Forum » Pomoč in nasveti » slovar
slovar
dunda ::
Če iščeš slovenske zadeve (torej v in iz slovenščine), potem bo najbolje, da se ozreš na Amebis. Tam je slovarjev kar nekaj. Druga stvar pa je Presis (istega proizvajalca), ki se precej prijema, saj je zadeva zelo uporabna tudi kot slovar (kot je napisal predhodnik samo za ang->slo in slo->ang). Je pa slovar v Presisu večji kot tisti v ASP32 angleških slovarjih. Pri nas v službi imamo oboje in smo z obojim zelo zadovoljni. Če se ne motim, pri Presisu dobivamo tudi neke popravke, vendar bi moral vprašati administratorja.
Oxford ::
Angleško-slovenski slovar (in obratno) v ASP32 sux. Pa ne zaradi Amebisa - oni so ga pač samo pretvorili v elektronsko obliko. Avtor slovarja ni bil usposobljen za angleški jezik ampak za francoščino. Tako morate jemati omenjeni slovar z rezervo.
Oxford ::
Meni na netu ni uspelo najti Slovarja tujk, pa sem pregledal kar precej povezav na Najdi.si. Mislim, da so založniki končno spoznali, da je edini smiselen način trženja slovarjev v tiskani obliki. Zato pa so se pri DZS odločili, da naslednji ANG-SLO slovar ne bo nikoli v ASP obliki - vprašajte Amebis.
Po moje bo potrebno za Slovar tujk oditi v knjižnjico oz. globoko seči v žep.
Po moje bo potrebno za Slovar tujk oditi v knjižnjico oz. globoko seči v žep.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | angleško-slovenski prevajalnikOddelek: Programska oprema | 8436 (8146) | dunda |
» | Slovensko-angleški in obratno slovar on lineOddelek: Loža | 21446 (18755) | Kaličopko |
» | ASP slovarjiOddelek: Pomoč in nasveti | 4791 (4238) | kilobajt |
» | Kje dobiti program za prevajanje?Oddelek: Programska oprema | 1860 (1705) | vesoljec1 |
» | Programi za prevajanje Ang - SloOddelek: Programska oprema | 6007 (5857) | 2tiLen |