» »

Vstavljanje mp3 v PowerPoint prezentacijo

Vstavljanje mp3 v PowerPoint prezentacijo

Tea Time ::

Lep pozdrav vsem.

Torej, kot že naslov piše, me zanima kako vstaviti/implementirati mp3 v ppt.

Naj poudarim, da tudi sam vem postopek: Vstavljanje - Filmi in zvoki - Zvok iz datoteke... VENDAR. V tem primeru gre samo za to, da se zapiše pot do datoteke (recimo: C:\MP3\ime.mp3) in na drugem računalniku prezentacija ne dela!

Druga rešitev bi bila da bi naredil prezentacijo v c:\prezentacija in zraven dati vse mp3 datoteke. In potem na cd in s cd-ja presneti na drug računalnik na c disk in zagnati...

Želel bi torej zvedeti, kako narediti to, da se mp3 prav VSTAVI v prezentacijo. Torej, da bo vseh par mega glasbe vstavljenih v prezentacijo... Sem gledal pomoč itd, pa ne najdem rešitve.

Če slučajno kdo ve - prosim lepo za nasvet.

Hvala in lahko noč.
Have a break!

bzp ::

Malo bo treba googlat, sem imel enak problem, vse se najde ...
Najprej moraš powerpointu dopovedat da naj v prezentacijo vključi datoteke tudi večje od 100kB. Nekje pod nastavitvami lahko to mejo nastavljaš, vse do 50M. Torej vse fajle manjše od te mejne nastavitve, ne bo polinkal ampak dejansko vstavil v file.
Drug problem je pa, da mp3-jev ne zna vstavljati ampak samo wav. Spet, google, pa poišči s katerim programom in kako se mp3 da predelat v eno powerpointu prilagojeno obliko wav-a (če boš dejanski wav dajal, bo preveč zasedel, tako pa v bistvu datoteka po velikosti ostane enaka, samo header ji tako spremeni da powerpoint misli da je wav).

Hvala bzp za tale odgovor. Tole mejo 100 kb sem že prestavil, glede tega wav-mp3 zadeve pa imam eno vprašanje.

Torej naj mp3 pretvorim v wav s programom, ki ohranja velikost datoteke v mp3? Glede na to, da si že to počel, a mi lahko pomagaš pri temle. Po googlanju pridem samo do tega, da mora biti wav in ne mp3...

Hvala.
Have a break!

Po spominu, sem delal na tale način.

Tr0n ::

Prosim ne tega delat. Hvala.

bzp hvala.

TrOn: ne razumem kaj želiš s tem povedati. Lahko pojasniš?
Have a break!

Tron te pomojem hoče samo opozorit da je glasba v ozadju v 99,99% primerih prej nadležna, kot pa en uporaben dodatek. Ampak ja, verjetno obstaja en majhen majhen del primerov, ko je to dejansko treba naredit, in je tečno zraven dajat še en fajl. Tko da, premisli če je res treba met zvočno podlago, postopek si pa najbrž že osvojil.

Ja, sem razumel... Gre za predstavitev fotografij s počitnic. Grčija in zraven grška glasba... Sicer tega res ne bi počel, seveda. Stvar deluje ja, hvala še enkrat. Lep vikend!
Have a break!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kopiranje zaščitenih CD-jev

Oddelek: Pomoč in nasveti
469296 (7502) charly5650
»

Integracija zvoka v powerpointu

Oddelek: Programska oprema
51593 (1560) marS