Forum » Igre » Brothers in arms
Brothers in arms
beukcan ::
Lep pozdrav
Imam problem že čisto na začetku te igre!!!
Ko pridem z vojaki do ene hiše in mi pove da sem poveljnik.Potem dva vojaka gresta v en gozd en vojak pa za čne strelat v strašilo v nemški uniformi.No tukaj pa nastane problem ne vem kako naprej jaz se ne morem premaknit vojak pa neprestano strela v strašilo!!! Kako se gre naprej ?????
Že v naprej se zahvaljujem za pomoč!!!
beukcan
Imam problem že čisto na začetku te igre!!!
Ko pridem z vojaki do ene hiše in mi pove da sem poveljnik.Potem dva vojaka gresta v en gozd en vojak pa za čne strelat v strašilo v nemški uniformi.No tukaj pa nastane problem ne vem kako naprej jaz se ne morem premaknit vojak pa neprestano strela v strašilo!!! Kako se gre naprej ?????
Že v naprej se zahvaljujem za pomoč!!!
beukcan
Good Guy ::
ja ti mu ukažeš da naj strela oz naj neha ....
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Ja noče nehat pa sem vse živo klikal. Samo ene puščice se kažejo.Vojak pa strela ko budala.
beukcan
beukcan
Rotaidal ::
Mislim da moreš pritisnit desni miški gumbek na tarčo, alo pa levi shift oz. Z , probaj te tipke! Probaj nekaj od tega!
Sory ampak men nič od tega nea dela!!!!!
Ne vem al pa jaz nea znam.Un vojak strela pa sem klikno na desni klik pa na levi shift pa na z pa se nič ne zgodi. Samo če kliknem na uno strašilo pa zavpije da ga je treba strelat. Ostalo ne reagira nič.
Ne vem al pa jaz nea znam.Un vojak strela pa sem klikno na desni klik pa na levi shift pa na z pa se nič ne zgodi. Samo če kliknem na uno strašilo pa zavpije da ga je treba strelat. Ostalo ne reagira nič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6818 (1350) | oo7 |
» | Red Alert 3 je tu! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 10725 (7734) | Matev |
» | Kako premagati Talibane oz. kako jim nagnati strah v kosti (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 4246 (4246) | Matako |
» | Comandos Strike ForceOddelek: Igre | 1135 (1009) | Heavy |
» | sniper strikes again! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 11841 (7755) | zaj_tam |