Forum » Elektrotehnika in elektronika » 150W ojačevalec,pomagajte!
150W ojačevalec,pomagajte!
baller_ ::
V šoli moramo naredit neko stvar pa sem se odločil za ojačevalec,naj bi bil 150W..Prosim pomagajte mi in linkajte mi neke načrte in vezja in koliko bi me to stalo..
Đeheeeej !!!
Azrael ::
Pobrskaj po straneh www.avtomatika.com , tam najdeš 3 številke Elektronike v pdf obliki. V eni od teh številk je podroben in jasen opis gradnje in delovanja integriranega ojačevaleca moči 2x150 ali 200W, nisem ziher. Zelo kvalitetna zadeva in istočasno preprosta za izdelavo in niti ne pretirano draga.
Priporočam še, da uporabiš iskanje po forumu, ker so mnogi uporabniki že gradili take ojačevalce, da dobiš še nekaj dodatnih informacij in povezav, če ti že omenjeni ojačevalec ne odgovarja..
Priporočam še, da uporabiš iskanje po forumu, ker so mnogi uporabniki že gradili take ojačevalce, da dobiš še nekaj dodatnih informacij in povezav, če ti že omenjeni ojačevalec ne odgovarja..
Nekoč je bil Slo-tech.
VolkD ::
Malo sem razmišljal o tvoji prošnji za pomoč. In o tvoji odločitvi, da narediš ojačevalec. Glede na to, da je za dober ojačevalec potrebno narediti kvaliteten napajanik, se mi zdi mogoče primerno, če se lotiš za začetek tega izdelka.
Mr.B ::
Še em link : Link, ponavadi so imeli v CTK, izvode, pa si kopiraj...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
baller_ ::
bom pogledal tele linke.hm...daj bi prej naredil napajalnik?Za ojačevalec (npr 150W) rabiš močan napajalnik?
Đeheeeej !!!
zlabo ::
ja ene 250W pa že, drugač trotelziher je da vzameš moč trafota še nekrat večjo kot je izhodna moč ojačevalca
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobra masa avto ojačevalcaOddelek: Zvok in slika | 7293 (5819) | Scorpia |
» | ojačevalnik in zvočniki---> pomočOddelek: Zvok in slika | 4594 (2857) | Primoz16 |
» | Ojačevalec 2x50WOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5444 (4720) | VolkD |
» | Debelina kabla, je dober uni za hišno napeljavo?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3648 (3455) | Rocher |
» | Comp. napajalnik za ojacevalec???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5190 (4787) | jRk0 |