Forum » Slo-Tech » lack of news
lack of news

rc-car ::
Na S-Tju bojo mel posebnga pisuna za spile? heh..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

alien-w ::
jap, res je sola najvecji problem... jest mam trenutno tko nabasan,da sam sebe ven ne vidim, zato tudi lack of clankov od mene... ah ja, bo ze! Bo cas, ko v soli ne bo nix! sam pol pride pa bicikl na vrsto.

Tomi ::
Če odkrito povem, sem sedaj ob jutra do večera na faksu, potem pa imam četrtke za pisanje poročil, čez 14 dni pa še en kolokvij, tako da je res bolj kriza.. Sicer pa nam tako ali tako bralci tudi kaj pošljete.
metrodusa.blogspot.com

Tomi ::
Mogoče bi bilo bolje, če bi zamenjal ni in le, ker bi bilo bolj logično..
Sicer pa nas morate razumeti, da smo menda tudi mi samo ljudje, čeprav včasih niti ne izgleda tako
Sicer pa nas morate razumeti, da smo menda tudi mi samo ljudje, čeprav včasih niti ne izgleda tako

metrodusa.blogspot.com

Elemen_T ::
TrOn: Jaz sem mislil tole.
Potencialno lahko zelo obiskana stran (pa ji primanjkuje ažurnosti), sam portal pa ima obiskanost tam okoli 1000/dan.
LP
Potencialno lahko zelo obiskana stran (pa ji primanjkuje ažurnosti), sam portal pa ima obiskanost tam okoli 1000/dan.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Musk ustanovil lastno šolo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 38793 (29485) | [D]emon |
» | majice za valeto (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 34915 (27877) | Meizu |
» | Uradno: moški izgubijo glavo ob čednih dekletih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8976 (5291) | antonija |
» | Zlati maturanti (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15076 (11531) | depresija |
» | Nova anketa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8282 (6866) | Poldi112 |