Forum » Slo-Tech » Download sekcija?!?
Download sekcija?!?
R0K ::
Hja ta download sekcija ki jo lohk še dons vidmo je pa že zlo stara......bi lohk to mal spremenil dal not kake novejše programe (ne pa take iz leta 98,99) ...
......aja učas ste bli "hardware in OC scena" zej pa ste "nova perspektiva rač." a lohk to pomen da ste zej bol šli tudi na software in splošne rač. novice (le teh je vedno več and i like this) .......zato bi blo tut fajn da bi dodal še kakšne druge progije ....ne sam za OC pa hardware kot so zdaj......
......aja učas ste bli "hardware in OC scena" zej pa ste "nova perspektiva rač." a lohk to pomen da ste zej bol šli tudi na software in splošne rač. novice (le teh je vedno več and i like this) .......zato bi blo tut fajn da bi dodal še kakšne druge progije ....ne sam za OC pa hardware kot so zdaj......
darh ::
no ja.. men je pa ql da so stari programi.. zadnc sem isku tastar PowerStrip, in hvala da na ST niste obnovil dl sekcije, ker sm ga lih pr vas najdu
aja.. ROK.. za druge progije si pa poglej npr tucows.kks.net al pa www.download.com
lp,x
aja.. ROK.. za druge progije si pa poglej npr tucows.kks.net al pa www.download.com
lp,x
Excuses are useless! Results are priceless!
_Mortal_ ::
Tisočkrat sm reku Oc za Radeon ne dela in a so go oni odstranil so kuracsej je še dost drugih primerov
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Sergio ::
_mortal_: se javiš za prenovo sekcije? bomo zlo hvaležni.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Nov PowerStrip, OC raRadeon in še nekaj bi se najdlo
ne ne, mortal, prenovi mi CELO download sekcijo. VSE programe, od prvega do zadnjega, z opisom ter URLjem za download vred. vse. predstavljaj si, da trenutne DL sekcije ni in da moraš dati noter dosti novih programov. pa ko izide nova verzija vsakega, le-tega prenoviti.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
emm....jst bi lohka to naredu....sam jst nažalost ne poznam dost dober vseh teh OC programov......druge bl splošne za rač. pa dost.....
mortal: ne.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
krucymucy ::
pa mu dejte tisto slikco pa naj se jebe!
Sej se ni treba sekirat - ce pa pride kaka nova verzija kakega progija itak zveš na forumu al pa po drugih straneh!
Sej se ni treba sekirat - ce pa pride kaka nova verzija kakega progija itak zveš na forumu al pa po drugih straneh!
Tomi ::
To je izsiljevanje, tako da mu jaz ne bi dal slike.
Dela je za nekaj ur..
Dela je za nekaj ur..
metrodusa.blogspot.com
pOL URED DL SEKCIJO IN JO VZDRŽUJ
Ne bi se rad kregal s tabo, ampak sam sem rabil nekaj mesecev na forumu, da sem doibil naziv ( in to je bilo vsaj eno uro preglejevanja foruma ).
Tako da se mi zdi, da je tvoj predlog neutemeljen.
Tako da se mi zdi, da je tvoj predlog neutemeljen.
metrodusa.blogspot.com
....ja jst tut mislim da si je na začetku še nebi zaslužil....
...........sam če bi jo pa redno updejtal in dodajal nove progije pa mogoče ja.....
...........sam če bi jo pa redno updejtal in dodajal nove progije pa mogoče ja.....
lukaz ::
bom kr tle napisu da nam odpiru novga topica.
popravite v članku zakaj 32bpp ni dovolj naslov ker piše zkaj 32bpp ni dovolj
popravite v članku zakaj 32bpp ni dovolj naslov ker piše zkaj 32bpp ni dovolj
Pa res in sej to sm tud mislu redno bi updejtal če bi mel slikco
JohnyB ::
Ja dejte mu slikco da bo TAGLAVN na vasi kot Vi, ki jo že imate
Sam prej nej se dokaže
Sam prej nej se dokaže
Apple iMac
Jz že mam eno na zalogi (slikco)
Lunik ::
ne, ne. lejte če dajo _mortalu_ slikco (pa tut če si jo zasluži) se bo določen del folka spuntal in na bojo hotli imet slikco: "ja mortal jo je pa dubu, jest pa ne, smotani ste..."
vsaj jaz si to tko nekako ... predstavljam
vsaj jaz si to tko nekako ... predstavljam
sej je NE bo dobu, kaj bluzite?
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Primoz ::
Poglejte .. slikico imajo samo tisti, ki so kaj naredili za ST. Mortal to ni. Najprej je treba kaj narest... pol se pa o slikici POGOVARJAMO. Vsekakor je cudno da se pogovarjamo o tem da bi najprej mel slikico pa pol delal... tega ne bo. Ce kdo zbere pogum in zacne pisat novice (tko redno), ali clanke (bolj ali manj redno), vzdrzevat povezave ali dl sekcijo, pa se bomo z njim pogovarjal o slikici. Vsekakor slikice ne bo dokler ne bo nekaj narejeno. Pa se potem bo (ce bo) tista, ki jo bo izbral Sergej. Sami si je ne morete izbrat.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
O.K. sm da mi nau pol dal eno bedno
we have a deal
we have a deal
hmm....._mortal_ a že pol delaš kaj na novi DL sekciji ? ......alpa vsej povej kdaj prbližn bo.....
Nism se še nč zmenl.don't know why????????????????
ja z strani adminov z strani ljudstva pa ne
Danes nisem nič spal, in se mi da ravno veliko razglabljati, o tem, kdo te ima oziroma nima na črni listi, ker sem vmes dvakrat zaspal.. Pa bi videli..
metrodusa.blogspot.com
Ne a veš o čem se gre ker nočem "zastonj" obnovt ekcijo takoj pol kao da izisiljujem in evo Black List
Dami ::
Ej, zdej vas pa res ne zastopim. Človk se javi, da bi zastojn prenovil (in mogoče tudi v nadaljne obnavljal download sekcijo), vi ga pa mečete na listo 'nezaželenih 10'. Naj postane moderator tega področja in zato naj po (recimo enem mescu) dobi slikco, ki si jo želi.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Ne, ni to fora na Slo-techu..
Na ST je pač tako, da se dobiva nazive za nazaj, in to glede na konkretne zadeve.
Sicer pa, ko pridete v službo, en mesec ( teden, če ste na zahodu ), delate, potem pa dobite plačo.
_Mortal_izsiljujeje in teži, ni pa še na lestvici nezaželenih, se ji pa bliža..
Na ST je pač tako, da se dobiva nazive za nazaj, in to glede na konkretne zadeve.
Sicer pa, ko pridete v službo, en mesec ( teden, če ste na zahodu ), delate, potem pa dobite plačo.
_Mortal_izsiljujeje in teži, ni pa še na lestvici nezaželenih, se ji pa bliža..
metrodusa.blogspot.com
hmm....pa sej DL sekcije sploh nitežko nardit/updejtat....
....dejte napište katire programe bi želeli not pa en poišče (lohk tut jst) linke na netu za download in to je to.....
....dejte napište katire programe bi želeli not pa en poišče (lohk tut jst) linke na netu za download in to je to.....
Tomi kaj sm pa jz reku. ma to nima smisla večne jebeš slikco če rabš nov PS in Radeon OC mi povej pa ti pošljem
|MPACT ::
Če je res treba obnoviti DOWNLOAD sekcijo, jo lahko jaz? Lahko jo obnovim v enem vikendu... In v zameno ne rabim nobene slikice.
tejo ::
V download sekcijo vpišite linke do tistih programom, gonilnikov in podobnih reči, do katerih ste link dali v novicah. Nekako tako (vsaj ponavadi) delajo na Gamers.AT .
|MPACT ::
To je pa res velik problem dat linke v kup! Sam jaz sem mislil da bi še dodal najnovejše gonilnike za GeForce, RiveTNT, ATI Rage & Randeone I & II, VooDooje,....... in za še kaj druga,.... Pa recimo ene par TWEAK programov,.... in seveda programe ki morajo biti na računalniku,...
Jeronimo ::
Mortal: Bodi tako dober in prenovi DL Sekcijo in dodaj še kakšne uporabne programe za vzdrževanje računalnika in pofdobno zadevo. Veliko ljudi ti bo hvaležnih.
LP
LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
sej bi če bi Višja sila (admini) dovolila. Ma boli me kurac za slikco neki rabm narest za Slo-Tech
[SpydeR] ::
Torej jst sem zbral vkup en kup linkov do kupa uporabnih (kukr za koga) programov, poleg vsakega napisow vse, kar je zapisano tud v sedanji tabeli (velikost, opis, hp...) in jim že v tork poslal na info@slo-tech.com pa še zdej nism dobu nobenga odgovora če so sploh dobil, pa tud, da bi kaj prenovl ni vidt.
Primoz ::
Dobil smo ... sedaj je potrebno le še zbrati energijo / čas in popraviti HTML.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
[SpydeR] ::
OK pol. Sm že mislu, da sem tist čas, ko sm zbirov linke stran vrgu. Sej use skup bi se dalo verjetnu še boljš nardit, ampq za začetk bo že... Aja ql bi blo da bi kdo zbral linke do koristnih inu nujno potrebnih programov, uporabnih v linuxu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | download (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 8223 (7197) | Tic |
» | DL sekcija!Oddelek: Slo-Tech | 1507 (1176) | CaqKa |
» | Epox 8KTA3 + Duron 1000(Morgan)Oddelek: Strojna oprema | 1216 (1020) | krucymucy |
» | proggieOddelek: Hlajenje in modifikacije | 988 (813) | HEKO |
» | Prenovljena Download sekcija in PovezaveOddelek: Novice / Obvestila | 2062 (2062) | mojsterpeter |