» »

Kodek problem - modra slika

Kodek problem - modra slika

Vaya ::

En lep pozdrav vsem skupaj ;)

Imam problem s predvajanjem video datotek. Zaradi takšnih in drugačnih problemov s kodeki, sem vse odstranila (Dodaj in odstrani programe). Tudi če odprem datoteko, za katero vem, da je formata Xvid, v programu G-spot, mi ne najde nobenega instaliranega kodeka. Ko pa odprem to isto datoteko v kakšnem predvajalniku, se normalno odpre, ampak so barve na sliki čudne. Na primer konkretno: barva kože ljudi je vedno modra. Pri vseh videih. Z datoteko je drugače vse ok (preizkušeno na drugem računalniku).

Konkretno je mogoče zanimiv BSPlayer, kjer mi javi, da ne najde Xvid kodeka, ampak se film vseeno odpre znotraj okna z imenom Active Window.

Zanima me, kako ugotovim, kateri kodek je uporabljen pri predvajanju te datoteke, saj ga hočem odstraniti.

Hvala!

Simko ::

Hmmm, imam enak problem na enem stranskem rač. Vsi obrazi so modri. :(

A je imel kdo podobne probleme?

zee ::

podobne težave sem imel pred leti z enim filmom in je bilo dovolj, da sem namestil kodeke oz. paket kodekov.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

cyber_killer ::

Zivjo.Ti bi rada pogledala kateri vido codec film uporablja.V BsPlayer to naredis s pritiskom na alt+3.Tu ti pise kateri codec je uporabljen.Ce pa zelis videti kateri codeci so namesceni na tvojem racunalniku pa imas v nadzorni plosci->system->upraviteljnaprav->sounds and video codec.tu vidis kateri codeci so namesceni.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159436 (14584) BaRtMaN
»

Dovolj mocen racunalnik za DiVX filme?

Oddelek: Pomoč in nasveti
111337 (1140) largie
»

Codeki-PROBLEM!!!

Oddelek: Zvok in slika
111529 (1274) gumby
»

tezave z kodekom (Nimo)