Forum » Igre » GOTHIC 3
GOTHIC 3
Rotaidal ::
Glede na datum izida igre(eni pravijo septembra, drugi že junja) me zanima, kaj nam lahko novega gothic ponudi??? Bil sem na uradnih forumih, ampak tam ni nič pametnega! Bojim se da bi bilo podobno kot je bilo z Oblivion, kjer rula (baje) samo grafika Nekaj sem slišal o zgodbi, in da naj nebi začeli igrat kot smo pri 1 in 2! Baje naj bi imeli že neke xp oz nekaj moči! Grafika se mi zdi rahlo lepša kot pri Oblivion?? Kaj pravite?
A mogoče kateri ve kakšne zahtevnosti bo imel Gothic 3??? Če kateri ve kaj več o Gothic 3, bi bil vesel vseh novic
Lahko poveste, kaj bi morali dodati igri, kaj je pri 1 in 2 majkalo, oz, kaj bi morali popravit!
A mogoče kateri ve kakšne zahtevnosti bo imel Gothic 3??? Če kateri ve kaj več o Gothic 3, bi bil vesel vseh novic
Lahko poveste, kaj bi morali dodati igri, kaj je pri 1 in 2 majkalo, oz, kaj bi morali popravit!
- zaklenil: Mavrik ()
R33D3M33R ::
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Mavrik ::
Kot je bilo omenjeno, te teme že obstajajo, zato jih obudite.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Risen 3: Titan Lords (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 20767 (12950) | opeter |
» | Arcania: Gothic 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 39568 (32460) | Izi |
» | Gothic 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 43739 (22987) | Lonsarg |
» | Glasovanje za naj najOddelek: Igre | 1844 (1520) | mihakrt1 |
» | Gothic IIIOddelek: Igre | 2471 (1902) | Mavrik |