Forum » Strojna oprema » WTF?!
WTF?!
Elemen_T ::
Imam Teacov CDRW 8x.
Danes mi je uničil 4 CDje (DIGIT silver)
Fora je v tem, da je prej vse delalo bp. danes pa mu je brez kakršnihkoli razlogov zabutal.
Imam Windows XP, Nero 5.5.4.0
Nero po peki javi, da je vse vredi. (cd vrže ven kot ponavadi)
ko pa slednji cd hočem stestirat pa mi ga niti ne zazna...bere v nedogled.
Nerota sem ze uninstalliral in ga na novo naložil...z XPji je vse vredu.
Zame obstajata dve možnosti in sicer
- Pokvarjeni mediji (uporavljam jih prvič)
- Pokvarjen CD pogon (zapekel sem cca 200 plat, delam pa s taistim pogonom, torej nimam drugega)
Obstaja še tretja oziroma ali lahko potrdite navedene dve?
hvala.lp
Danes mi je uničil 4 CDje (DIGIT silver)
Fora je v tem, da je prej vse delalo bp. danes pa mu je brez kakršnihkoli razlogov zabutal.
Imam Windows XP, Nero 5.5.4.0
Nero po peki javi, da je vse vredi. (cd vrže ven kot ponavadi)
ko pa slednji cd hočem stestirat pa mi ga niti ne zazna...bere v nedogled.
Nerota sem ze uninstalliral in ga na novo naložil...z XPji je vse vredu.
Zame obstajata dve možnosti in sicer
- Pokvarjeni mediji (uporavljam jih prvič)
- Pokvarjen CD pogon (zapekel sem cca 200 plat, delam pa s taistim pogonom, torej nimam drugega)
Obstaja še tretja oziroma ali lahko potrdite navedene dve?
hvala.lp
- zaklenil: Elemen_T ()
OZZY ::
Lahko da ima probleme z njimi. A si poskušal tud kater drug cd dat.
A zapeče ti ga uredu?
Jaz sem mel enkrat problem, da je mel moj probleme z RW funkcijo. Ugotovili so, da je bil fuč. Lahko se je to tebi tudi zgodilo.
Samo da bi bili 4 cdji zanič ne verjamem. jaz sem jih tud uporabljal in so bili vsi ok (zapeku sem pa jh kar dost).
A zapeče ti ga uredu?
Jaz sem mel enkrat problem, da je mel moj probleme z RW funkcijo. Ugotovili so, da je bil fuč. Lahko se je to tebi tudi zgodilo.
Samo da bi bili 4 cdji zanič ne verjamem. jaz sem jih tud uporabljal in so bili vsi ok (zapeku sem pa jh kar dost).
Go with the flow.
Han ::
Verjetno se ti bo zdelo vprašanje neumno, a vseeno: si prepričan, da je na plošči sploh kaj posneto? Jo bereš v pečki ali navadnem CD-ROM-u?
Elemen_T ::
Berem jo v pečki...
Ampak se mi zdi, da gor je zapisano...namreč vidiš do kje so podatki zapisani (temnejša barva na mediju)
Gor podatki so...ampak nevem kako da jih ne prebere...
Ampak se mi zdi, da gor je zapisano...namreč vidiš do kje so podatki zapisani (temnejša barva na mediju)
Gor podatki so...ampak nevem kako da jih ne prebere...
Han ::
Hmm, po moje gre spet za neko XP foro, tako kot npr. to, ko ti mrknejo CD pogoni...
Poskusi zapeči še s kakšnim drugim programom ali pa preizkusi pečko v Windows 98/2000 sistemu.
Poskusi zapeči še s kakšnim drugim programom ali pa preizkusi pečko v Windows 98/2000 sistemu.
Alec999 ::
dj te CD-je probi .. kje drugje ... v ksnem drugem CD-romu al pa ... v glasbenem stolpu ce si musko gor posnel ... pomoje se ti je bralni laser na pecki znucu .. glede na to da vse v pecki delas ...
lp,
Alec999
P.S.
jst mam vedno obcutek da je bralni laser v moji pecki (phillips) full slabsi .. kokr na CD-romu (teac) .. k enih CD-jev noce prebrt al jih pa slabs bere
lp,
Alec999
P.S.
jst mam vedno obcutek da je bralni laser v moji pecki (phillips) full slabsi .. kokr na CD-romu (teac) .. k enih CD-jev noce prebrt al jih pa slabs bere
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC 4570 ne prebere zapisanegaOddelek: Pomoč in nasveti | 1514 (1132) | Han |
» | Konec za Teac CD pekač ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1534 (1358) | N-E-O |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10043 (6367) | jastreb |
» | Kopija CDja slabša od originala (AUDIO cd) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6038 (4844) | Trancedeejay |
» | Šumenje "prepečenega" glasbenega CD-jaOddelek: Zvok in slika | 2012 (1745) | ssokec |