Forum » Pomoč in nasveti » webcam iz digitalca
webcam iz digitalca
joc2 ::
am digitalni aparat kodak cx6330 in me zanima če je na kakšen način naredit da bi funkcionirau kot webcam. zanima me še če obstaja kabl skaterim bi povezu fotoaparat prek av izhoda z računalnikom na usb
hvala
hvala
- spremenil: joc2 ()
ginekolog ::
jaz tudi imam preko tv kartice. Vendar pa pravijo, da to ni dobro za senzor na fotiču, saj ga dolgotrajna uporaba lahko poškoduje (pregreje?). Koliko pa je res pa nevem.
Divers do it deeper.
SavoS ::
Hja, kolker sem pregledal podatke od tega fotkiča, ta NE OMOGOČA WEB KAMERE.
Lahko bi probal le s kablom ki si ga dobil zraven fotkiča in pelješ signal na TV kartico ali pa grafo ki ima TV IN, drugače pa to nebo mogoče ...
Reskiraj raje cca 8K sit in kupi pravo WEB kamero.....
Lahko bi probal le s kablom ki si ga dobil zraven fotkiča in pelješ signal na TV kartico ali pa grafo ki ima TV IN, drugače pa to nebo mogoče ...
Reskiraj raje cca 8K sit in kupi pravo WEB kamero.....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
CirCA|PhP ::
A za digitalno kamero bi tut rabu TV kartico al pa TV IN grafično? Se ne da kako preko firewira zvozit?
http://www.icevulcano.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GIGABYTE TV KARTICA U8300Oddelek: Pomoč in nasveti | 4000 (3044) | kmetek |
» | Visoko hitrostna kamera na računalniku!Oddelek: Pomoč in nasveti | 6225 (4749) | Pyr0Beast |
» | digitalni fotoaparat=WebCamOddelek: Strojna oprema | 3171 (2700) | hihitavc |
» | WEB kameraOddelek: Kaj kupiti | 1255 (995) | AtaStrumf |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19465 (12505) | Izi |