Forum » Omrežja in internet » Ruter ne dela..
Ruter ne dela..
fReYjA ::
Ok stvar je taka..kabelski internet, kupla sem wireles ruter, priklopim, stvar deluje..dela net po celi bajti, vse tak kot bi moglo. potem pa se odlocim da vzamem nov paket, ki ga ponuja nas operater, kar pomeni menjava modema. ok recejo da ni problema da itak ruter mora delat. prinesem domov modem, starega odklopim, priklopim novega, tako kot so mi rekli, net ne dela..poklicem na njihov support recejo da so IPji na ruteru napacni. jih popravim..zdaj pa..ko je ruter s kablom povezan na komp net dela brez problema..ko pa kabl odklopim pa mi ne zazna nobene brezzicne povezave..vse je prej delalo kot bi moglo..aja pa se to, dokler nisem priklopla rutera s kablom je brezzicna povezava delala, s tem da me je na 2 minuti metalo z neta dol, ampak s eje sam ponovno skonektal..pol ko sem pa kabl priklopla da vidim ce z le/tem dela normalno pa mi ne zazna brezicne povezave...ipji na ruteru so vpisani prav..ni mi jasno v cem je fora... mi lahko kdo pomaga? kaj naj pogledam, popravim? sanja se mi ne :)
Tnx pa LP
Tnx pa LP
gOoD giRLs DoN`t bUt I Do...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568660 (5489) | c23po |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52139 (23889) | simone |
» | Telemach - Padanje povezave - Router?Oddelek: Omrežja in internet | 6178 (5699) | Spc |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23007 (13834) | umexteacher |
» | omrežje na 70mOddelek: Omrežja in internet | 2440 (1678) | mazy |