oz. samo nekaterih programov.Oddelek: Strojna oprema | 963 (800) | PrimozR |
» | Najboljša računalniška trgovinaOddelek: Kaj kupiti | 3880 (3880) | bate |