Forum » Pomoč in nasveti » pc zamrzne-delno :D
pc zamrzne-delno :D
raab himself ::
zadeva je sledeča:
po časi napimer se menim po msn zamrznejo meniji :S nemorem nikamor
potem pritisnem alt+ control+del in je spet vse ok
ampak to mi gre že pošteno na živce
zgodi se tut v špilu naprimer F1 Challenge, tut tam zamrznejo meniji (včasih) in potem moram zapret špil in ga ponovno zalaufat.
stvar ne zamrzne do tej mere da bi mogu čist retartat pc, ampak samo tolko da zajebava :D
pa še nakaj me muči
za grafično
in sicer smartgart ki ga mam v službi na 4x doma pa je na off in nevem zakaj :S, tut če ga spremenim (v winsih) se pol vrne na off, v biosu pa nenejdem kje bi se dalo spremenit pač ta kaj je že hitrost agpja
mam pa gradfično 9600 xt
hvala za odgovore
po časi napimer se menim po msn zamrznejo meniji :S nemorem nikamor
potem pritisnem alt+ control+del in je spet vse ok
ampak to mi gre že pošteno na živce
zgodi se tut v špilu naprimer F1 Challenge, tut tam zamrznejo meniji (včasih) in potem moram zapret špil in ga ponovno zalaufat.
stvar ne zamrzne do tej mere da bi mogu čist retartat pc, ampak samo tolko da zajebava :D
pa še nakaj me muči
za grafično
in sicer smartgart ki ga mam v službi na 4x doma pa je na off in nevem zakaj :S, tut če ga spremenim (v winsih) se pol vrne na off, v biosu pa nenejdem kje bi se dalo spremenit pač ta kaj je že hitrost agpja
mam pa gradfično 9600 xt
hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10891 (9482) | inbox |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33893 (7724) | copkacopi |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11141 (7114) | hojnikb |
» | linksys wrt54gl in forwardiranje portovOddelek: Omrežja in internet | 1432 (1199) | SmeskoSnezak |
» | nForce2 & ATI Radeon kompatibilna?Oddelek: Strojna oprema | 1427 (1204) | eee |