» »

Težave z MSN Space

Težave z MSN Space

flashek ::

zdravo!

Prosim če mi lahk kdo pomaga. Npr. k mam stike na msnju, k ima katreri stik ustiman MSN Space pa bi rad mal brsku in pregledoval slike na njem pa hocem it pogledat kaj ima gor pa me vrze na to stran pa vpisem email pa geslo pa sem na svojem tistem msn passportu. Tako da ne morem pogledat slik ali nic od nikogar ki ga mam med stiki. Imam Messenger 7.5 in nalozen imam tudi MSN Plus. Če mogoče kdo ve v čem je problem, naj prosim pomaga.
AMD Athlon 64 3000+ ; 2x512 MB ; Radeon X700 pro ; ASUS A8N-SLI Deluxe

farko ::

Bodi konkreten kajti razumeti je da hočeš drugim brat pošto in pregledovat njegove slike.Mislim da je čas da adm zaklene to temo.
farko

boss-tech ::

mogoč tist plus. k jst lahko normalno gledam slike od drugih. pa maš hotmailov račun al kterga drugega?

flashek ::

Nene farko. Nisi prav razumel. Mogoče sem tudi razložil bol tk. Rad bi gledal tiste slike ki jih imajo nekateri "kao v skupni rabi". Nič takega da bi blo vredno zaklepa teme. Pa vedno sem lahko gledal, samo zdj kak mesec mi ne gre.

boss-tech: Nimam hotmailovega računa. Vendar dvomim da bi bilo to krivo ker prej mi je to vedno šlo.
AMD Athlon 64 3000+ ; 2x512 MB ; Radeon X700 pro ; ASUS A8N-SLI Deluxe

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676305 (16946) tilinho20
»

MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )

1019383 (6568) klemenSLO
»

[INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )

678646 (4853) KTr1sk
»

msn messenger

372958 (1861) teedy
»

messenger 7.0

484985 (2761) Jan987

Več podobnih tem