Forum » Zvok in slika » Vstavljanje filmčka v Power Point
Vstavljanje filmčka v Power Point
Athena89 ::
Imam težave z vstavljanjem filmčka v Power Pointovo predstavitev. Ko kliknem na Vstavljanje -> filmi in zvoki -> Filmi iz datoteke ... in odprem tisto mapo, kjer naj bi bil filmček, mi le tega v mapi sploh ne prikaže... prikazanih je večina ostalih filmov v mapi, tistega, ki pa bi ga rada vstavila, pa ni... Film je QuickTime Movie, predvajat pa ga gre tut s katerim drugim programom, npr WMP...
Torej, bi mi lahko kdo povedal, kaj moram narediti, da bo šlo film vstavit v predstavitev in ga predvajat? Hvala...
Torej, bi mi lahko kdo povedal, kaj moram narediti, da bo šlo film vstavit v predstavitev in ga predvajat? Hvala...
Treniraj trdo, zmaguj z lahkoto!
zgleda da noben ne ve? :(
dej če bi se dal, bi to res nujno mogla zvedet najkasnej do jutri popovdne/zvečer... k če ne res nevem kako bom imela predstavitev :(
hvala...
dej če bi se dal, bi to res nujno mogla zvedet najkasnej do jutri popovdne/zvečer... k če ne res nevem kako bom imela predstavitev :(
hvala...
pingec ::
Vstavljanje-Filmi in Zvoki - Film iz datoetke
potem pa sam izberes film.
LP
potem pa sam izberes film.
LP
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
@pingec: saj to je problem, da mi ne pokaže filma...
@xabre: ja, mogoče ne, samo film se da itak predvajat tut v WMP, zato nevem zakaj mi ga ne gre vstavit not... a se da film kk pretvorit v kako tako obliko, da se bo dal vstavit v power point?
@xabre: ja, mogoče ne, samo film se da itak predvajat tut v WMP, zato nevem zakaj mi ga ne gre vstavit not... a se da film kk pretvorit v kako tako obliko, da se bo dal vstavit v power point?
xabre ::
PP podpira asf, avi mpeg, mpg formate, sem zdele pogledal. Zgleda da quick time ni vmes. Bo treba nekako pretvorit, kako, pa ne vem.
#000000 ::
Tkole pretvoriš mov v avi.
povezava
Lahko pa ta mov rukneš v flash in izvoziš kot swf movie, tega pa z enim hackom PP zna predvajat. LP
povezava
Lahko pa ta mov rukneš v flash in izvoziš kot swf movie, tega pa z enim hackom PP zna predvajat. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | QuickTimeov čas se je iztekel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15401 (11626) | noraguta |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77877 (20013) | CaqKa |
» | Hd kamera, tv .... itdOddelek: Zvok in slika | 3609 (3251) | JOKER |
» | Vstavljanje mp3 v PowerPoint prezentacijoOddelek: Pomoč in nasveti | 3795 (3693) | Tea Time |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2493 (1880) | marS |